- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zııpladıgım dönemde 2000-3000 zıpladıgım oldu gercekten cook fazla sıkılasma sağlıyor basenler için.Zipzip- bu konuda duayendir.danışalım bakalım zira zıplayarak zayıflamış o
Nickim de belli ettim desene çıkıntı olduğumuya zaten bikaç harfi girince otomatik çıkıyor tıklıyorum kaydediyorum dönüp bakıyorum yok olmamış.neden anlamadım bende
Ben bugün 250 yaptım diye seviniyorim neler varmış hey yavrum heyyyyZııpladıgım dönemde 2000-3000 zıpladıgım oldu gercekten cook fazla sıkılasma sağlıyor basenler için.
Ilk basta zor geliyor ben 100 ile baslamıstım gün içine yayarak 1000 yapıyordum sonra hepsini bir anda yapmaya basladım o zaman daha cokk etkisini gördüm
2000 yaparken de 300 tane yapıp 15-20 saniye dinlenip yeniden devam ediyordum
Benimde yeniden baslamam lazım ama ihmal ediyorum hep sanki bacaklarımın eski sekli kalmadı gibi hissediyorum :)))
yok beNickim de belli ettim desene çıkıntı olduğumu
Bir günde ulasmadım ki canım hatta ilk denedim 27 zor yaptım zamanla artıyorBen bugün 250 yaptım diye seviniyorim neler varmış hey yavrum heyyyy
Zııpladıgım dönemde 2000-3000 zıpladıgım oldu gercekten cook fazla sıkılasma sağlıyor basenler için.
Ilk basta zor geliyor ben 100 ile baslamıstım gün içine yayarak 1000 yapıyordum sonra hepsini bir anda yapmaya basladım o zaman daha cokk etkisini gördüm
2000 yaparken de 300 tane yapıp 15-20 saniye dinlenip yeniden devam ediyordum
Benimde yeniden baslamam lazım ama ihmal ediyorum hep sanki bacaklarımın eski sekli kalmadı gibi hissediyorum :)))
valla ben 10 tane yapım dedim nefes nefese kaldım sonuncu olmaya talibimzıpzıp yarışına varmısınız yine akıllanmayan ben yine yarışşş
Cook normal canım üst mesajımda yazdım denedim 27 tane yaptım ben bunu hayatta yapamam demistim ve zamanla o sayılara ulastimŞuan şaşkınlardayım az önce deneyeyim dedim 10 tane yapmadan nefes nefese kaldım
tamam o zaman akşama bir partı daha 10 adet yapayımCook normal canım üst mesajımda yazdım denedim 27 tane yaptım ben bunu hayatta yapamam demistim ve zamanla o sayılara ulastim
Vaktin varsa aksama bırakma canımtamam o zaman akşama bir partı daha 10 adet yapayım
iş yerinde ancak bu kadar yapabildimVaktin varsa aksama bırakma canım
O zaman evde daha rahat yaparsın canımiş yerinde ancak bu kadar yapabildim
selam:) dün birakiyordum düşündüm başka günlük baktim
ayy yok burayi da birakmiyorum diyeti de birakmiyorumm
kolay gelsin canım.güzel kilolar verirsin inş en sağlıklısından
oba senin için belki daha etkili olurayy yok burayi da birakmiyorum diyeti de birakmiyorumm