- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
SUHAN canım keyfin nasıl
canım sen bugün tartıldın mı göremedim sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SUHAN canım keyfin nasıl
dikkat etKızlar tartılmayı unuttum ve şu iki gün ciddi sorunlarım var lütfen kusura bakmayın..
idare eder canım.halim yok.arkadaş olsa rapor basacam elim mahkumSUHAN canım keyfin nasıl
düğün yemeği batırmış seniHerşeyi gommenin ceremesini cekiyorim Sühan bu hafta artı geldim 75.0
üst üsttü olunca çok etkiliyor tartıyı.evet makarna çok oldu üst üste haklısın kemerleri sıkalım biraz
Yok canim saol dusundugun icin , gecen hafta dis cektirdim iltihaplandi. Cok agrim var gece uykudan kaldirio biseyler atistirip ilac fln aliyorum. Haftasonu da ufak bi geziye ciktik ugrayamdim pek Bugun regl oldum Sabah tartilmayi unuttum kizlar ama dun ayniydim 63.6 halaVerano_porteno canım bi sıkıntı yok demi.sanki enerjin ilk başladığın döneme göre biraz düştü gibi.
aa tartıldım canım ama yazmamışım bende farkettimcanım sen bugün tartıldın mı göremedim sanki
idare eder canım.halim yok.arkadaş olsa rapor basacam elim mahkum
çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.diş fena olmuş.bende regli oldum.halim yok eve gidip yatasım varYok canim saol dusundugun icin , gecen hafta dis cektirdim iltihaplandi. Cok agrim var gece uykudan kaldirio biseyler atistirip ilac fln aliyorum. Haftasonu da ufak bi geziye ciktik ugrayamdim pek Bugun regl oldum Sabah tartilmayi unuttum kizlar ama dun ayniydim 63.6 hala
söyle korkma canımaa tartıldım canım ama yazmamışım bende farkettim
söyliyim mi? korkuyorum
şu sevmediğim hatunda izin almış onun işinide üstüme attılar sağolsunlar.çok kötü zamana denk gelmiş
gelll ablana korkma gelll ablana gelllaa tartıldım canım ama yazmamışım bende farkettim
söyliyim mi? korkuyorum
Benim de, isimi de bitirdim keske bitince cikabilsekçok geçmiş olsun.dikkat et kendine.diş fena olmuş.bende regli oldum.halim yok eve gidip yatasım var
SU HEDEFİ ÜYELER 08-14 TEMMUZ | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3,5 | 3,5 | 3,25 | 3 | 2,5 | 1,5 | 2 | 19,25 |
SUHAN | 1,5 | 1,5 | 2 | 1,1 | 1,5 | 7,6 | ||
little dora | 1 | 1,7 | 1,5 | 0,7 | 1,3 | 1 | 1 | 8,2 |
harikamo | 3,5 | 3 | 2 | 3,5 | 12 | |||
amesia | 1 | 2 | 2 | 2 | 2,5 | 9,5 | ||
Sevgibakir | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli |
fmad | 3,5 | 3,5 | 3 | 2,5 | 1,5 | 1,5 | 1,7 | 17,2 |
Minik meleklerim | 2,5 | 2 | 2,5 | 2,5 | 3 | 3 | 2,5 | 18 |
cgdmk | 2,6 | 3,5 | 2 | 1,85 | 1,5 | 1 | 12,45 | |
Evvab | 3 | 2,5 | 3 | 8,5 |
vallaa yaa ne güzel olurBenim de, isimi de bitirdim keske bitince cikabilsek
vay arkadaş orası tam bir kurtlar sofrasışu sevmediğim hatunda izin almış onun işinide üstüme attılar sağolsunlar.
şefkatli kollarına diyosuunngelll ablana korkma gelll ablana gelll
kaçma gel.resmen kıza kilo aldırdıkşefkatli kollarına diyosuunn
söylüyorum o zaman
76,6
söyleyip kaçıyorum
yaa bu çok fena oldu hakkatenkaçma gel.resmen kıza kilo aldırdık