- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
tmm kuzumbendeki başlangıç kilosunu yaz canım ondan sıkıntı var bendekini baz alalım istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm kuzumbendeki başlangıç kilosunu yaz canım ondan sıkıntı var bendekini baz alalım istedi
Hedeften ziyade yarışma ben 2 dk hedefi koydum kendime
Ama takımımızda baya uzun süreler de çıkıyor
Ben çünkü anlatamadımher gün yapma yarışımı tam olarak anlayamadım sanırım
ilk sayfadaki doğru o vakit62,6 canım başlangıç kilom
Canım ağrın oluyor snein ondan çok zorlama bölgesel hareketlere bak daha az rahatsız edenleri bulursunçok iyi ama ya ben beceremiyorum valla
62,6 canım başlangıç kilom
5.30 da mı ne uyudum karnımın gurultusuyla
hım tamam şimdi olduBen çünkü anlatamadım
1 haftalık plank(kollarla ileri yürüme hatta ) ve legreise herkes yapabildiği kadar yapacak
1. Ye 3 kare bitter 2. Ye 2 kare 3. Ye 1 kare bitter hediye var
Herkes yapabildiği kadar yapıyor o yüzden :)
Yüksek olan kaç ki çakım buydu ay ben hepsini birbirine karıştırdım galibabuna mı karar verdin sankı yüksek olanı seçmiştin ok öyle değiştirdim SUHAN
Kalabaligiz seri akıyor mihabbet :))Bugün ne güzel bol muhabbet
Offf birde topikte her gün yaptiklarina şahit olsanKadının adını duyunca acıkıyorum ben
Eveeet yeni arkadaş uğurlu geldi :)Kalabaligiz seri akıyor mihabbet :))
Canım 15 sn lik başla mesela illa çok yapman gerekmiyor yaptıkça arttırabilirsin ara vererekoo ne çok yazmışsınız hepsini okudumda geldim :)
plank 1 hafta uğraştım ama yok beceremiyorum
Süpersin su 2 ye çok az kalmış doracım Haydi bugün 2 yap yap yap yapDün neler yedim
Sabah: patates ve kaşar rendeliyip tavada pisirdim adi ne bilmiyorum, 1 dilim yedim.
Ikindide 1 tabak patlican yemeği 1 ekmek dilimi kadar mercimek ekmeği.
Su: 1,7 lt Neysesakinim
Eskiden bakıyordum son zamanlarda kapının önünden geçmem. En son 1 hafta nevrestenin kuru dolmasını gördüm rüyamdaOfff birde topikte her gün yaptiklarina şahit olsan
yüksek olan buydubuna mı karar verdin sankı yüksek olanı seçmiştin ok öyle değiştirdim SUHAN