ıyy ben de ama o göbek gitmiyoooo ...Sağol bakanım♥♥ Bugün kötüydü onu Telafi etmek için gaza geldim
Ve artık göbekli olmak istemiyorum:/
ortalam o kadardı evetDondurma 1 top kadarsa ceza vermiyorum :)
Tamamdır canımortalam o kadardı evet
bence cezalık bir kalori durumu yok fmadcığım hele ki bizlerin yanında :)4 yaprak sarmasına 200 zıp zıp ceza
canıımm bugün inşallah yapıcamCeza listesi
@orkidekaramel
SUHAN (yapacak)
@Verano_porteno canım kaçırdım mı yapmış mıydın
amesia eski ceza + 200 zıp zıp
M minik meleklerin 200 zıp zıp
SU HEDEFİ ÜYELER 01-07 TEMMUZ | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 2,5 | 3,5 | 2,5 | 2 | 3,5 | 2,5 | 2 | 18,5 |
SUHAN | 1,5 | 2 | 2 | 5,5 | ||||
little dora | 1,3 | 1,5 | 2 | 1,5 | 6,3 | |||
harikamo | 3 | 4 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1,5 | 19,5 |
amesia | 2,5 | 2,5 | 1,5 | 2 | 2 | 2,5 | 13 | |
orkidekaramel | 3,5 | 3 | 3 | 9,5 | ||||
Sevgibakir | 1,5 | 3 | 3 | 4 | 11,5 | |||
fmad | 4 | 4,2 | 3 | 2,5 | 4 | 3 | 4 | 24,7 |
| 3 | 3 | 3 | 3 | 2,5 | 2,5 | 17 | |
Verano_porteno | 2 | 3 | 2,5 | 7,5 |
Peki spor bakanım :)bence cezalık bir kalori durumu yok fmadcığım hele ki bizlerin yanında :)
hem z.yağlı hem akşam üstü yenmiş hem 4 adet .. olabilir yani.. karışmak gibi olmayım da benimce
buna katılıyorum bence de
canım hatırlamıyorum yaa bi tek perşembe kalmış onu da hatırlamıyorumeksik günleri olanlar yazabilir mi ekleyelim listeye yeni haftaya geçeceğiz çünkü
Yaptım bile
2,,2,,1,5,, 1,5
SU HEDEFİ ÜYELER 01-07 TEMMUZ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR TOPLAM TUTAR befer 2,5 3,5 2,5 2 3,5 2,5 2 18,5SUHAN 1,5 2 2 5,5little dora 1,3 1,5 2 1,5 6,3harikamo 3 4 3 3 3 2 1,5 19,5amesia 2,5 2,5 1,5 2 2 2,5 13orkidekaramel 3,5 3 3 9,5Sevgibakir 1,5 3 3 4 11,5fmad 4 4,2 3 2,5 4 3 4 24,7Minik Duduklu Tencere 3 3 3 3 2,5 2,5 17Verano_porteno 2 3 2,5 7,5
heyy maşallahhYaptım bile200 zıpzıp ve 10 squat bitti onu bildirmek için girmiştim
Yalnız 50 -50 yaptim zipziplari çünkü 45 sonrası fena oldu bacaklarheyy maşallahh
ben 35 ten sonra bi tıkanıyorum.bi ara her gün yapıyordum 70 e kadar falan durmadan yapabilmeye başlamıştımYalnız 50 -50 yaptim zipziplari çünkü 45 sonrası fena oldu bacaklar
patron kızmışBiraz yoğunum genel olarak yazayım, tüm gün çok güzel gidip, akşam kurabiye poğaça tatlı vs yemenizi anlamıyorum üzgünüm.
Bende kaçamak yapıyorum ama hedefime ulaşana kadar 1 ayda 1 kaçamak yaptım.
Bakın sigarayı bırakamıyorum nefsine hakim olabilen bir insanda değilim.
Ancak bedenimden rahatsız olmak motivasyon sebebi, sakın yanlış anlamayın dost acı söyler iyiliğiniz için biraz daha azim istiyorum gençler.
Teşekkür ederim. Listeden çıkarmakla iyi yapmışsınız, bana da iyi göz dağı oldu yoksa memlekete gelince hastalıkla boşladım da açıkçası. Şimdi ayağımı denk alırımmerhaba canım hoşgeldin geçmiş olsun zordur bilirim taş düşürmek
bizde hafta içinde etiketledik bekledik epey katılım yapmayınca listeden çıkardık eğer devam etmek istiyorsan günlük menü ve su takibi yapma kararı aldık.
ayrıca spor yarışmamız olacak
eğer devam etmek istiyorsan günlük katılım bekliyoruz
Sağol canım evet var 2008den beri her yıl düşürürüm, genetikCok Gecmis olsun cigdem ya , var miydi sense yeni mi cikti
Sağol canım, ah evet zaten şu az su içmem de tetikledi zaten. Yarından itibaren suyumu da yazacağım.Aaaaa çok geçmiş olsun tatlım bol bol su iç
Sağlığın yerine gelsin devam edersin
Allah acil şifalar versin
Sağol canım, henüz düşmedi, ilaçlara devam ediyorum ama en azından agrimiyor artık, o yüzden artık buradayim, yoksa geliyor kilolarSağlık problemin geçtikten sonra düşün bunları canım, kilo hertürlü verilir.
Geçmiş olsun
yarn sabahtan tartı bilgilerinle tekrar gel bekleriz o zaman.Teşekkür ederim. Listeden çıkarmakla iyi yapmışsınız, bana da iyi göz dağı oldu yoksa memlekete gelince hastalıkla boşladım da açıkçası. Şimdi ayağımı denk alırım
Ve günlük bir yere mecburi menü yazınca da yemekten korkarım belkiyok yok yemem
Peki spor yarışmasına katılmak mecbur mu? Hic sevemedim su sporu ya
Yarından itibaren günlük menumu yazayim. Her gün düzenli yapmazsam şayet haftaya eklemezsiniz.
Sağol canım evet var 2008den beri her yıl düşürürüm, genetik
Sağol canım, ah evet zaten şu az su içmem de tetikledi zaten. Yarından itibaren suyumu da yazacağım.
Sağol canım, henüz düşmedi, ilaçlara devam ediyorum ama en azından agrimiyor artık, o yüzden artık buradayim, yoksa geliyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?