- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yarisirimzıpzıp yarışına varmısınız yine akıllanmayan ben yine yarışşş
Olur olir gittikçe bacaklar açılıyor :))Bir günde ulasmadım ki canım hatta ilk denedim 27 zor yaptım zamanla artıyor
Sonra 100 100 aralıklı olarak yaptım
ben yarisirim
Olur olir gittikçe bacaklar açılıyor :))
üçgünden sonra alışıyorsun.hergün 10-15 artır.hadi ya o kadar korkunç değil yani
tamam akşama bir 10 daha yapacağım yazarım ruh halimiüçgünden sonra alışıyorsun.hergün 10-15 artır.
hedef 50 de.yatana kadar tamamla. yarın 70 misal.çabuk açılır nefesintamam akşama bir 10 daha yapacağım yazarım ruh halimi
inş canım ya bakalım nasıl olacakhedef 50 de.yatana kadar tamamla. yarın 70 misal.çabuk açılır nefesin
en az 30 u koy cebeinş canım ya bakalım nasıl olacak
Menüyü yazmaya hala yüz bulamıyorum da suyu yazayım. Dün 3.5 su içtim. Bugün nedense cok az oldu, hava cok Serin, onun da etkisi oldu. Beslenmem bugün simdilik cok iyi, kalori olarak 300luk falan ancak kahvaltı etmisimdir.
leke kahverengi kırmızı pembe falansa başlamış canım yarın tam sökülürLeke geldi gerisi yok normal günü yarın olması lazım
lütfen menüyü de yazMenüyü yazmaya hala yüz bulamıyorum da suyu yazayım. Dün 3.5 su içtim. Bugün nedense cok az oldu, hava cok Serin, onun da etkisi oldu. Beslenmem bugün simdilik cok iyi, kalori olarak 300luk falan ancak kahvaltı etmisimdir.
yooooook geç anladımtesirli biri değilmiş neyseki..
kahvaltı kötüyse gün içi toparlamışsındır canımBu saate kadar 250 zıpzıp yaptım annemdeyim eğer eşim sıkıntı cikartmazsa akşam parkta spor da yapmayı düşünüyorum
Biraz kötü bir kahvaltı ile baslasamda inşallah bugün ki sporla toparlarim günü :)) @Evvab sende durumlar nasıl
geçmiş olsun mu diyeliiim yoksa rutin kontroller mi tatlımAnnemdeym SUHAN oğlumun sürekli kontrolleri var oraya giderken ailemede uğruyoruz cuma cumartesi günleri pek aktif olamayabilirim bilginiz olsun
Menü nildirimi yaparım girdikçe
canım pazartesi turşu yeme ödem tutar ben beğendim harikasınDünkü menüyü hatırlayamadım sabahtan beri dusnnuyorim dün neler yemişim diye
Sabah
1tane haşlanmış yumurta
Zeytin (8)
peynir domates salatalık
25 gramlık minik bir kepek ekmeği
Arada salatalık bir tane kırmızı erik yedim
Öğlen börülce ve semizotu ekmeğin kalan 25 gramı da bu arada yendi
Aksam yemeği
Tavuklu kabak yemeği
Turşu
3-4 dilim domates
2-3 kaşık yoğurt
Bir kaşık da tavuklli patates (bir tarafım sismesin diye tattım )
2.5 litre su
En az 40-45 dakika yürüyüş
50 tane zıpzıp
canım ip atlama aylık liste gibi bir şey vardı bulursam atarımBugün spor u fazla yapacağım ziplarken bayağı ter attım
Günde en fazla kaç zıpzıp yapmalı
Zıpzıp çok etkili geldi bana da :))
canım daha yeni başladındur bismillah :)Ben bugün 250 yaptım diye seviniyorim neler varmış hey yavrum heyyyy
ben varım oleeeeyyyzıpzıp yarışına varmısınız yine akıllanmayan ben yine yarışşş
canım her gün 10 yapsan ve bir arttırsan 77 olur bir haftada en kötü ki 10 sabah 10 akşam yapsan bile ohooo cidden çok etkilivalla ben 10 tane yapım dedim nefes nefese kaldım sonuncu olmaya talibim