Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

Daha isteyen yok cnm onu ben sana ayırdım ama kıyafet olarak elimdekiler erisin bekliyorum. Yoksa bana komple kıyafet odası lazım hepsini dökersem :)

Yok cnm şimdilik bunlar evet şehirdışına bir kiloya kadar 6,50 tutuyor.

peki cnmmm kısmet değilmiş sen çamaşırlarıda başkasına sat cnm kısmetse gene bnmolur

tek ürüne kargo fazla olacak kusura bakma tatlım

ama istersen takas düşünürsen ürünlerime bi bak cnm

Takas düşünmüyorum cnm bu ay kıyafete bayağı para harcadım :)

İyi Satışlar.

Daha isteyen yok cnm onu ben sana ayırdım ama kıyafet olarak elimdekiler erisin bekliyorum. Yoksa bana komple kıyafet odası lazım hepsini dökersem :)

Ben de hersene boşaltıyorum.sonra bi şekilde nasıl oluyorsa doluyor:)) artık ihtiyacım olanları almaya çalışıyorum.hırkayı Sorup KESİN alacak olursa verirsin bi tanem.sonuçta mani olmayayım.kısmetimde varsa bana kalır zaten:))

Arkaşlar sıfır kutusunda zorlu saçlarıma almıştım ama daha sonra brezilya fönü yaptırınca buna gerek kalmadı. 2 3 tanesini taktım çıkardım o şekilde duruyor. Hiç kullanılmadı. Tamset 6 TL

Ayırtan arkadaş ayakkabıdan vazgeçti cnm.. (flo 40)

Ondan sonra ilk isteyen sendin. İstediklerin yine aynı şekildemi bana gönder istediklerini adres telefon isimle yarın kargolayayım.

istediklerim aynı şekilde acı yeşil olan benetton sanırım onu ve ayakkabıyı istiyorum diğer istediğim xsmiş o olmayabilir bana. Sen ikisini kargola canım bana bilgilerim mesajda sende nasıl ödeme yapıcağımızı yazarsın

eğer nardanesi arkadaş hırkadan vazgeçtiyse onuda ekleyebilirsiniz. Toplamda ne kadar yaptı benimkiler

kısmet değilmiş neyapalim:) email adresi alabilirsem mesaj yazma hakkım yokmuş benim burda:)

Şimdi telefonumun şarjı az birazdan bir resim atıcam cnm sana mudo ile benettonun farkını görmen için mudoda XS yazıyor ama benettonla arasında neredeyse 10 cm fark var Mudo daha büyük Mudo rahat 42 bedene kadar olur daha küçük bedenlerde salaş durur.

Nardanesi vazgeçti hırkadan tmm onuda sana ayırdım.

sıkı bir pazarlık yaparsak 4 parça alıyım. burdan çok alışveriş yaptım, herkesde memmun bende. Son bir fiyat söyle o zaman 4 parçayıda alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…