- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
VarımYanlış görmedim sanırımSUHAN haricinde eksi gören yok bu hafta, inanın tahmin ettim hafta boyunca az çok takip ediyorum listeleri biliyorsunuz dün de yazdım kızlar canlarım haydi bir toplanın.
Bu hafta enkaza döndü buralar, ne oldu size ne güzel bir sinerji vardı önce ki hafta.
Bugün herkes kendine ve gruba söz versin bu hafta sadece et, tavuk, balık, sebze var menülerde, pilav, ekmek, makarna, tatli(tek lokma dahil) yasak. Akşam ne yenecekse tek çeşit ve yarım porsiyon. En yoğun sabah kahvaltısı olsun(tabi yasaklı bişey yine olmayacak)
Varmısınız?
Haftaya salı sonuçları görelim.
ben de varım hatta bu akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim bu akşamdan başladım akşam yemeğinden sonra su ,maden suyu veya yeşil çaydan başka bir şey yok çok azimliyim..Yanlış görmedim sanırımSUHAN haricinde eksi gören yok bu hafta, inanın tahmin ettim hafta boyunca az çok takip ediyorum listeleri biliyorsunuz dün de yazdım kızlar canlarım haydi bir toplanın.
Bu hafta enkaza döndü buralar, ne oldu size ne güzel bir sinerji vardı önce ki hafta.
Bugün herkes kendine ve gruba söz versin bu hafta sadece et, tavuk, balık, sebze var menülerde, pilav, ekmek, makarna, tatli(tek lokma dahil) yasak. Akşam ne yenecekse tek çeşit ve yarım porsiyon. En yoğun sabah kahvaltısı olsun(tabi yasaklı bişey yine olmayacak)
Varmısınız?
Sen izinli sayılırsın 1.haftada o kadar yemeğin içinde buna da şükür de çidom.61.3
Suyum dün 1800
Menüler bende zaten sen günlük listene beni etiketle ama kaçamak yaparsan dilimden kurtulamazsınben de varım hatta bu akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim bu akşamdan başladım akşam yemeğinden sonra su ,maden suyu veya yeşil çaydan başka bir şey yok çok azimliyim..
little dora sen benim diyet koçum ol 5li rakamları göreyim duacın olacağım
İnaşllah halledersin canımKızlar tartılmayı unuttum ve şu iki gün ciddi sorunlarım var lütfen kusura bakmayın..
Ahahahha aynen inşallah :)Menüler bende zaten sen günlük listene beni etiketle ama kaçamak yaparsan dilimden kurtulamazsınteletubbies da cezanı keser haberin olsun.
Bizde kimse kendi kendine zayiflayamaz herkes diğerlerini yanına cekistirir
SU HEDEFİ ÜYELER 08-14 TEMMUZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 3,5 3,5 3,25 3 2,5 1,5 2 19,25SUHAN 1,5 1,5 2 1,1 1,5 7,6little dora 1 1,7 1,5 0,7 1,3 1 1 8,2harikamo 3,5 3 2 3,5 12amesia 1 2 2 2 2,5 9,5Sevgibakir izinli izinli izinli izinli izinli izinli izinli izinli fmad 3,5 3,5 3 2,5 1,5 1,5 1,7 17,2Minik meleklerim 2,5 2 2,5 2,5 3 3 2,5 18cgdmk 2,6 3,5 2 1,85 1,5 1 12,45Evvab 3 2,5 3 8,5
Yanlış görmedim sanırımSUHAN haricinde eksi gören yok bu hafta, inanın tahmin ettim hafta boyunca az çok takip ediyorum listeleri biliyorsunuz dün de yazdım kızlar canlarım haydi bir toplanın.
Varmısınız?
Yanlış görmedim sanırımSUHAN haricinde eksi gören yok bu hafta, inanın tahmin ettim hafta boyunca az çok takip ediyorum listeleri biliyorsunuz dün de yazdım kızlar canlarım haydi bir toplanın.
Varmısınız?
günaydın millet
dünki menümü yazayım
16.07.2019 salı
sabah tartı şokundan sonra hiçbişey yiyemedim
öğlen 7 hurma 1 kase yoğurt
ara 1 kupa yeşil çay
akşam tavuk şiş ve bolca salata
suyum min. 2,5 lt
spor malesef yok
ve ben inanılmaz yorgun hissediyorum
Neysesakinim little dora
canım biliyosunuz bu 3. haftamız misafir var evde yani misafir değil evet ama yinede hergün bi aktivite yapmaya çalışmak hadi sıkılmasınlar diyip bişey bulmaya çalışmak falan sanırım yordutavuk var hurma var ama neden yorgunsun
kahve iç sonra üzerine su iç epey
birde vitamin eksikliğide kilo verme sürecinde sıkıntılı
bir b12 demir baktırsan canım iyi olur
harikalar diyarına götürdünüz mü çocuklarıcanım biliyosunuz bu 3. haftamız misafir var evde yani misafir değil evet ama yinede hergün bi aktivite yapmaya çalışmak hadi sıkılmasınlar diyip bişey bulmaya çalışmak falan sanırım yordu
böyle hiiiçbişey yapmadan yatasım var.
onlar gittiler canım haftasonu götürecektim cuma günü gittiler götüremedimharikalar diyarına götürdünüz mü çocukları
kendine dikkat et anlamında demiştimTamam bir daha inşaAllah olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?