mükemmel bir ton buu:) nasıl satin alabilirim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalgamı geçiyon kız :) Yapmışım yine bak 1 TL iyimiş yaa niye yapmışımkii :):)
mükemmel bir ton buu:) nasıl satin alabilirim:)
Eki Görüntüle 992918 Eki Görüntüle 992919
flo'dan alınma 40 numara iyi giyilmiş. Ben daha bunları giyerimde serçe parmaklarımın çirkinliğine bakmadan nasıl almışım resimdede farkettim :)
6 tl
bu ayrıldı dendi ama alındımı, ayrıca elinizde kalanları bi toplasanız aslında tüm sayfaları gezdim ama beğendiklerimide unuttum
Cnm şimdi bende ona uğraşıyorum kalanları toparlıyıcam tek mesajda fiyatları konuşuruz. Onuda bugün ayırttırdı bir bayan ama tek malı almak istemiyorlar yenileri eklensin diye bekliyorlar ama yeni mal eklemeyeceğim elimdekiler bir ersin öyle inşallah.
buna da talibimm:))
eğer alım olmazsa bana özelden yazın tekde olsa alıcam
Tmm cnm mesaj attım üyeye bakalım cevap çıkacakmı.. Ama önce o ayırttı haftaya eldende alabilirim dedi beklemem lazım.
Tmm ayırayım cnm yarın kargoya giderim şimdi kalanları paylaşıcam ordanda bak istediğin olursa ona göre yarın çıkartırım.
saks mavi pembe olan ve sarı olanı istiyorum ama ayakkabıyıda alırsam. Yoksa 2 parça şey için değmez. Ama ürünlerin çok güzeller, zevkli hatunsun.