Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılmış oldu bırakmazyızkusura bakma katılmayacakmışşın ben atladım zorlama kendini istersen.
yazman iyi oldu evvab katıldı aramıza
basen sıkıntısı olan squata çok yüklenmesin.göbekliler plank tavsiye ederim.fotoda yok ama
baikaç gün bakar olmadıevet zorlama gibi hissetsin istemem ama
yapabildiğini yap canım sen.ben örnek olsun diye paylaştımvalla basende var göbekte var.
plank acıtıyor canımı dikiş yerim sıkıntlı korkuyorum ne yapsam ki
katılmış oldu bırakmazyız
aynen öyle yapalım hayatım biraz denemek lazımyapabildiğini yap canım sen.ben örnek olsun diye paylaştım
sevgibakır bu hafta kilo bildrip sonraki iki hafta olmayacağım dedi.ben x yaptım.ne dersin?aynen öyle yapalım hayatım biraz denemek lazım
tamam canım.Yok kızlar zorlama değil bakalım bikaç gün duruma
Spor yapmadım bugün henüz ama yapacağım inşaAllah
Tatlım 11 gibi yemiştim akşamgündüz onu bir şekilde yakıyoruz hadi 8de 9 daki de yakıyoruz ama gece yarısı çok zor yakıyoruz güzelim
Oooo bak 10 dan düşmüşsün bence harikateşekkür ederim 2 ayda epey az ama bizimkide böyle seviyor ne yapalım son 9 kilo en azından öyle düşünüyorum
Ben yapıyprum şu an takım yarışmamız canımbasen sıkıntısı olan squata çok yüklenmesin.göbekliler plank tavsiye ederim.fotoda yok ama
Şu saat oldu 1 salatalık ile duruyorum.moralim çok bozuk
61.1 çıktım.. nerede bu hale geldim bu yememe ile özenle 10.000 adımı geçirmek için çabalamamla bilemedim... ama şoktaım halen ://
yarın sabah yine tartılacağım
dünkü menüm,
sabah tandır ekmek tulum peynir domates salatlaı 9 zeytin
öğlen pilav 2 parça bonfile et yanında soğanlı mantar biraz salata
ara yaş pasta küçük minik
akşam yok..
12.769 adım
su 3 lt net falzası var eksiği yok://
ya dün biras yedim bişiler ondan hemen fark etti görüyor musunuz?
yok yaa.. aç gezeceğis başka yolu yok.. gitmiyor yediğin vakit gitmiyo.. nerde öle yiyip kilo almayan ://