Kan şekerim düşmüştü herhalde
baya yemeli içmeli geçmişDün mesela sabah 5 6 pattis kızartma yemiş olabilirim öğlen kısırla irmik helvası yemiş olabilirim akşamda bir kaşık salçalı makarna yoğurtla
Dün mesela sabah 5 6 pattis kızartma yemiş olabilirim öğlen kısırla irmik helvası yemiş olabilirim akşamda bir kaşık salçalı makarna yoğurtla
göndereyim kuzum.valla bir biberli ekmek ve kaytazı yiyeceğim.diğerlerini dağıtacağım yada anneme götüreyim arayayımda bibana yollayabilirsin adresi yollayım mı
çok özledim biberli ekmeği
Kahvsltımı yazayım hemen buralardayken
2 hş yumurta
9 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Süzme peynir
3 ceviz
Maydanoz nane
Kayısı çayı
göndereyim kuzum.valla bir biberli ekmek ve kaytazı yiyeceğim.diğerlerini dağıtacağım yada anneme götüreyim arayayımda bi
sağol kuzum istersen yollayayım ciddiyimafiyet olsun şekerim
yok tatlım annenlere ayıp olur birde snin ora sıcak benim bura sıcak gelene kadar ne olur osağol kuzum istersen yollayayım ciddiyim
Ama sporum suyum tam evelAllahbaya yemeli içmeli geçmiş
amcaya selamları ilet öpüyorum ellerindenannemi aradım sordum.oda babama sordu.babamın sesi geliyor getirsin getirsin yeriz dağıtmasın diye
benim haftaya son bir ay kadar yokum.haftaya denemeyi düşünüyorum.Bayrama 3 gün kala yapalım patatesi O zaman şimdi normal devam edeyim :)
çok iyiKahvsltımı yazayım hemen buralardayken
2 hş yumurta
9 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Süzme peynir
3 ceviz
Maydanoz nane
Kayısı çayı
Oldumda spor yaptım genede bir 200 gr almışımdır düşünce gücüyle kilo veriyoz maşaAllahmuhteşem bir menü valla hayalimdeki menü
doydunmu bu kadar şeyle...
hepsi en sevdiklerim ...
afiyet şeker olsun pişman oldun mu yedikten sonra pişman olduysan yağa dönüşüyor pişman olmazsan yağa dönüşmüyor
ne ayıbı olacak kuzucum .ama yaz günü bozulma olabilir okunuda haklısınyok tatlım annenlere ayıp olur birde snin ora sıcak benim bura sıcak gelene kadar ne olur o
Henüz aç değilimkaratay olmuş sanki dimi güzel sağlam olmuş sonra ne zaman acıkma hissettin
evet evet çok iyi gidiyo hemde serinletiyo falanama büyük ve kalın olacak salatalık yoksa etkisiz bence
bu saat olmuş bak salatalık ve minik acır yedim..
birde ilaç alıyorum yoksa daha çok gider bence bu.. suda 1,5 luk yarılanmış öğle arasına kadar biter...
ekmek yerine yiyin kız ne olacak
hemende üzgün surat atmışsın bi önceki meseja.valla izine ayrılınca biraz öye olacak benimde dikkat etmem lazım.değerlerimi yükseltmek istemiyorum özellikle kolestrolAma sporum suyum tam evelAllah
Dene banada söylebenim haftaya son bir ay kadar yokum.haftaya denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?