FITPACK Dİyeti Kullanan Var Mı?

Fitback yanlış ya da arkadaşın dediği gibi sahte sanırım. Fitpack doğru adı. Başladım, ilk gün yaptım ama akşam misafirim geldiği için istemeyerek bozmak zorunda kaldım bugün tekrar başladım. Ancak ilk günün saati saatine herşeye uyan biri olarak söyleyebilirim ki ilk gün gerçekten çok zor. Üstelik normalde ben günde sadece bir öğün yiyorum etkilenmem sandım buna rağmen ciddi bir açlık ve yoksunluk sendromu çektim. Fena halde başım ağrıdı. Tavsiyem laktoz hassasiyetiniz yoksa bile sütü mutlaka laktozsuz alın, gaz yapmasın. Boş midede şişkinlik baya rahatsız edici olur çünkü. Bir de bütün bir gün boyunca süt biraz mideyi zorluyor yalan yok ben bir noktada dayanamadım ve 3 tane salatalık yedim (tuz vs hiçbir şey eklemeden tabi) ve bol bol su içtim. İlk günü kazasız belasız atlatırsanız ertesi gün düz bir karınla uyanıyorsunuz sindiriminiz rahatlamış oluyor. İyi hissettiriyor :)

Arkadaşalar merhaba;

Ben de bir kaç gündür almak için araştırıyorum, bir yandan da korkuyorum zararı olur mu diye. Az önce youtube de fitpack öldürüyor diye bir haber izledim. Bu arada fitback olan ürün bence sahte değildir. Kartalda ve şişlide eczanelerde satılmaya başlanmış. Eczanede olunca biraz güven verdi bana ama yine de kararsızım.

iki gün oldu başlayalı bende bugün 3. günüm inşallah bende güzzel kilo veririm

BENİMDE AŞILAMAYLA İKİZLERİM OLDU ÜZÜLMEYİN 1. AŞILAMA OLMADI 2. AŞILAMADA İKİZLERİM OLDU ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
amin canımmm inşallah. ben şimdilik çocuk işini rafa kaldırdım kilo verip çıtır bi anne olucam inşallah :)

ayrıca şunuda soyliyim teraziye göre 8 kg vermişim ama sıkılasma daha iyi ilk başladıgımda 48-50 beden pantolan giyiyorum şuan 46 beden üst bedende xxl dan xl ca düştü çok şükür
birde ben hergün yaklasık 1 saat yürüyüş yapıyorum tempolu günlük en az 8000-9000 adım atmaya çalışıyorum

bir süredir bende takipteyim bu içeceği. ama kafamı kurcalayan Fitpack mi Fitback mi kısmı ? Tv8 de sürekli reklam yapan Fitback.
web sitelerini kontrol ettiğimde;
Fitpack'in sitesi fazlasıyla eksik hakkımızda sayfaları bile yok. sosyal medya sayfalarına bakmak istediğinizde açılmıyor. ve buna benzer bir çok eksikleri var.
Fitback ise gayet açıklayıcı ve yeterli sosyal medya hesapları aktif ve paylaşımları gayet profesyonel. Sahte ürün dergi ve gazetelere bu kadar rahat çıkamaz. basında biz kısmında bir çok küpür detayı bulundurmuşlar.
kendi işim web yazılım ve çeşitli firmalara sosyal medya desteği veriyorum ilk bu kısımlara baktım. çünkü genel anlamda sahte olanlar ilk önce bu kısımda eksiklerdir. hala kararsızım neyi hangisini alacağım. buradaki genel bilgi fitpack üzerine ama bana sanki sahte olan fitpackmiş gibi. off hadi son günlerde kullanan varsa bir el atıversin.

tekrar ince ince baktım. fitpack ürünün orjinalliğini sorgulama için arayın demiş verdiği numara kendi çağrı merkezleri. web sitelerinde alabileceğim daha detaylı bilgi yok.
fitback ise baya yeditepe analiz raporlarını ve gıda tarım ve hayvancılıktan aldığı raporları eklemiş web sitesine. bugün biraz daha sorup soruşturup alacağım. yine paylaşımda bulunurum.

Orjinali fitpack'tir. Facebook grubuna üye olup bakabilirsiniz.

Ben arastirmalarimda fitbacki daha inandirici bulup 2 kutu satin aldim fakat baska bir rahatsizligim nedeniyle 2 gun kullanip birakmak zorunda kaldim. Isteyen olursa satiyorum kizlar. Muz ve cilekli 1er kutu toplamda 5 adet eksik var. Bu arada 2 gunde 3 kilo verebilmistim yillar sonra ilk kez

Merhaba
Orjinali fitback. Facebook da kalici zayiflayanlar adi altin da bir grup da var. Ayrica fitback eczanelerde satiliyor. Benim turkiyeden bir arkadasim kullandi ve 27 kilo verdi. Bende siparis verdim ve subat in 1.inde elime gececek. Kullanip size tecrubelerimi yazarim.

Fitback. Facebook da kalici zayiflayanlar diye bir grup da var

Arkadaslar Orjinali fitback. Fitpack degil!!! Bende siparis verdim 6 kutu.subat da basliyorum.size gelismwleri yazarim.sevgiler

Merhaba arkadaşlar, sahtesi de var diyorlar o yüzden hangi siteden alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
0541 3480348 burasi fitback in siparis ve ucretsiz diyetisyen hatti. Face saufasinin
Merhaba arkadaşlar, sahtesi de var diyorlar o yüzden hangi siteden alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

0541 3480348 bu siparis ve ucretsiz diyetisyen hatti. Burdan hem bilgi aliphatic heme siparis veriliyor. Face de kalici zayiflayanlar adi altin da bir grup da var. Ben de siparis verdim 6 kutu. Sonucu paylasirim

Merhaba daha öncede yorum yapmıştım 17 haziranda yazmışım 62.7 diye yazmışım şimdi 52 kiloyum. 7 ay gibi bir sürede 28 kilo verdim 3xl bedenden s bedene düştüm. Tamamen fitpack yardımıyla tabi ki diyete düzenli uydum. Bir süre ara verdim tatildeyken 10 gün kadar 3 öğün bildiğiniz yemek yedim her gün tatlı dondurma derken 10 gün sonra eve döndüğümde hiç kilo almamıştım. Şimdi aşırı yemiyorum ama zaten bünye bile bir çorba içince doyuyor. Kilo da almıyorum. İyi ki fitpack i tanımışım hiç düşünmediğim kadar kolay oldu kilo vermek. Sadece düzene alışmak bir kaç haftayı alıyor sonrası kendiliğinden geliyor zaten. Eğer slimfit fitpack diyeti altında faceten takip yaparsanız orada da fotoğraflarımı paylaştım bol bol. Diyeti düzenli uygularsanız mutlaka kilo verirsiniz önemli olan kaç bedene girmek istediğiniz. Eskiden bana olan kıyafetleri almak zorunda kalırken şimdi istediğim herşeyi alabiliyorum mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…