- 3 Haziran 2016
- 642
- 837
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aşılama olmuştun tutmadı mı?kullanan arkadaşlar nasıl gidiyor. bende bu gün detoksla başladım kullanmaya. umarım güzel sonuçlar alabilirim
Yok tutmadı canım . bıraktım artık cocukla ugrasmayı bıraz kilo vermeye calıscam sonra bi daha başlıcamCanım aşılama olmuştun tutmadı mı?
Ben de tüp bebek annesiyim. İnşallah olur canım hakkınızda hayırlısı :)Yok tutmadı canım . bıraktım artık cocukla ugrasmayı bıraz kilo vermeye calıscam sonra bi daha başlıcam
Amin canımm inşallah. Allah kimsenin kucanı boş bırakmasın ,ilk seferde mi tuttu seninBen de tüp bebek annesiyim. İnşallah olur canım hakkınızda hayırlısı :)
Amin amin. Yok canım 2.seferimde tuttu. İlki düşük olduAmin canımm inşallah. Allah kimsenin kucanı boş bırakmasın ,ilk seferde mi tuttu senin
Ben şuan bazı durumlardan dolayı ara verdim. 13 gün falan kullandım 5 kilo verdim.Hanımlar kimler devam ediyo verdi ben de alıcam sanırım ama emin olamıyorum eylülde tatile gidicem vermem lazım 4 5 kilo
Merhaba ben kullanıyorum yenıi başladım sayılır çarşambadan beri detoksu yapıyorum 2,65 kg gitmiş bu sabah tartıldıgımdaHanımlar kimler devam ediyo verdi ben de alıcam sanırım ama emin olamıyorum eylülde tatile gidicem vermem lazım 4 5 kilo
Bende siparişimi verdim başlıycam hayırlısıyla çok iyi maşallah boool bool eksiler olsunMerhaba ben kullanıyorum yenıi başladım sayılır çarşambadan beri detoksu yapıyorum 2,65 kg gitmiş bu sabah tartıldıgımda
saol canımmm inşallah. umarım sendede işe yararBende siparişimi verdim başlıycam hayırlısıyla çok iyi maşallah boool bool eksiler olsun
Çikolatalı çilekli muzlu ve karemel lattelisi var canım. ben çilek ve çikolatalı aldım ikiside çok güzel digerlerini denemedim.
ben başlayalı yaklaşık 20 gün oldu 5,2 kg verdim ve incelme daha fazla. pantolanlar baya bollaştı.
süt bende hiç içemezdim ama sütün kokusu hiç gelmiyor özellikle çikolatalıda. kefir yada yogurtlada yapabilirsin ayrıca
Merhaba ben kullanıyorum yenıi başladım sayılır çarşambadan beri detoksu yapıyorum 2,65 kg gitmiş bu sabah tartıldıgımda
TATLIM NASIL GİTTİ ben de cumadan beri takibe aldım bu sayfayıBen de 15 günlük paketini aldım. Çikolatalısı gayet güzel tadı Nesquik gibi. Bugün başladım, sabah kalkar kalkmaz tartıldım açlık kilom 69... 3 gün sonra yine tartılıp buraya yazacağım. 3 gün boyunca sadece fitpack ve su tüketeceğim tabi bir de spora gidiyorum (tabi ki çabuk zayırlarsın demeyin insülin direncim var düzenli beslenmek dışında spora rağmen hiçbir şekilde kilo veremedim, işim yüzünden de düzenli beslenemiyorum maalesef) Bu arada ben fitpackin 3 gün içinde zayıflattığına inanmıyorum. Bu detoksla vücuttan fazla tuzu ve suyu atıyorsunuz, ki bu da vücudunuzdaki ödemin kaybolması demek. Yani aslında kilodan vermiyoruz, en azından 3 gün içinde. Sonrasında da zaten fitpack in belli bir diyet düzeni var, o da zaten düzenli beslenen herkeste iş yarayacak öneriler. Fitpackin buradaki artısı; 1) Ürünü kullanırken diyetini de yapıyoruz, sayesinde yeme alışkanlıklarınız düzene giriyor. 2) Gün içerisinde isteseniz de o kadar vitamin, mineral, amino asit vs. alamayacağınız için vücudun gerekli vitamin ihtiyacını karşılıyor. 3) Akşamları, yani metabolizmanın en yavaş olduğu saatlerde midenizi yemekle doldurup sindiriminizi yoracağına, içindeki probiyotikle bütün gün yorulan sindiriminizi düzeltiyor.