- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
güzel katılım sağlarsan neden olmasınselam kızlar fitotella lar
listeniz var mı bir de üye kabul ediyor musunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel katılım sağlarsan neden olmasınselam kızlar fitotella lar
listeniz var mı bir de üye kabul ediyor musunuz??
büyük sıkıntı ya diyetteyken.ye bir türlü yemesen bir türlüGün haftası vanım annem ve arkadaşları... maalesef
hoşgeldin.miktar ayarlıyorum ben genelde.bide cıslardan uzak durmaya çalışıyorum tatlı sıfır gibi bişey bende.en çok zorlandığım ekmekben de katılayım kızlar bu sabah 71.0 geldim yarın regl olacağım gecikti 2 gün belki şişlik te vardır.
boyum 1.74 öğretmenim hazır yaz tatilindeyken eylüle kadar 59.9 u görsem bile razıyım yeter ki ilk hane 5 olsun
sizin listeniz var mı sadece miktarı mı ayarlıyorsunuz ...aslında miktar ayarlamak en iyisi listeyle uğraş uğraş gezmeye gidince foss...
ekmek yemiyorum ben aslında çok az yerim gün boyunca yemesem aramam...ama tatlısız günüm geçmez ama geçmeli bundan sonra...lütfen bana destek olun ilk başlarda tadına bakarım belki sonraları sıfırlarım...hoşgeldin.miktar ayarlıyorum ben genelde.bide cıslardan uzak durmaya çalışıyorum tatlı sıfır gibi bişey bende.en çok zorlandığım ekmek
Ilk kez bu ay günümü hatırlamadım, uygulamaya girmeyi unuttum geçen ay, 1 haftadır ağrı var iyice sinir oldum senle aynıysa benimde yarın gelsin inşallah o zaman tatilden dönerken regl başlıyordün akşam oldum ben.seninle aynıydık sanki
Karbonhidrata elini sürmeden, az yiyerek, su içerek ve spor yaparak olur bu iş.ekmek yemiyorum ben aslında çok az yerim gün boyunca yemesem aramam...ama tatlısız günüm geçmez ama geçmeli bundan sonra...lütfen bana destek olun ilk başlarda tadına bakarım belki sonraları sıfırlarım...
ilk sayfayı biraz incele.gün içinde listeye eklerim senişu andan itibaren başlıyorum yarın diye bişey yok ertelemek ertelemeyi getirir...
bugün en az yarım saat yürüyüş , 1.5 lt su düşünüyorum
sabah biraz saçmaladım ama günün diğer yarısında ne yersem yiyeyim 2 kaşığı geçmeyecek
tamam canım inceleyeceğim hatta sayfaları da biraz okuyacağım menüleriniz nasılmış merak ediyorum beni lütfen ekle desteğe ihtiyacım var haftaya salı aradaki farkı göreceğiz bakalım hadi bismillahilk sayfayı biraz incele.gün içinde listeye eklerim seni
Herşeyi gommenin ceremesini cekiyorim Sühan bu hafta artı geldim 75.0Tenceresiz kaldim anne kuzum düğün menüsü demişsin ama hem öğleyin gömmüşsün hem akşamına.vari öğleyin gömüp akşamına tutulmayı yemesedin.tulumda tatlısı çokta canı çekilecek bişeydeğil .nohut keşkek pilav hepsi benzer tür.yerinde olsam etli yemekle iki kaşık pilav cacık yada ayran neyse onu yerdim.
evet makarna çok oldu üst üste haklısın kemerleri sıkalım birazyakan patlıcan kebaı değil.iki gün üst üstte akşamlar makarna yedin,ikinci günü akşama kek yedin ve dünde 1 lavaş gömmüşsün.patlıcan kebabı gayette sağlıklı
ben de katılayım kızlar bu sabah 71.0 geldim yarın regl olacağım gecikti 2 gün belki şişlik te vardır.
boyum 1.74 öğretmenim hazır yaz tatilindeyken eylüle kadar 59.9 u görsem bile razıyım yeter ki ilk hane 5 olsun
sizin listeniz var mı sadece miktarı mı ayarlıyorsunuz ...aslında miktar ayarlamak en iyisi listeyle uğraş uğraş gezmeye gidince foss...
Kızlar tartılmayı unuttum ve şu iki gün ciddi sorunlarım var lütfen kusura bakmayın..