- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Sağol canımBu ceza börek için olsun, diğerleri gayet yenebilecek türden miktarları da az.
Genel olarak başarılı menü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımBu ceza börek için olsun, diğerleri gayet yenebilecek türden miktarları da az.
Genel olarak başarılı menü
bir değil işte yarım yedim yanına salata vs güzel olduOlsun o kadar arada senin gibi ekmek canavarı 1 lavaş yemiş çok görmem ama her zaman olmaz tabi ki
Pirincliydi malesef ama incelerdi walla sarma cok zayif noktam ah ahOyyyy oyyyy oyyyyy enginar ne çok severim afiyet olsun canım, dünde oldukça iyiymiş menü. 6 sarmayı pirinçli olursa pek önermem ama genel olarak hafif yiyecekler ben okeyim
Saat 8 de , cunku eve anca gelebildim. Hem mesaiye kaldim hem de 4 durak fln yurudum 10000 adim icin Ama if yapiyorum biliosun, 12 - 8 gibi oluyorsüpersin
Akşam saat kaçta canım
İnşallah çözülür canımklasik iş yeri sorunları
sıkıcı tipler vs
sağol ilgin için
Tamam canım ben inatla her seferinde unutup soruyprumPirincliydi malesef ama incelerdi walla sarma cok zayif noktam ah ah
Saat 8 de , cunku eve anca gelebildim. Hem mesaiye kaldim hem de 4 durak fln yurudum 10000 adim icin Ama if yapiyorum biliosun, 12 - 8 gibi oluyor
Dün yediğim pirinç için bugün akşam yemeği vermeyecem kendime, kök yiyeyim yine katıksız mapus
piknikte baya hareketliydim tüm gün ayaktaydim kızımla yegenimle oynayarak geçirdim yegenim kızımdan bi yaş büyük. ( 9 ay var )Piknikte hareketten akşam için fazla olan 2 dilim ekmegide yakmışsındır
canım su azıcık daha artsa harikaymış :) bu bile Harika da...Dün:
Sabah: kahvaltı yok
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası
Akşam: 1 servis kaşığı pirinç pilavı(kendim yapmam arkadaşım yapmış) 1servis k tavuk sote. 1servis kaşığı kurupatlican kavurma.
Su: 1,5 tl civarı
Tatlım metabolizma hızın ne alemde bence azıcık sebze ya da salata ver akşam az olsun ama azıcık ver istersenDün yediğim pirinç için bugün akşam yemeği vermeyecem kendime, kök yiyeyim yine katıksız mapus
Kolay gelsiiiinKızlar bu dönem işyeri oldukça yoğun listeleri günlük takip etmeye çalışıyorum, telefondan bakabiliyorum.
Atladığım menüler olursa yanlış anlamayın kasıtlı yada onemsemedigimden değil.
Biraz hafiflerse işler bir gıda mezunu olarak detaylı analizlerde yaparım. İnanın eve dönüşüm akşam 9 bile oluyor.
Öptüm leblebiler ben bugünlük kaçar yine gelmeye çalışırım
Akşama çıldırmamak için sabah yemek gerekiyorcanım hiç bişeyu yemek istemiyor sabah zorla yulaf yedim .
hiç sevmiyorum yulafi..
öle de ben yulafla bi türlü yıldızlari barışamadim.Kolay gelsiiiin ♥
Akşama çıldırmamak için sabah yemek gerekiyor
Canım yumurta tercih etsen yeşrneöle de ben yulafla bi türlü yıldızlari barışamadim.
hergün yumurta yiyorum değişik ariyorum peynir yemiyorum artık eşim peynirle ilgili bişey izlemiş. sağlıklsız diyo soğuttu hemenCanım yumurta tercih etsen yeşrne
Canım yumurtayı değişik şekillerden omlet yapabilirsinhergün yumurta yiyorum değişik ariyorum peynir yemiyorum artık eşim peynirle ilgili bişey izlemiş. sağlıklsız diyo soğuttu hemen