- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 31
Okadar hizlimi1 ay bile olmadan 6,5 kilo verdim ve toplamda 20 cm inceldin kesinlikle fitpacki tek geçerim
evet arkadaşım başlarda 2 3 kilosu ödemdir diye tahmin ediyorum ama kesinlikle çok faydalı hiçbir yan etkisinide görmedimOkadar hizlimi
o şekilde haberler her ürün için çıkıyor çevremde 5 kişi kullandı faydasını gördü bende kullandım şimdi yeniden başlayacağım en ufak zararını görmedimArkadaslar orjinali Slim Fit Pack. Fit BACK farkli bir urun hatta BACK olanin fiyatlari cok cok daha uygun 4/1 i fiyatina . Sayfanin basindan beri konusulan ve burdakilerin kilo verdikleri urun BACK olan degil PACK olan. Bende yeni siparis verdim. 4 kutu 390₺. Baya arastirmistim ama dahademin FitPack ölduruyor diye bir video izledim. Umarim dogru degildir.cunku iade vs gibi bir durumda yok. Gerci Herbalife icinde oyle soyleniyor ama cevremde kullanan onlarca insan var. insallah bir problem olmaz.
Kullananlar veya devam edenler tekrar yazabilirmi.
Bugun kargom geldi hala tedirginim acikcasi . Facebook gruplari baya kalabalikmis oradanda bakicam tekrar.o şekilde haberler her ürün için çıkıyor çevremde 5 kişi kullandı faydasını gördü bende kullandım şimdi yeniden başlayacağım en ufak zararını görmedim
Ben arastirmalarimda fitbacki daha inandirici bulup 2 kutu satin aldim fakat baska bir rahatsizligim nedeniyle 2 gun kullanip birakmak zorunda kaldim. Isteyen olursa satiyorum kizlar. Muz ve cilekli 1er kutu toplamda 5 adet eksik var. Bu arada 2 gunde 3 kilo verebilmistim yillar sonra ilk kez
Merhaba kullandınız mı memnun kaldınız mı bende almak istiyorumBugun kargom geldi hala tedirginim acikcasi . Facebook gruplari baya kalabalikmis oradanda bakicam tekrar.
Merhaba canım verebildin mi bende 15 kilo vermek istiyorumVallahi ablam gecen nisan 2019 ile temmuz 2019 yilinda 4 ay boyunca spor yapmadan 17 kilo verdi oyle aman amanda çok sıkı diyette yapmadı ama uyguladı 80 kg dan 63 kg ya indi ürün guvenilir simdi bende alacağım 83 kg yum ve 17 kgdan daha fazla vermek istiyorum bu aksam verecegim siparisi sadece diyete uyup bol su icip duzenli kullanip egzersiz yapmalisiniz