- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Valla bende 2.750 sandım fena kekledin bizi afiyet olsun bu arada bu gece uyku yok sana soda da içtiysen işin zorO gazla hala su içiyorum 5lt ictim gibi ama 2. 750 ml bitmedi hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende 2.750 sandım fena kekledin bizi afiyet olsun bu arada bu gece uyku yok sana soda da içtiysen işin zorO gazla hala su içiyorum 5lt ictim gibi ama 2. 750 ml bitmedi hala
Vayy çok iyi pişman mısın zor meslek inşallah muvaffak olursun
ahahhaha ben de alıştım sade içemiyordum ama artık içiyorumYeni hedefim hergün 1 adet maden suyu, 1 yudum içemem hiç sevmem ama 1 kaşık yoğurtla ayran yapıp içmeyi planliyorum, mineral desteği iyi olur sıcak yaz günlerinde.
Bugün sade içtim daha da içemem ıyyyyykkkk
mantı yarım tabak :) sporlarla ve azıcık yemenle hallolmuş :) süpersin10.07.2019
Bir büyük salatalık
Öğlen3 kaşık lor domates biber salatalık
Ara iki minnak nektari
Akşam yarım tabak mantı
3.25su
Veee spora başladım
100sağ karın
100sol karın
100üst beden
20 karın
1mil leslie
Nefes nefese kaldım vallahi
Minnoş bedenim alışık değil tabi
Efsane geri döndü
zannettiğimden kat kat zormuş çok seviyorum ama bazen evetVayy çok iyi pişman mısın zor meslek inşallah muvaffak olursun
Benim yiyecek ler sıkıntılı olduğu için mecbur yiyorum domates biber salatalık yemekten şiştim artık sence ne yiyeyim belki farklı bir bakış açısı olur sıfır tuz protein olmayacak ve bakliyat olmayacak hemen hemen temel başlık bunlarmantı yarım tabak :) sporlarla ve azıcık yemenle hallolmuş :) süpersin
Her işin zorluğu var Allah kolaylık versin uzmanlık ne düşünüyorsunzannettiğimden kat kat zormuş çok seviyorum ama bazen evet
anladım canım geçen de söylemiştinBenim yiyecek ler sıkıntılı olduğu için mecbur yiyorum domates biber salatalık yemekten şiştim artık sence ne yiyeyim belki farklı bir bakış açısı olur sıfır tuz protein olmayacak ve bakliyat olmayacak hemen hemen temel başlık bunlar
şu an düşünmüyorumHer işin zorluğu var Allah kolaylık versin uzmanlık ne düşünüyorsun
İnşallah canımanladım canım geçen de söylemiştin
inşallah güzelce verirsin
Harikasın befercim, menü su spor 5 yıldız tebrikler.10.07.2019
Bir büyük salatalık
Öğlen3 kaşık lor domates biber salatalık
Ara iki minnak nektari
Akşam yarım tabak mantı
3.25su
Veee spora başladım
100sağ karın
100sol karın
100üst beden
20 karın
1mil leslie
Nefes nefese kaldım vallahi
Minnoş bedenim alışık değil tabi
Efsane geri döndü
Gayet ölçülü ve sağlıklı bir menü tebriklerBildirimi unutmuşum
Uyanınca 300 ml limonlu sıcak su
Sabah
1.5 tb ekmeğini 1 yumurtaya buladım kızarttım
5 zeytin çok küçük dilim süzme peynir
Domates salatalık
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2 kabak sandal
Ara
1 dl tb ile 3 4 kaşık mercimek çorba
Ara
Şekersiz Türk kayfesi
Akşam
2 kabak sandal
Yoğurt
Su 3ü geçti
Sporu daha önce bikdirmiştim üstüne 10 dk bisikletle gezdim
Kuzum benim ya o çatalın ucuyla aldığı köz patlıcanı bile yazmış, afiyet olsun kaçamak olmasında armut olsun yawrum, su ve sporlda var maşallah tu tu tu10 Temmuz
14.00
2 dilim yumurtalı ekmek
1 tk fıstık ezmesi
2 armut
Dibek+Türk kahvesi
2 armut
20.00
1 yk yoğurtlu kabak
Yarım dilim ekmek(yuvarlak ekmektendi normal beyaz ekmek dilimi boyutunda yedim hemen hemen)
1 çay kaşığı(çatalın ucu) patlıcan köz
Domates
Dut biraz ve yarım donmuş muz
(Armut çoook küçüktü sayısı çok görünüyor ama baya küçüktü köyden geldi)
Su 3L
Spor
Leslie 45dk
100 ip
60 legreise
130 sn plank
100 twist
SU 1,7Dün neler yedim,
Sabah: 1 salatalık
Ikindi: 1 büyük dilim mercimek ekmeği, 2 domates biraz peynir, 1minik kabak dolma, 1 minik biber dolma
Su: 1,5 litre Neysesakinim
Harikasın befercim, menü su spor 5 yıldız tebrikler.
pardon ya o bir gün önceymişSU 1,7
1,5 değil minnoşşş