OFF YOK GALİBA PAZARTESİ SİPARİŞİ VERİCEMyokmu hiç kullanan yakın zamanda
canm fıtpacklerımı kullanmaya basladım ılk ıkı gun detoksda ufak kaçamaklara ragmen 71 den 68,1 gördum bu sabahvalla kullanırsan banada bilgi ver D:
evet canım resmi sitesinden sipariş verdim ki baska yerden kesnlıkle alman mumkun değil aldıgın da sahtedir ayrıca fıtpack sitesi gercek olan bırde sahtesını cıkarmıslar adı da fıtback yapmıslar buna da dıkkat etmenlisin...muzlu kurabiyeli almıstım tadında hiçbirsey yok bildiğim muzlu süt ama ben muzlu sutu agzıma vurmazdım simdi çileklisini alıp yagsız yogurtla denemeyı dusunuyorum ilk iki gun detoksda bas agrısı yapıyor buda normalmıs vucuda katı gıda grmedıgını için vucudun moralı bozuluyormusBende kullanmak istyorum resmi siteden mi siparş verdiniz gilk içtiğinizde ne gibi şeyler yaşadınız bilgi verebilir misiniz??
yarım yağlı oda sıcaklıgı ısısnda sütle yaptıgın için bazen kabızlık ve şişkinlik yapabiliyor ama detoks dan diyete gecnce buda geciyor bas agrısı şiddetli oldugunda az tuzlu salatalık öneriyorlar veya türk kahvesi ama asla hiçbirsey yememen gerekiyor ben dün yanlıs diyet yaptgım için bugun detoks cezası aldım face kullanıyorsan bahsettıgım gruba üye ol derım cok güzel yönlendiriliyorsun özellikle diyette olcagın zaman..72 den 67 görmüştüm iki haftada suan kaç kıloyum cok merak edıyorum ama regl dönemi yeni bttgı için tartılmam yasakBende bugün whatsapp üzerinden siparişimi verdim bi bekarkenki günlerime dönmek istiyorum bi dönem gojiberryle zayıfladım ama sonrasında verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım şimdi bi 15 daha vermek istiyorum umarım bendede etki eder ve kilo verebilirm.. Normaldede başağrısı çeken biriyim umarım ilk 2 günü rahat atlatırım.. Bağırsaklarda bi etkisi var mı
Bu ürünün fiyatı nedir acabaBende bugün whatsapp üzerinden siparişimi verdim bi bekarkenki günlerime dönmek istiyorum bi dönem gojiberryle zayıfladım ama sonrasında verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım şimdi bi 15 daha vermek istiyorum umarım bendede etki eder ve kilo verebilirm.. Normaldede başağrısı çeken biriyim umarım ilk 2 günü rahat atlatırım.. Bağırsaklarda bi etkisi var mı
bir kutusunu 120 tl olarak aldım benBu ürünün fiyatı nedir acaba
rica ederim canım insallah gider kilolarımız güzel bir ürün ben hala kullanıyorum ıkı ayda kaçamaklara ragmen 8 kılo verdimTamam teşekkür ederim canım cevap verdiğin için