güzelim yediklerinde pek bir şeyde yokyaa bu çok fena oldu hakkaten
ama 3 gün detoksumsu bişey yapıcam bugün itibariyle
yani kendimi şartlandırmıyorum ama haftaya çok iyi gelmeliyim
canım azcık bile olsa karbonhidrat bana hiç iyi gelmiyorgüzelim yediklerinde pek bir şeyde yok
yediklerini düşün ne fazla onu çıkar hayatından bakalım
detoks öyle yapmaya çalış bence
bikaç gün sonra başla bana kalısa .tartıya yakın günlerde yap.şimdi yaparsın dayanamayabilirsin vücutta ister karşı koyamazsın.yaa bu çok fena oldu hakkaten
ama 3 gün detoksumsu bişey yapıcam bugün itibariyle
yani kendimi şartlandırmıyorum ama haftaya çok iyi gelmeliyim
yok görmesin kesin seni haşlama yapar akşama bize diyet çorbası diye içirirayrıca doracımda görmesin mümkünse
yok benden yapmaz bu çok yağlı deryok görmesin kesin seni haşlama yapar akşama bize diyet çorbası diye içirirkabul iğrençti little dora
Hamd olsun bugünümüze.. imtihan dünyası hepimiz bişeylerle birileriyle imtihandayız, Allah beterinden saklasın..hayırdır inş
sen iyi misin
Tamam bir daha inşaAllah olmaz..dikkat et
yok kuzum yok sen görme buraları :)allahımmmbir geldim kelle paça yapılıyor yok yağlı deniliyor
Hamd olsun bugünümüze.. imtihan dünyası hepimiz bişeylerle birileriyle imtihandayız, Allah beterinden saklasın..
merhabalar , foruma yeni katıldım daha önceden uzaktan uzağa hep takip ediyordum ama :) ben pilates eğitmenliği yapıyorum ve diyet sağlıklı beslenme konularının baya içindeyim bu sebeple , bir diyetisyen arkadaşımın diyet hazırlama mantığını iletmek istedim size malum diyetisyenler de oldukça pahalı yerler oldu :/ arkadaşım danışanından gün boyunca sabahtan akşama kadar yediği her şeyin listesini yapmasını istiyor ve onun üzerinden ufak değişimler yaparak ilerliyor (danışanlarının bir kısmıyla ben de çalışıyorum :)) ) yani bu şekilde bir plan çıkarılmasını daha sağlıklı buluyor bir diyetisyen olarak , bana da mantıklı geldi paylaşmak istedim :)
evet zaten bu mantığı biz biliyoruz diyetisyenler bu şekilde yapıyor çok teşekkür ederizyo reklam yapmıyorum yanlış anladınız sadece diyetisyenden gelen bir yöntemi paylaştım size kimsenin adını vermiyorum , kendim de zaten bir yerde çalışıyorum tamamen iyi niyetle bir şey yazmak istemiştim.
yalnız little dora senin ne güzel bir kilon var sana çok özendim maşallah sana
ben 5 li rakamları ucundan görmeye razıyım...
inşallah canım benim harikasın umut oldu burası bana1 yıl da geldim buralara kolay olmadı tabi, ben çok çok az yerim listelerime bile bakma pek birşey göremezsin
Sen, ben gibi beslen yaz sonu ideal kilondasin hiç dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?