- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Dayak yermisinevet turşu mesela yiyemem kokusu bile beni benden alır
bamya yiyemem
tüylü kabak yiyemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayak yermisinevet turşu mesela yiyemem kokusu bile beni benden alır
bamya yiyemem
tüylü kabak yiyemem
hala saalı gününün şaşkınlığı içerisindeyim atamadım ben 1,7 lt üzerimdenO salı günüydü
valla yok onuda yiyemiyorumDayak yermisin
Şöyle ki evdeydim, evde olursam daha fazla içiyorum bu da enteresan bir durum aşmaya çalışıyorum iştehala saalı gününün şaşkınlığı içerisindeyim atamadım ben 1,7 lt üzerimden
canım bezelye çok güzeldir yaa bende taze baklayla mesafeliyim ama bezelyeye bayılırımfasulye ve bezelyenin tadını bilmem o kadarki uzağım o tatlara kokusu bile midemi bulandırıyor
patlıcan yerim onda sıkıntı yok
Meyve kokteyl ve keke akşam neredeydin sen bakiiiimçarşamba menü
sabah....2 salatalık,1 domates,1 dilim ekmek,1 kk peynir
ara sade kahve
öğle........1 pors. menemen,2 dilim kadar ekmek
ara..........5 sarma
akşam....1 bardak meyve kokteyli,1 dilim kakaolu kek
su 2 litre
spor 50 bacak,30 sn plank,20 köprü hareketi,30 twist
allah seniMeyve kokteyl ve keke akşam neredeydin sen bakiiiim
Sanki kokteyle gitmiş gibisin.
Kardeşlerim de yemek seçer, bende taştan yumuşak herşeyi yerim.valla yok onuda yiyemiyorum
alerji yapıyor işte oda
buna katılıyorumKardeşlerim de yemek seçer, bende taştan yumuşak herşeyi yerim.
Bence lezzetsiz hiçbirşey yok sadece yanlış tarifler var
Şöyle ki evdeydim, evde olursam daha fazla içiyorum bu da enteresan bir durum aşmaya çalışıyorum işte
canım bezelye çok güzeldir yaa bende taze baklayla mesafeliyim ama bezelyeye bayılırım
Kardeşlerim de yemek seçer, bende taştan yumuşak herşeyi yerim.
Bence lezzetsiz hiçbirşey yok sadece yanlış tarifler var
Olabilir bide sabah wcsiz tartıldım 00.30 da yatıp 06 3üda kalktım onunda etkisi vardır :)spor kaslarını şişirmiştir.kilo verdirmez bazen spor vucuda şekil verdirir.bizim bi arkadaş var durmadan zayıflıyor.arada spora gidiyor şişmanlasın diye ilginçtir.tabi burdaki şişmanlık yağ değil kasların şekil alması manasında
muhtemelOlabilir bide sabah wcsiz tartıldım 00.30 da yatıp 06 3üda kalktım onunda etkisi vardır :)
eşimde her şeyi yer ama ben sevmem sarımsak soğanda yiyemem ben kokusu rahatsız eder
Eeee birde yasaklı yiyecekler bişey kalmadı geriye, sana sebzeyi sevdirmek lazım.eşimde her şeyi yer ama ben sevmem sarımsak soğanda yiyemem ben kokusu rahatsız eder
aynen işte ondan biraz zorlanıyorum allahtan yaz geldide domates salatalık bolEeee birde yasaklı yiyecekler bişey kalmadı geriye, sana sebzeyi sevdirmek lazım.