canım oxxo kuru kafalı ve mudo krem rengi kapşonlu ve park bravo en en son ne olur uyarsa onları da kargoma eklersin
Eki Görüntüle 995882 Eki Görüntüle 995880 Eki Görüntüle 995879 Eki Görüntüle 995878
Kargon çıktı cnm önce onu söyliyim :) Keşke ekleteceğini bilseydim bekletirdim ama zaten kargon 1 kiloya yakın çıktı bunlarda eklenseydi kargo 6,50 olurdu. Şimdi bu üç parçadan ben sana indirşm yaparım aynı şeye gelir cnm.
Mudo kapşonlu 8 tl
Kurukafalı Oxxo 8 tl
Parkbravo 6 tl'di
Ben sana bunların hepsini 20 yaparım 4,50 ta kargo ödemesi düz 24 ödersin cnm.
O şekilde okeyleşirsek ayırdım göndereyim. Sen hep güzel parçaları seçiyorsun :) Kurukafalıda benimde aklım var ama olmazkii
Hem dantel işlemesi hemde kurukafa metallerle işli üzerine çok güzell
Kargo takip no; AP00846103903
TÜHHH
yetişsem iyiydi ama sen yeni bişeyler ekledikten sonra bunlar hala durursa birleştiririz artık
canımcım bunlar bitene kadar bişey eklemiycem diyorsun ya karışmak gibi olmasın ama herkes kargodan dolayı toplu almak istiyor çeşit olursa daha rahat çıkarlar elinden nacizane tavsiyem:26:
inşallah bereketli gelmişimdir
ahh ne vardı 40 giyecek çok bakıyorum ama pamuk bile koysam içine bana olmaz
ürünlerin gerçekten güzeller gelince de memnuniyetimi burdan belirtirim
kendi adıma sabırsızlıkla bekliyorummm
Yavrum benim ayağım normalde 38 ama ben onları internetten aldım sığ durmuştu gözüme ee kiloda var ayaklarda etli olmadı bana yoksa hayatta vermem :) Maşallahı var konunun iki günde beş kargo çıkardım. Ama iyilerde gitti bundan sonra pek olmaz gibi :)