- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bir büyük kurabiye büyüklüğünde vardı yalan yokAzıcıktır inşallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir büyük kurabiye büyüklüğünde vardı yalan yokAzıcıktır inşallahhhh
tesirli biri değilmiş neyseki..Kendi kaybeder ben anlamadım kim ama
Nerede etiketleyecektin ki biseu mi kacridimTenceresiz kaldim anne şimdi oldu
yok ilk sayfaya etiket yapamamıştım.burdan yapıp oraya kopyalıyaım dedimAnnemdeym SUHAN oğlumun sürekli kontrolleri var oraya giderken ailemede uğruyoruz cuma cumartesi günleri pek aktif olamayabilirim bilginiz olsun
Menü nildirimi yaparım girdikçe
Sürekli dış komtrolumuz var canım sanirim gelişimin tamamlayan kadar devam edeceğiz şuan 10 yaşındayok ilk sayfaya etiket yapamamıştım.burdan yapıp oraya kopyalıyaım dedim
geçmiş olsun neyi var oğlunun
Zipzip- bu konuda duayendir.danışalım bakalım zira zıplayarak zayıflamış oBugün spor u fazla yapacağım ziplarken bayağı ter attım
Günde en fazla kaç zıpzıp yapmalı
Zıpzıp çok etkili geldi bana da :))
gerçekten miZipzip- bu konuda duayendir.danışalım bakalım zira zıplayarak zayıflamış o
Benim burda oldugimu biliyor mu bilmem çok sürükledi beni takımlara sağolsunZipzip- bu konuda duayendir.danışalım bakalım zira zıplayarak zayıflamış o
ilk sayfada.takıntı yaptı bende belki elli kere denedim yok olmuyor başladın başlayalı.tak etti canıma bide burdan kopyalıyayım dedimNerede etiketleyecektin ki biseu mi kacridim
Allah Allah yemek topiginde yaşamadım hiç böyle bişey herkes etiketliyor ama :))ilk sayfada.takıntı yaptı bende belki elli kere denedim yok olmuyor başladın başlayalı.tak etti canıma bide burdan kopyalıyayım dedim
evetgerçekten mi
ya zaten bikaç harfi girince otomatik çıkıyor tıklıyorum kaydediyorum dönüp bakıyorum yok olmamış.neden anlamadım bendeAllah Allah yemek topiginde yaşamadım hiç böyle bişey herkes etiketliyor ama :))