- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Patron sensinpatron kızmış
Şaka bir yana üzülüyorum.
2 gün azimli giden 3. Gün yine bir tatlıya takılıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patron sensinpatron kızmış
çok haklısın doracımPatron sensin
Şaka bir yana üzülüyorum.
2 gün azimli giden 3. Gün yine bir tatlıya takılıyor.
yaz şekerim sendeBuraya yazmak arada bir bakmak insana gaz veriyor haftasonu yazmayınca su içmiyorum, bak 2 kez girdim siteye 2 bardak her seferinde ictim.
Şişede 1 bardaktan az su kaldi Neysesakinim
Süpersin kuzumYaptım bile 200 zıpzıp ve 10 squat bitti onu bildirmek için girmiştim
Ahahahhaha deli kız gir gir sana zorla su içiricezBuraya yazmak arada bir bakmak insana gaz veriyor haftasonu yazmayınca su içmiyorum, bak 2 kez girdim siteye 2 bardak her seferinde ictim.
Şişede 1 bardaktan az su kaldi Neysesakinim
Kalmadı fazlası bile var sporuna yaz onlaro:)Cezam kalmadı sanırım :))
O zaman hoşgeldin aramıza :)Teşekkür ederim. Listeden çıkarmakla iyi yapmışsınız, bana da iyi göz dağı oldu yoksa memlekete gelince hastalıkla boşladım da açıkçası. Şimdi ayağımı denk alırım
Ve günlük bir yere mecburi menü yazınca da yemekten korkarım belki yok yok yemem
Peki spor yarışmasına katılmak mecbur mu? Hic sevemedim su sporu ya
Yarından itibaren günlük menumu yazayim. Her gün düzenli yapmazsam şayet haftaya eklemezsiniz.
Sağol canım evet var 2008den beri her yıl düşürürüm, genetik
Sağol canım, ah evet zaten şu az su içmem de tetikledi zaten. Yarından itibaren suyumu da yazacağım.
Sağol canım, henüz düşmedi, ilaçlara devam ediyorum ama en azından agrimiyor artık, o yüzden artık buradayim, yoksa geliyor kilolar
SüpersinCumartesi: sabah yok
Öğlen: 1 servis kaşığı kısır bol salata
Akşam: 1 tavuk baget
Su: 750ml
Pazar: sabah 1 yumurta haşlanmış
Ikindide: patates salatası 1 servis kaşığı (tepeleme ama)
Su: 750 ml
Yine bol bol çay birkaç kahve
Bedavdan sporum mu oldu şimdi o kadar yirdum ki bugün kendimi normalde bu kadar yapmam 10 dakika Leslie 10 dakika kadar da ısınma hareketleri yapmıştımKalmadı fazlası bile var sporuna yaz onlaro:)
Süpersiiin evet bedavadan sporun olduBedavdan sporum mu oldu şimdi o kadar yirdum ki bugün kendimi normalde bu kadar yapmam 10 dakika Leslie 10 dakika kadar da ısınma hareketleri yapmıştım
Ya birde bişey soracağım ben tartıda daha fazla ekşi bekliyordum bugihj regl başladı ama tam manasıyla değil onun şişkinliği olabilir miSüpersiiin evet bedavadan sporun oldu
evet evet su içinSu için
Şırnak mi iyi yolculuklar Allah kolaylık versin inşallahMerhaba kızlar ben kaç gündür bildirim yapamıyorum farketmissinizdir benim vedalaşma/toplanma/taşınma yoğunluğum başladı yaklaşık 2 hafta kadar buralarda olamayacağım. Yarın kilo bildirimi için gireceğim sonrasında 2 hafta izin istiyorum sizden günlük menü bildirimi yapamayacağım ama en az 2 buçuk litre su içeceğim söz görüşürüz artık şırnaktan bildiririm :))
Aklımda erkenden yiyip bol bol su ile atmayı düşünüyorum tüm yediklerim8yarın tartılmayı unutmayın hanımlar