Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

Bunun güzel bir penyesi var yumuşacık etek pantolon cinsine benziyor. Bol paçadır.

Beli 42 cm hiç giyilmedi.

6 TL

Dili üzerindeki etikette SUNFLEX yazıyor. Deforme yok fazla giyilmedi. Makinada yıkanmıştır.

Rahat kullanımı var. 38-39 Numara 6 TL.

kargonuzu aldım tşkler beyaz üst haricinde zeki alt inanılmaz büyük 40-42 beden gibi kalıp büyük olsun dedim ama bu da koma göre fazla büyük 36-38 e göre olduğunu belirttiğimi hatırlıyorum.şort ise doğru düzgün kullanılmamış demiştiniz ama değil bence ambleminde renk atmaları var.bilginiz olsun diye söyledim.

İyi günlerde kullanın. İki marka altım vardı siz büyüğünü istediniz etiketinde ne beden yazıyorsa onu yazmışımdır. Kom'la aralarında pek fark yoktu onların beden olarak sadece ZEKİ daha yüksek beldi. Şort orjinal ve evet 2 3 kere kullanıldı. 65 TL'ye alınmış bir şortu 8 TL'ye koydum. Tam neresinin amblemi onuda söylermisiniz? Cepte bacakta?

bacakta solma var amblemde ama.zekini s-m beden mümkün değil büyük gelir bacak oyuntusu falan çok geniş bi kere olsada kenarlardan bol gelir açılır riske atılmicak bi durum.40-42 ye ancak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…