- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
canım hiç bişeyu yemek istemiyor sabah zorla yulaf yedim .
hiç sevmiyorum yulafi..
yoğurtla mı sütle mi katıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hiç bişeyu yemek istemiyor sabah zorla yulaf yedim .
hiç sevmiyorum yulafi..
hergün yumurta yiyorum değişik ariyorum peynir yemiyorum artık eşim peynirle ilgili bişey izlemiş. sağlıklsız diyo soğuttu hemen
Kızlar bu dönem işyeri oldukça yoğun listeleri günlük takip etmeye çalışıyorum, telefondan bakabiliyorum.
Atladığım menüler olursa yanlış anlamayın kasıtlı yada onemsemedigimden değil.
Biraz hafiflerse işler bir gıda mezunu olarak detaylı analizlerde yaparım. İnanın eve dönüşüm akşam 9 bile oluyor.
Öptüm leblebiler ben bugünlük kaçar yine gelmeye çalışırım
yeesss ti :)Oooo bitter mi
Ciftliklere nasil guveniyorsunuz peki, Yani her ureticinin urettigi sey organik veya ilacsiz vs. Onun garantisi yok ki. En azindan marketlerdeki organik sertifikalilar denetimlerden geciyor. Cifliklerde tamamen saticinin agzindan cikan sozle hareket edilmis oluyor. Bir denetimi fln varsa bilmiyorum tabiyakında market alışverişi felan birakmayı düşünüyorum çünkü çok sağlıksız . hem kilo aldiriyor. eşimle bunu araştiriyorum.
çiflikten alsak iyi olacak
başlamayı üşeniyorum galiba
verimli rutinde görmüşüm herşeyile çiflikte alışveriş yapıyo sonuçta memnun ben daha denemedim.Ciftliklere nasil guveniyorsunuz peki, Yani her ureticinin urettigi sey organik veya ilacsiz vs. Onun garantisi yok ki. En azindan marketlerdeki organik sertifikalilar denetimlerden geciyor. Cifliklerde tamamen saticinin agzindan cikan sozle hareket edilmis oluyor. Bir denetimi fln varsa bilmiyorum tabi
sütle. ama gerçekten sevmiyorum yulafı. sonu kullandim bi daha almam.yoğurtla mı sütle mi katıyorsun
Benim de ciftlikten Alan is arkadaslarim var. Sahibiyle gorusup guven verirse alinabilir tabi ama bizim koyde akrabalar var, icini bilmeyenler genelde koyde veya ciftlikte yetisen Hersey saglikli fln gibi bir kabullenme yapior. Oysa cok bilincsiz ilac kullanior bazilari.Onu belirtmek istedim sadece Benim de kafam karisik Ben alabildigim kadar organik aliyorum, bir de mevsiminde yemeye calisiyorum simdilik napimverimli rutinde görmüşüm herşeyile çiflikte alışveriş yapıyo sonuçta memnun ben daha denemedim.
organik almak çok saglıklı aslinda düşün pazarda çoğu organik degil aliyoruz.Benim de ciftlikten Alan is arkadaslarim var. Sahibiyle gorusup guven verirse alinabilir tabi ama bizim koyde akrabalar var, icini bilmeyenler genelde koyde veya ciftlikte yetisen Hersey saglikli fln gibi bir kabullenme yapior. Oysa cok bilincsiz ilac kullanior bazilari.Onu belirtmek istedim sadece ☺Benim de kafam karisik Ben alabildigim kadar organik aliyorum, bir de mevsiminde yemeye calisiyorum simdilik napim
Meyve sebzede Organik konusunda pek gelismedik malesef. Bildigim kadariyla belli bi mesafede uretim yapan diger yerlerin de ilac kullanmamasi gerekiyor yoksa Organik olmuyor. Yumurta , sut urunleri fln ya da baska urunler bulunuyor da digeri dha cok Az belli marketlerde sadeceorganik almak çok saglıklı aslinda düşün pazarda çoğu organik degil aliyoruz.
Tamamdır o zaman:)yeesss ti :)
Harikasın tatlımKizlar sabah yok, ogleni de cok hafif atlattim. Kinoali salata yedim
Bardagimla gidip gidip iciyorum hem yuruyus oluyorHarikasın tatlım
Darısı akşama
Salı’ya az kaldııı
Sana güveniyoruz
Su şişen de yanında mııı
geri dönüsssssbalbocuuu hayyyyydaaa sendemi @to
HarikasınBardagimla gidip gidip iciyorum hem yuruyus oluyor
sütle. ama gerçekten sevmiyorum yulafı. sonu kullandim bi daha almam.
Süpersindünkü menümü bildireyim hemen..
bu ara çok uzak kaldım sizlerden..
ösledim..
dün sadece öğlen var.. little dora gülme bana ama tandır ekmeği
tulum peyniri zeytin biber domates
su 3 lt hatta geçmiştir Neysesakinim
9.680 adım da yürümüşüm şükür