- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Sen iç hastalıklarına al o gerek olursa yönlendirir canımiç hastalıklari degilmi endokrinolojiyi ilk kez duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen iç hastalıklarına al o gerek olursa yönlendirir canımiç hastalıklari degilmi endokrinolojiyi ilk kez duydum
Bugün regl oldum ve yapamadım... hep sıcak canım bura artık napim mecbur yoksa veremiyorumleslie 45 dk üstelik bu sıcaklarda .. bence harika maşaallah :)
Aaaaa çok geçmiş olsun tatlım bol bol su içMerhaba arkadaşlar
Salı 60.3tüm. Memlekete gelince yol ödemi falan oldu bir de 3 gündür böbrek taşıyla uğraşıyorum. İgneler, ilaçlar onlar da odem yapmış olabilir, sonuç olarak artilardayim. Taş hala düşmedi, bu hafta da artida olabilirim.
Oooo bitter mibir lokma çiko attım ağzıma kahvemi boş içemedim ://
Eşim polis canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum henüzCanım meslek ne sorun olmazsa?
Ben gayet beğendim harikasın su ve menü
Su süperEşim polis canım ben öğretmenim ama çalışmıyorum henüz
Ama menüme gece gece kuruyemiş eklendi can sıkıntısından bi avuç kadar
Aynı zamanda suyu da arttırdım ama 4 litre oldu
Yarın denize gidicez bol bol yüzerim yakarım ben onuSu süper
Bu saatte olmasına ceza verirdim ama vermeyeceğim
Kızlar selam.ben detoks tarzı bişey yapıyorum duraklama dönemim için o yüzden menü vermeyeyyim.su 2lt oldu bugun
Ben toplam fark gibi anladım canım ondan öyle oldu sanırım
yok canım yapmadımHarikasın tatlım spor?
Tamancanim çok iyi olmuş pek katilamiyorum liste dışı katılım yaparımmerhaba canım hoşgeldin
bizde hafta içinde etiketledik bekledik epey katılım yapmayınca listeden çıkardık eğer devam etmek istiyorsan günlük menü ve su takibi yapma kararı aldık.
ayrıca spor yarışmamız olacak
eğer devam etmek istiyorsan günlük katılım bekliyoruz
canım yapılmadı 2 katına çıkaralım bugün toptan yapayım inşallahCeza yapıldı mı listesiii
@orkidekaramel
Verano_porteno
SUHAN
amesia
Tenceresiz kaldim anne
teletubbies