- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Aman befercim ilk mezun olduğumda çok idealisttim şimdilerde salladım artık, köy tavuğu kestiriyoruz bazen. Kv getiriyor arada marketten alıyorum. Arkadaşımın çiftliği var çoluk çocuk yiyorlar onlara güveniyorum ehveni şer iştesen gıda mezunumusun
tavuk yeme o vakit gözünü seveyim
8/9 sene oldu ağzıma sürmeyeli.Aman befercim ilk mezun olduğumda çok idealisttim şimdilerde salladım artık, köy tavuğu kestiriyoruz bazen. Kv getiriyor arada marketten alıyorum. Arkadaşımın çiftliği var çoluk çocuk yiyorlar onlara güveniyorum ehveni şer işte
iyisin inş arada kendine zaman ver aradakızlar bugün tekim bi de yoğunum yazamadım hiç. hiçbişey yemedim diyebilirim salatalıkla ayakta duruyorum
bundan sonra daha aktif olacağıma önce kendime sonra size söz veriyorum
her zaman olmuyordu canım o yüzden hazırlıksız yakalandım fırsatım olmadı ama iyiyim yinedeiyisin inş arada kendine zaman ver arada
neyseki gün gitti 2 gün kafan rahather zaman olmuyordu canım o yüzden hazırlıksız yakalandım fırsatım olmadı ama iyiyim yinede
Canım bayılıp kalma şakın dikkat etkızlar bugün tekim bi de yoğunum yazamadım hiç. hiçbişey yemedim diyebilirim salatalıkla ayakta duruyorum
bundan sonra daha aktif olacağıma önce kendime sonra size söz veriyorum
Birde suni soracaktim caza lostesi yazmışsın iz beni etiket etmissiniz neden ceza aldı mı benCanım gayet güzel makarna yerine bulgur falan olsa harikaydı
Canım menünde yenmemesi gereken bir şey varsa yediysen spor cezası vermişimdirBirde suni soracaktim caza lostesi yazmışsın iz beni etiket etmissiniz neden ceza aldı mı ben
Tamam bugunn yapayımCanım menünde yenmemesi gereken bir şey varsa yediysen spor cezası vermişimdir
Ondan etiketlemişimdir
Sanırım sana 30 squattı
Yapınca listeden sileceğim
Yuvarlama ne canım05.07.2019
Kahvaltı üzerine salatalık
Ara bir salatalık
Öğlen domates biber salatalık lor
Ara 5/6 ADET kiraz
Akşam bir tabak yuvarlama
3.5lt su
10.000adım
Süpersin canımDünkü menü
Sabah 9
Menemen
Peynir zeytin domates bir tane haşlanmış yumurta
Öğlen 1:30
5kasik haşlanmış yeşil mercimek ile salata
(Domates-salatalik-maydanoz-sogan-limon)
Saat 4 te
Adana bir porsiyon (dışarda yedik maalesef )
Kızımla yedim yarisini yemişim dur
Akşam 7 bir paket eti form
2saat yürüyüş
3 litre su
(Dün tüm gün disardaydim aslında daha çok yürüdüm )
Tamamdır haber bekliyorum30 squat cezasını bugün yapacagim insaallaj
Evet bu aralar öyle olmak zorunda sünnet alışverişi yapıyorumSüpersin canım
Ama bence paketli form vs yerine meyve tercih edebilirsşn ama sanırım dışardasın diye zaten
Ben gayet beğendim
Oooo maşallah :) kolay gelsiiinEvet bu aralar öyle olmak zorunda sünnet alışverişi yapıyorum
Dondurma hariç çok iyi bence6 Temmuz
Çörekotu yağı limonlu su
13.00
Kabaklı yumurta(çakma mücver)
16.00
Dondurma
18.00
Yoğurtlu yüksük çorbası(mantı ve nohut var içinde mantı 5 tane falan düşmüştür)
4-5 yk kabak+patatesli yemek
Salata
23.00
Yarım top dondurma (misafire ben yemem diyemedim)
Spor:
Ev temizliği 1 saat
1.5 saatten fazla yürüyüş
Su 3L
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?