canım eğer başka ürünler ekleyecekseniz ve sizin için de uygun olursa hırkayı bir müddet daha bekletelim.Burdakilere baktım.Uygun bişey bulamadım.Eğer olmaz derseniz beyaz hırkayı da satışa sunun.Sonuçta sizi de mağdur etmek istemem.
bursadayım cnm
diğer ürünlerin bana uymaz o yüzden de 7tl lik bişi için 6 tl kargoya değer mi bilemedim :26::26:
başka ekleyeceğin bişi var mı
Yok cnm şimdilik bunlar evet şehirdışına bir kiloya kadar 6,50 tutuyor.
peki cnmmm kısmet değilmiş sen çamaşırlarıda başkasına sat cnm kısmetse gene bnmolur
tek ürüne kargo fazla olacak kusura bakma tatlım
ama istersen takas düşünürsen ürünlerime bi bak cnm
Daha isteyen yok cnm onu ben sana ayırdım ama kıyafet olarak elimdekiler erisin bekliyorum. Yoksa bana komple kıyafet odası lazım hepsini dökersem :)
Ayırtan arkadaş ayakkabıdan vazgeçti cnm.. (flo 40)
Ondan sonra ilk isteyen sendin. İstediklerin yine aynı şekildemi bana gönder istediklerini adres telefon isimle yarın kargolayayım.
Eki Görüntüle 994863 Eki Görüntüle 994870 Eki Görüntüle 994873
Ayırtan arkadaş vazgeçti güncel bayanlar..
Nıke sahibini buldu cnm ayırtan bayanla satışı gerçekleştirdik. Adilışığı sana ayırdım kalan ürünler 20 ve 21, sayfada başka seçeceğin varsa ekleyelim tek bluzu istersen adres telefon isim gönder cnm yarın yollayayım.
istediklerim aynı şekilde acı yeşil olan benetton sanırım onu ve ayakkabıyı istiyorum diğer istediğim xsmiş o olmayabilir bana. Sen ikisini kargola canım bana bilgilerim mesajda sende nasıl ödeme yapıcağımızı yazarsın
95 bedene olurmu cnm :)
Şimdi telefonumun şarjı az birazdan bir resim atıcam cnm sana mudo ile benettonun farkını görmen için mudoda XS yazıyor ama benettonla arasında neredeyse 10 cm fark var Mudo daha büyük Mudo rahat 42 bedene kadar olur daha küçük bedenlerde salaş durur.
Nardanesi vazgeçti hırkadan tmm onuda sana ayırdım.
kısmet değilmiş neyapalim:) email adresi alabilirsem mesaj yazma hakkım yokmuş benim burda:)