- 11 Ağustos 2010
- 9.895
- 212
Kalanları paylaşayım hanımlar hepsine bakıp bana bir mesajda söyleyin lütfen olurmu karıştırmayayım.
ayakkabıdan cevap gelene kadar bana ayır ama olurmu?
acı yeşil ve mavili pembeli olanı istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalanları paylaşayım hanımlar hepsine bakıp bana bir mesajda söyleyin lütfen olurmu karıştırmayayım.
Eki Görüntüle 994318 Eki Görüntüle 994317
Tanesi 6 TL cnm 12 TL eder. Başka beğendiğin yoksa özelden adres gönder cnm yarın göndereyim.
Bu mavili pembelinin pembe parçası saten çokta hoşluk katıyor ister sporda giy ister gece kot üzerine kombin yap.
ayakkabıyı alan olmazsa bunlarla alırım demiştim az önce. Ayakkabı olmadan bunların bi anlamı yok benim için. ayakkabıyı isteyen vazgeçerse bana özelden yaz hemen bilgileri yollıyım
canım mesaj surem dolu yazamadm burdan yazayım..
nike bluzu sormuştum ben ilk ama duru önce davrandı :)) olursa o ve mavi reebook bluzu almayı düşünüyrm
duru kesin alacak mı bluzu? başka ekleyeceğin var mı?
Nıke Duru ayırttırdı ama elden alıcam dedi haftaya dedi bend emesaj attım bakalım kargonun çok tutmadığından bahsettim. Ne cevap çıkacak ama haftaya beklet derse duru yine bekletmek zorundayım cnm..
Reebook ta duru istedi ama vazgeçti sonra reebook duruyor. Elimdeki kıyafetleri ekledim yenileri vardır ama şunları bir eriteyim öyle çıkartacağım cnm.
anladım canım ya o zaman bekleyeyım ben reebook u tekrar satışa koy oyleyse,
duru vazgecerse nıke bluzu alırım artık hem yenı ekledıklerıne de bakarım o zamana kadar satılmazsa reebooku da eklerız nasip artık , ürünü tutmayayım boşuna hayırlı satışlar canım takipteym
tekrar kusura bakma canım.hırkaya ihtiyacım var.gri olanı da hırka sandım.o zaman o kalsın.belki ekleyeceklerin arasında başka hırkalar da çıkar.Özellikle de siyah :))
buna da talibimm:))
Eki Görüntüle 994140
Bundan bahsediyorsun sanırım cnm bu satıldı. Alanda şanslıydı bu fiyata çok iyiydi :)
Elimde Pijama olarak ;
Eki Görüntüle 994145 Eki Görüntüle 994147
Bu ve bu var bunlarda kaliteli bir bak istersen tabi pembenin yerini tutmaz :)
pembe pijama bambaşka idiiii yaaa vazgeçerse falan haberim olsn
bi kaç ürün alayım ki kargo parasına deysn cnm dimi
Pembe bugün gönderildi cnm :) Denizli'ye
20 ve 21. sayfalara bak cnm 6'lıkları ürüne göre 5'e düşürürüm. İstanbuldaysan zaten kargo ücreti 4,50 o düşmeyle kargo paran çıkar :)
O Mavi iç çamaşırı setinide ayırdım cnm sana haber bekliyorum.
Nardanesi baktınmı cnm diğer ürünlere hırkayı ayırdım bekliyor. Senden haber bekliyorum?