- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Benim tarifimi yapın kızlar kabak sefası :) siteye dün ekledim ondan yedimEki Görüntüle 2287740 bu akşam ki yemeğim denemeyen varsa mutlaka denesin, pirinç yerine başbaşı bulgur tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tarifimi yapın kızlar kabak sefası :) siteye dün ekledim ondan yedimEki Görüntüle 2287740 bu akşam ki yemeğim denemeyen varsa mutlaka denesin, pirinç yerine başbaşı bulgur tabi ki
Lahana pırasa karnabahar brokoli ıspanak?aynen işte ondan biraz zorlanıyorum allahtan yaz geldide domates salatalık bol
yoksa kışın zor benim işim
Bakıyorum hemenBenim tarifimi yapın kızlar kabak sefası :) siteye dün ekledim ondan yedim
hatun etçisebze yemesi lazım.sevdiği sebze yokEeee birde yasaklı yiyecekler bişey kalmadı geriye, sana sebzeyi sevdirmek lazım.
aaa çok ayıppp çokkkYemek seçenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum
Yemek seçenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum
Lahana pırasa karnabahar brokoli ıspanak?
hatun etçisebze yemesi lazım.sevdiği sebze yok
10.07.2019 çarşamba
sabah 1 küçük dilim tost
öğlen 3 salatalık avuç içi kadar çiğ badem 1 nektari
ara 1 soda
akşam fena oldu arkadaşlar yengem soğanlı muhacir pidesi yapmış kadın bu sıcakta emek vermiş o kadar yemezsem çok ayıp olacaktı yedim valla karpuzla
su 2 lt
10.000 adım
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor, etlisini severim bunuda denemek istiyorum. Afiyet olsun mikemmmellllllBenim tarifimi yapın kızlar kabak sefası :) siteye dün ekledim ondan yedim
Yine güzel bir gün sonunda, çılgınlar gibi eğlendin yani
Haydi zıplamaya başla bakimmm
Oyyy o zeytinyağlı pırasaya burun kıvrılırmı kız Allah taş yaparbir karnıbahar birde yeni yeni brokoli
diğerleri ıhıı
sevmem biraz damak zevki meselesi galiba ben sevmiyorum çevremde pişirilir yenir ben yememOyyy o zeytinyağlı pırasaya burun kıvrılırmı kız Allah taş yapar
bende çok seviyorum hamileyken taze fasülye ve pırasa yedim deliler gibiOyyy o zeytinyağlı pırasaya burun kıvrılırmı kız Allah taş yapar
öyle oldu doracım yaa yoksa benim akşamları yoğurtla ve meyveyle geçirmelerim meşurdu aslında kalabalık olunca yok ben yoğurdumu alıyım kenara çekiliyim diyemiyosunYine güzel bir gün sonunda, çılgınlar gibi eğlendin yani
Haydi zıplamaya başla bakimmm
düşünsene beni burda zıplarkenodası pek zıplamaya uygun değil
yan oda da müdür hep birlikte halay ekibi gibidüşünsene beni burda zıplarken