FITPACK Dİyeti Kullanan Var Mı?

Bu ürünü hangi siteden sipariş ettiniz acaba orijinal olanı? Özelden yazabilir misiniz? Bir türlü güvenemedim hangisi gerçek diye.

Arkadaslar orjinali Slim Fit Pack. Fit BACK farkli bir urun hatta BACK olanin fiyatlari cok cok daha uygun 4/1 i fiyatina . Sayfanin basindan beri konusulan ve burdakilerin kilo verdikleri urun BACK olan degil PACK olan. Bende yeni siparis verdim. 4 kutu 390₺. Baya arastirmistim ama dahademin FitPack ölduruyor diye bir video izledim. Umarim dogru degildir. cunku iade vs gibi bir durumda yok. Gerci Herbalife icinde oyle soyleniyor ama cevremde kullanan onlarca insan var. insallah bir problem olmaz.
Kullananlar veya devam edenler tekrar yazabilirmi.

o şekilde haberler her ürün için çıkıyor çevremde 5 kişi kullandı faydasını gördü bende kullandım şimdi yeniden başlayacağım en ufak zararını görmedim

nekadara satıyosunuz

Merhaba,bende kullandım 2 gunde 1 kılo verdım fakat diğer sağlık problemlerım yuzunden kullanamıyorum.Kullanmak isteyen varsa satabilirim.

Arkadaşlar fitback değil tabiki orjnali konuya bakarsanız 5 yıllık , adamlar klonlamış 2 yıl önce neyse
Şu an daha üst ürün olan SLIMFIT kullanıyorum 17kg vermiştim, doğum kilolarım kaldı tekrar başladım
şimdi birisi gelir reklam vs der, 5 yıl önce açıp bu süreçte 2 kere yazacak değiliz di mi, valla ağzına kürekle vururum.

ben dahil binlerce kişi kullanıcı grubunda resimler de paylaşıyor...
Şuan emziriyorum ve emzirenler de kullanabiliyor, ha bu arada eczanelerde satılan ürünleri de var ama orası pahalı ben resmi web sitesinden alıyorum www.slimfit.net

GRUP LINKI : https://www.facebook.com/groups/fitpackdiyeti/

Ben uzun 6 ay gibi bir süre kullandım. 10 kilo civarında vermiştim. Sonrasında düzenli yapamadığım için diyetisyen desteğiyle verdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Öncelikle verdiğin kiloyu geri almıyorsun. Ben diyetisyenle verdiğim kilodan 3 kilosunu aldım sadece. Hiçbir zaman da hayatımda 70 in altına düşmemiştim. Annem menopozda olmasına rağmen 10 kilo vermişti. Bıraktıktan aylar sonra verdiği kilodan 5 kilosunu aldı. Belki de yıl olmuştur bırakalı. Şöyle söyleyeyim nasıl uygulanması gerekiyorsa aynen o şekilde uygulanması gerekiyor ne eksik be fazla kalori almanız lazım. Detokssa mutlaka 5 tane içilmesi gerekiyor. Diyetse nasılsa oda öyle olacak. Örnek menü veriyorlar diye biliyorum. Ondan yola çıkarak da yapabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim. Kolestrol, şeker, tansiyon ne varsa bunu kullandıktan sonra hiçbir rahatsızlığı kalmayanlar sahi oluyor. Facebook’ta tamamen kullanıcıların yaptıkları yorumların bulunduğu grup vardı. Orayı incelerseniz ne demek istediğimi o zaman daha net anlarsınız.

Nerden alabiliriz fiyati ne kadar acaba bi de 14 yasında kızım var o kullanabilirmi ki

Bende kullanmaya başlıyacağım ama tereddütlerim var böyle şeyler sağlık açısından nasıldır bilmiyorum bir çok iyi yorum varken araya serpiştirilmiş kötğ yorumlar beni korkutuyo siz denemiş ve faydasını görmüş birisi olarak bana yardım edebilir misiniz çünkü herbalife fitback arasında kararsızım ama fıtback maddi olarakta beni zorlamayacak

Vallahi ablam gecen nisan 2019 ile temmuz 2019 yilinda 4 ay boyunca spor yapmadan 17 kilo verdi oyle aman amanda çok sıkı diyette yapmadı ama uyguladı 80 kg dan 63 kg ya indi ürün guvenilir simdi bende alacağım 83 kg yum ve 17 kgdan daha fazla vermek istiyorum bu aksam verecegim siparisi sadece diyete uyup bol su icip duzenli kullanip egzersiz yapmalisiniz

Merhaba canım verebildin mi bende 15 kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…