FITPACK Dİyeti Kullanan Var Mı?

kullanan arkadaşlar nasıl gidiyor. bende bu gün detoksla başladım kullanmaya. umarım güzel sonuçlar alabilirim

Hanımlar kimler devam ediyo verdi ben de alıcam sanırım ama emin olamıyorum eylülde tatile gidicem vermem lazım 4 5 kilo :KK49::spor:

Bütün sayfayı okudum... ya gerçekten kilo vermeyi ve incelmeyi sağlıyor mu. Sağlığa zararı var mı acaba Çok tereddütte kaldım açıkçası 6-8 kg civarı vermem gerek
Birde içimi kolay mı ben süt içemem.
Çikolatalısı var sanırı deneyen var mı nasıl tatları.

Çikolatalı çilekli muzlu ve karemel lattelisi var canım. ben çilek ve çikolatalı aldım ikiside çok güzel digerlerini denemedim.
ben başlayalı yaklaşık 20 gün oldu 5,2 kg verdim ve incelme daha fazla. pantolanlar baya bollaştı.
süt bende hiç içemezdim ama sütün kokusu hiç gelmiyor özellikle çikolatalıda. kefir yada yogurtlada yapabilirsin ayrıca

Çikolatalı çilekli muzlu ve karemel lattelisi var canım. ben çilek ve çikolatalı aldım ikiside çok güzel digerlerini denemedim.
ben başlayalı yaklaşık 20 gün oldu 5,2 kg verdim ve incelme daha fazla. pantolanlar baya bollaştı.
süt bende hiç içemezdim ama sütün kokusu hiç gelmiyor özellikle çikolatalıda. kefir yada yogurtlada yapabilirsin ayrıca

Rica etsem kaç kilo ile başladığınızı yazabilirmisiniz :)

Merhaba ben kullanıyorum yenıi başladım sayılır çarşambadan beri detoksu yapıyorum 2,65 kg gitmiş bu sabah tartıldıgımda :halay:

Sonuç almanıza sevindim.. :) Kaç kilo ile başladınız detoks a rica etsem söyleyebilirmisiniz.. kilo verme hızında kişinin kilosunun değeride önemli bi detay cünkü. Mesela 2/4 arası kilo fazlalılığı olan bireylerde 2 günde 2 kilo gitmiyormuş.

Ben bunun detoksunu yaptim. 3. Gun aksam fenalastim migrenim tuttu. Yedim peynir ekmek ictim ilacimi. 3 gunde 3 kilo verdim dogru ama biraz kotu oldum. 2 hafta falan oldu yapali simdi almisim zaten 2 kilosunu. 1 kilo icin bayiliyodum nerdeyse. Tadi fena degil sadece cabuk karismiyor sute. Kaliyor yani camur gibi oluyor. Sabah ve aksam yemegi yerine icilebilir ama ben ailemle yasadigim icin. Yemek yemezsem sorun yaparlar. Bayilacaksin vs derler. Gunde sadece ogle yemegi yerine icilse bence daha iyi olur. Sabah ve aksam yemek yemek lazim sanki ya

Ben de 15 günlük paketini aldım. Çikolatalısı gayet güzel tadı Nesquik gibi. Bugün başladım, sabah kalkar kalkmaz tartıldım açlık kilom 69... 3 gün sonra yine tartılıp buraya yazacağım. 3 gün boyunca sadece fitpack ve su tüketeceğim tabi bir de spora gidiyorum (tabi ki çabuk zayırlarsın demeyin insülin direncim var düzenli beslenmek dışında spora rağmen hiçbir şekilde kilo veremedim, işim yüzünden de düzenli beslenemiyorum maalesef) Bu arada ben fitpackin 3 gün içinde zayıflattığına inanmıyorum. Bu detoksla vücuttan fazla tuzu ve suyu atıyorsunuz, ki bu da vücudunuzdaki ödemin kaybolması demek. Yani aslında kilodan vermiyoruz, en azından 3 gün içinde. Sonrasında da zaten fitpack in belli bir diyet düzeni var, o da zaten düzenli beslenen herkeste iş yarayacak öneriler. Fitpackin buradaki artısı; 1) Ürünü kullanırken diyetini de yapıyoruz, sayesinde yeme alışkanlıklarınız düzene giriyor. 2) Gün içerisinde isteseniz de o kadar vitamin, mineral, amino asit vs. alamayacağınız için vücudun gerekli vitamin ihtiyacını karşılıyor. 3) Akşamları, yani metabolizmanın en yavaş olduğu saatlerde midenizi yemekle doldurup sindiriminizi yoracağına, içindeki probiyotikle bütün gün yorulan sindiriminizi düzeltiyor.

Ben de 15 günlük paketini aldım. Çikolatalısı gayet güzel tadı Nesquik gibi. Bugün başladım, sabah kalkar kalkmaz tartıldım açlık kilom 69... 3 gün sonra yine tartılıp buraya yazacağım. 3 gün boyunca sadece fitpack ve su tüketeceğim tabi bir de spora gidiyorum (tabi ki çabuk zayırlarsın demeyin insülin direncim var düzenli beslenmek dışında spora rağmen hiçbir şekilde kilo veremedim, işim yüzünden de düzenli beslenemiyorum maalesef) Bu arada ben fitpackin 3 gün içinde zayıflattığına inanmıyorum. Bu detoksla vücuttan fazla tuzu ve suyu atıyorsunuz, ki bu da vücudunuzdaki ödemin kaybolması demek. Yani aslında kilodan vermiyoruz, en azından 3 gün içinde. Sonrasında da zaten fitpack in belli bir diyet düzeni var, o da zaten düzenli beslenen herkeste iş yarayacak öneriler. Fitpackin buradaki artısı; 1) Ürünü kullanırken diyetini de yapıyoruz, sayesinde yeme alışkanlıklarınız düzene giriyor. 2) Gün içerisinde isteseniz de o kadar vitamin, mineral, amino asit vs. alamayacağınız için vücudun gerekli vitamin ihtiyacını karşılıyor. 3) Akşamları, yani metabolizmanın en yavaş olduğu saatlerde midenizi yemekle doldurup sindiriminizi yoracağına, içindeki probiyotikle bütün gün yorulan sindiriminizi düzeltiyor.
TATLIM NASIL GİTTİ ben de cumadan beri takibe aldım bu sayfayı
geçen sene bende insülin bozukluğu çıktı ilaç yazılar ama bağırsaklarımı bzouyor diye kullanmayı bıraktım çok zor ayarlıyorum öğünlerimi, zaten o yazdığı gibi süt içip tok durabilsem kilo veririm.
ÇOK tok tutuyor mu bu fitback?
bi de ben FİTBACK diye duydum adını yanlış ürüne mi bakıyorum acaba

X