Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

Eklentiler

• $2014-02-23 23.01.55.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $2014-02-23 23.02.53.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $2014-02-23 23.03.26.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 48
Kalanları paylaştım Hnmlar fiyatları düzenliyorum tekrardan ilk sayfalara hiç bakmadan 24 ve 25. sayfalara bakarsanız bir kaç parçada indirim yaparım.

canım oxxo kuru kafalı ve mudo krem rengi kapşonlu ve park bravo en en son ne olur uyarsa onları da kargoma eklersin

canım oxxo kuru kafalı ve mudo krem rengi kapşonlu ve park bravo en en son ne olur uyarsa onları da kargoma eklersin

Kargon çıktı cnm önce onu söyliyim :) Keşke ekleteceğini bilseydim bekletirdim ama zaten kargon 1 kiloya yakın çıktı bunlarda eklenseydi kargo 6,50 olurdu. Şimdi bu üç parçadan ben sana indirşm yaparım aynı şeye gelir cnm.

Mudo kapşonlu 8 tl
Kurukafalı Oxxo 8 tl
Parkbravo 6 tl'di

Ben sana bunların hepsini 20 yaparım 4,50 ta kargo ödemesi düz 24 ödersin cnm.

O şekilde okeyleşirsek ayırdım göndereyim. Sen hep güzel parçaları seçiyorsun :) Kurukafalıda benimde aklım var ama olmazkii
Hem dantel işlemesi hemde kurukafa metallerle işli üzerine çok güzell

Kargo takip no; AP00846103903

TÜHHH

yetişsem iyiydi ama sen yeni bişeyler ekledikten sonra bunlar hala durursa birleştiririz artık

canımcım bunlar bitene kadar bişey eklemiycem diyorsun ya karışmak gibi olmasın ama herkes kargodan dolayı toplu almak istiyor çeşit olursa daha rahat çıkarlar elinden nacizane tavsiyem:26:

Teşekkür ederim cnm tavsiyen için ne demek severim öneri almayı :)

Cnm kıyafet sorun değil eklerim ama arkadaştan daha markalı birşeyler gelmedi beklemedeyim. Şimdi bir markalıyı koymak var buraya 5 6 lira diye birde markasızı ben istemiyorum alelade şeyler satmak.

Benim amacım bu çöpe gidecekti satılsın bari para etsin değil. Kıyafetler öyle temiz durumdaki duru ya 1 2 giyilmiş ya sadece yıkanmış.

Şu ayakkabılar biraz azalsaydı iyiydi. Onlarıda birilerine vermeye kıyamıyorum veriyordum önceden hep bir teşekkürü çok görüyorlardı ve sonra üzerlerindede görmüyordum verdiklerimi acaba attımı diyordum acıyordum inan

Daha yeni aldığım plaj ayakkabılarımı ki tanesini ben 24'ten aldım 1 2 giyildi buraya 6 liraya koydum tanesini isteyen olmadı tmm belki tarzı değildir vs ama durumuna göre iyi fiyat koyduğuma inanıyorum.

Vesselam cnm ayakkabılardan 2 3 çift satabilsem gardroba dalıcam tekrar önümde çok yer kaplıyor bu satılacaklar.

Ürünleri birileri sormazsa bekletirim cnm sorun değil. Sen ilk siftahımı açtığım kişisin :)

inşallah bereketli gelmişimdir

ahh ne vardı 40 giyecek çok bakıyorum ama pamuk bile koysam içine bana olmaz

ürünlerin gerçekten güzeller gelince de memnuniyetimi burdan belirtirim

kendi adıma sabırsızlıkla bekliyorummm

Yavrum benim ayağım normalde 38 ama ben onları internetten aldım sığ durmuştu gözüme ee kiloda var ayaklarda etli olmadı bana yoksa hayatta vermem :) Maşallahı var konunun iki günde beş kargo çıkardım. Ama iyilerde gitti bundan sonra pek olmaz gibi :)

gider canım merak etme ama demib de dediğim gibi muhtemelen çoğu kişi bir iki parça gözüne kestirmişdir ama az parçaya kargo vermemek için bekliyordur şekil A daki gibi. sen arkadaşının bazasını bir an önce kurcala herkes beklemede

52 Beden Yağmurluk içi astarlı az kullanılmış. Ben bunu 60 TL'ye aldım. Şuan kilo verdiğim için satıyorum.

18 TL

İçi astarlı kumaş elbise bunu çok severek giydim. Kırışıklığına bakmayın ütü geçtimi efil efil yazın giyilir :)

Bel 50 cm 6 TL

NLJEANS etikette yazıyor. Bel 48 cm açık renk kot etek çan modelidir.

Bu kot pantolondan bozma modeller bir dönem modaydı bunuda onu düşünerek tasarlamışlar.

8 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…