bacakta solma var amblemde ama.zekini s-m beden mümkün değil büyük gelir bacak oyuntusu falan çok geniş bi kere olsada kenarlardan bol gelir açılır riske atılmicak bi durum.40-42 ye ancak olur.
Cnm ZEKİ'nin etiketi üzerindedir. Bak ne yazıyor. Ben ona s-m yazmadımki beden yazdım bedenide 8'di hatırladığım. Ne yapalım Nilay memnun kalmadıysan iadede olur. Yollarsın geri bana kargosunu öderim paranıda gönderirim.
Eki Görüntüle 992182 Eki Görüntüle 992183
Bunlarda KOM ve ZEKİ tek alt siyah birde etiketi kesilmiş var ama markadır yine tanesi 3 TL
36-38 BEDEN
Bak cnm belirtmişim. 36-38 yazıyordur onu yazmışımdır.
Eki Görüntüle 997566
Renk atması kumaşta değil bacaktaki bu amblemdemi soyulmamı var soyulma değil amblem oraya baskıdır. Sen bana desen orjinal değilmiş ben anlıyıcam 65 liraya alınan ürünü 8 tl ye gönderdim. Ben kendimi kötü hissettim. Desen bana orjinal değilmiş kandırdın anlarım. Ama az kullanılmış diye yazdığım marka bir şortun ambleminde azda olsa renk atması varsa bunuda aldığın o fiyata göre söylemen garibime gitti ..
Neyse bakalım diğer satış gerçekleştirdiğim arkadaşlar ürünleri beğenecekmi yoksa daha şurası şöyleymiş gelirse ben bu ürünleri gider dağıtırım daha iyi :) :) Ne diyim cnm keşke memnun kalsaydın isterdim.
8 beden derken (36-38)olarak değil 1,2,3...şeklinde giden rakama göre 8 anlamıştım az önce 36-38 yazdıysan ok canım.ben 8 beden olarak düşündüm.yani orjinal ürün 8 tl ok diyosun ama bende burda çokçok pahalı ürünlerimi 4/1 fiyatına satıp şurasıda şöyle olsaymış diyen arklarla karşılaştım 2.el pazarı olduğu için sıfır ürünü 8 tl ye almış gibi davranmasını bekleme 2.el pazarında ..nacizane tavsiyem.kolay gelsin
ürünler geldi canım çok güzeldi pembenin yeri yumuşacık gri eşofmanın üstü biraz kısa geldi(galiba yazın göbek açık dolaşacağım evde :) onun haricinde gayet memnun kaldım teşekkürler
Sevindim cnm güle güle giy. Maşallah sende bir boy 175'miydi :) O boya vücutta iyidir varsın görünsün ..
Bak cnm belirtmişim. 36-38 yazıyordur onu yazmışımdır.
Eki Görüntüle 997566
Renk atması kumaşta değil bacaktaki bu amblemdemi soyulmamı var soyulma değil amblem oraya baskıdır. Sen bana desen orjinal değilmiş ben anlıyıcam 65 liraya alınan ürünü 8 tl ye gönderdim. Ben kendimi kötü hissettim. Desen bana orjinal değilmiş kandırdın anlarım. Ama az kullanılmış diye yazdığım marka bir şortun ambleminde azda olsa renk atması varsa bunuda aldığın o fiyata göre söylemen garibime gitti ..
Neyse bakalım diğer satış gerçekleştirdiğim arkadaşlar ürünleri beğenecekmi yoksa daha şurası şöyleymiş gelirse ben bu ürünleri gider dağıtırım daha iyi :) :) Ne diyim cnm keşke memnun kalsaydın isterdim.