- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Evet tatlım kesinlikle olurYa birde bişey soracağım ben tartıda daha fazla ekşi bekliyordum bugihj regl başladı ama tam manasıyla değil onun şişkinliği olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlım kesinlikle olurYa birde bişey soracağım ben tartıda daha fazla ekşi bekliyordum bugihj regl başladı ama tam manasıyla değil onun şişkinliği olabilir mi
YaaaSu için
evet evet su için
Yaaa Aralarda girmeye çalış özlerizzzzzMerhaba kızlar ben kaç gündür bildirim yapamıyorum farketmissinizdir benim vedalaşma/toplanma/taşınma yoğunluğum başladı yaklaşık 2 hafta kadar buralarda olamayacağım. Yarın kilo bildirimi için gireceğim sonrasında 2 hafta izin istiyorum sizden günlük menü bildirimi yapamayacağım ama en az 2 buçuk litre su içeceğim söz görüşürüz artık şırnaktan bildiririm :))
Eveeeeetsu ictiniz mi ?
Eminim 200 gramı da börülce ve kepek ekmeğidir
O cısslılardan bir uzaklaşsan neler olacak gör, tebrik ederim güzel rakam
teşekkür ederim :))O cısslılardan bir uzaklaşsan neler olacak gör, tebrik ederim güzel rakam
çiğdem 2. parta geçince herkesi etiketledim devam etmek istiyormusunuz diye.geçmiş olsun canım.bugün kilo bildiriminle listeye tekrar eklerizTeşekkür ederim. Listeden çıkarmakla iyi yapmışsınız, bana da iyi göz dağı oldu yoksa memlekete gelince hastalıkla boşladım da açıkçası. Şimdi ayağımı denk alırım
Ve günlük bir yere mecburi menü yazınca da yemekten korkarım belki yok yok yemem
Peki spor yarışmasına katılmak mecbur mu? Hic sevemedim su sporu ya
Yarından itibaren günlük menumu yazayim. Her gün düzenli yapmazsam şayet haftaya eklemezsiniz.
Sağol canım evet var 2008den beri her yıl düşürürüm, genetik
Sağol canım, ah evet zaten şu az su içmem de tetikledi zaten. Yarından itibaren suyumu da yazacağım.
Sağol canım, henüz düşmedi, ilaçlara devam ediyorum ama en azından agrimiyor artık, o yüzden artık buradayim, yoksa geliyor kilolar
iki hafta izinli yazarız seni canım.dikkat edin kendinize kolay gelsinMerhaba kızlar ben kaç gündür bildirim yapamıyorum farketmissinizdir benim vedalaşma/toplanma/taşınma yoğunluğum başladı yaklaşık 2 hafta kadar buralarda olamayacağım. Yarın kilo bildirimi için gireceğim sonrasında 2 hafta izin istiyorum sizden günlük menü bildirimi yapamayacağım ama en az 2 buçuk litre su içeceğim söz görüşürüz artık şırnaktan bildiririm :))
off menü 100 spor 100 su 100 harikasın ciddenHayırlı geceler kızlarcım
8 Temmuz
14.00
Biberli yumurta
Fıstık ezmesi
Bir dilim ekmek
Türk kahvesi
19.00
Kabak yoğurtlu
Salata
1 dilim ekmek
Dibek kahvesi