İnşallah canım benim pko var şuan kullanamam zaten bebek için tedaviye başladım ama aklımda bulunsun duruma göre bakarım artıkrica ederim canım insallah gider kilolarımız güzel bir ürün ben hala kullanıyorum ıkı ayda kaçamaklara ragmen 8 kılo verdim
ben kullandım kizlar inanın belki 50 çeşit şey denedim ama hiç biri ise yaramadı.çaylar göbek bandı sırt bandı hap ne ararsanız bitek fitpack ise yaradı 10 kilo verdim kışın yine kilo aldım çünkü fitik dolayısıyla az hareket ettim birde kızımı ben bırakıp aldığım için sürekli arabadayim ama yeniden alıp kilo vereceğim.fitpack el ayak titremesi olmadan seni tok tutan kilo verimine yardımcı olan tek ürün bu hepinize tavsiye ederimvalla kullanırsan banada bilgi ver D:
aynen cnm birazda ucuz olsa daha iyi ama değer dogrusumerhaba hanımlar. ben de düzenli sporla başladım fitpack e.21 günüm ve 7 kilo gitti. 85 ten 78 ye düştüm. en güzel yanları tadı,enerjik tutması ve en önemlisi yağdan gitmesi (gözle görülür bir incelme var şu an). burda benim dışımda birilerinin bu ürünü kullanıyor olması güzel umarım istediğimiz kiloya ulaşırız
ben düşünüyorum.Kaç kutu ve ne kadar acabakizlar fitpack cok guzel bir urun ben 3 kutu aldm 4 gunde 2 kg verdm ama amleiyat olcam satiyorm urunleri almak isteyen bana ulassin uygun fiyta vercem
Cnm 3 kutu ben içinden 5 er tane kullandimben düşünüyorum.Kaç kutu ve ne kadar acaba
Cnm 3 kutu ben içinden 5 er tane kullandim
fiyat nedirCnm 3 kutu ben içinden 5 er tane kullandim
200 tlfiyat nedir
1 ay bile olmadan 6,5 kilo verdim ve toplamda 20 cm inceldin kesinlikle fitpacki tek geçerim
kesinlike ramazan öncesi 15 gün detoks yaptım kaçamakta oldu abartmamak kaydıyla ona rağmen zayıfladım ve midem küçüldüğü için ramazan çok rahat geçiyor şükürevet acaip sıkılaştırdı beni de