Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

Dalgamı geçiyon kız :) Yapmışım yine bak 1 TL iyimiş yaa niye yapmışımkii :):)

kız dün konuştuk ya 28 mi 29 mu ne tutuyodu sen demiştin 29 du 28 diye:)yanlış mı hatırlıyorum neyse sağol canım ben 32,5 yatırcam bakalım ptt ne kadar kesecek bazı şubeler 1 bazıları 2-3 tl kesiyormuş .bilemiycem şimdi.

Son düzenleme:
bu ayrıldı dendi ama alındımı, ayrıca elinizde kalanları bi toplasanız aslında tüm sayfaları gezdim ama beğendiklerimide unuttum

Cnm şimdi bende ona uğraşıyorum kalanları toparlıyıcam tek mesajda fiyatları konuşuruz. Onuda bugün ayırttırdı bir bayan ama tek malı almak istemiyorlar yenileri eklensin diye bekliyorlar ama yeni mal eklemeyeceğim elimdekiler bir ersin öyle inşallah.

Cnm şimdi bende ona uğraşıyorum kalanları toparlıyıcam tek mesajda fiyatları konuşuruz. Onuda bugün ayırttırdı bir bayan ama tek malı almak istemiyorlar yenileri eklensin diye bekliyorlar ama yeni mal eklemeyeceğim elimdekiler bir ersin öyle inşallah.

eğer alım olmazsa bana özelden yazın tekde olsa alıcam :KK9:

şuanda kalanlar;

$IMAG1138.jpg $IMAG1137.jpg $2014-02-23 22.39.55.jpg $IMAG1141.jpg

Eklentiler

• $IMAG1140.jpg
    $IMAG1140.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 24
saks mavi pembe olan istiyorum ama ayakkabıyıda alırsam. Yoksa 2 parça şey için değmez. Ama ürünlerin çok güzeller, zevkli hatunsun.

Son düzenleme:
Kalanları paylaşayım hanımlar hepsine bakıp bana bir mesajda söyleyin lütfen olurmu karıştırmayayım.

X