- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
İŞTE hepsi bir anda olmuyor onda o iş neyse sen ne yedin ne içtin anlat bakalımdiyetinde ekmeksizlik kararın harika.. bunu sporla perçinleştirmelisin güzeller güzeli beferim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İŞTE hepsi bir anda olmuyor onda o iş neyse sen ne yedin ne içtin anlat bakalımdiyetinde ekmeksizlik kararın harika.. bunu sporla perçinleştirmelisin güzeller güzeli beferim :)
sadece kahvaltı ile duruyorum..İŞTE hepsi bir anda olmuyor onda o iş neyse sen ne yedin ne içtin anlat bakalım
Merhaba arkadaşlar
Salı 60.3tüm. Memlekete gelince yol ödemi falan oldu bir de 3 gündür böbrek taşıyla uğraşıyorum. İgneler, ilaçlar onlar da odem yapmış olabilir, sonuç olarak artilardayim. Taş hala düşmedi, bu hafta da artida olabilirim.
bir lokma çiko attım ağzıma kahvemi boş içemedim ://sadece kahvaltı ile duruyorum..
bu akşam arkadaşıma hasta bakıcılık yapacağım bir de
şimdi kendime bir nescafe yaptım bir de doğum günü kutlaması oldu burada katılamadım şimdi pasta önüme gelecek bakym krokanlı ise yiyeceğim derkennn yook beğenmedim kremalıymış bunu yazarken geldi :)
aferin sana aferinbir lokma çiko attım ağzıma kahvemi boş içemedim ://
aferin sana aferin
Sabah yarim saat yuzdum , bir de 10000 adim attim.peki ya spor :)
Cok Gecmis olsun cigdem ya , var miydi sense yeni mi ciktiMerhaba arkadaşlar
Salı 60.3tüm. Memlekete gelince yol ödemi falan oldu bir de 3 gündür böbrek taşıyla uğraşıyorum. İgneler, ilaçlar onlar da odem yapmış olabilir, sonuç olarak artilardayim. Taş hala düşmedi, bu hafta da artida olabilirim.
61,5 ile başlamışşın şuan 60,5 sın ilk sayfaya 62,6 yani geçen haftaki yazıyor sen yüksek olandan mı başlangıç kabul ediyorsun çünkü ilk hafta öyle demiştin öyle yazmıştık nasıl dersen onu yazayım
fmad 163 61,5 1 62,6 60,5
Canım meslek ne sorun olmazsa?Merhaba kızlar
Sabah 7.30
Maydanozlu omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
15.00
Yulaflı bar
18.30
Mercimek çorbası
Patlıcan közlemesi
Yoğurtlu havuç
1 dilim tam buğday ekmek
20.00
Kakaolu muz
3 buçuk litre su
Spor henüz yapmadım
Doğu tayinimiz belli oldu, şırnak a gidiyoruz duruma alışmaya çalışıyorum
Harikasın tatlım spor?03.07.2019
kahvaltı bir büyük salatalık
ara bir büyük salatalık bir miinnak nektari
öğlen 4 dilim antep peyniri domates salatalık biber 2 ince dilim kaşar peyniri
akşam büyük bir kase salata yaptım ekşili filan 4/5 dilim antep peyniri ve karpuz ve kapanış
su 2,5 lt
Önemli bir şey YÖK inşallah canım03.07.2019
sabah 2 dilim karpuz 1 dilim peynir
öğlen 3/4 lahmacun 1 bardak ayran
akşam kıymalı kabak yemeği bolca salata
suyum dün çok az oldu 1,5 lt anca
malesef spor yok arkadaşlar bana az müsade kafamız karışık bu dönem
ama bir iki güne normale dönerim inşallah
Verir tabi canım biraz zorlanabilirler ama sankiinsulin direnci olanlar kilo verebiliyormu?
Canıııım buraya daha sık gir yediklerini de mutlaka yazay ben diyete bi türlü başlayamadim..
sürekli bozuyorum sinirimi bozuyor.
Ceza : 200 jumping jackBenim dunku menum
Sabah
Yok
Ogle
1 kase tarhana corba, 4 izgara kofte, 1 bardak ayran ve 1 kase coban salata
Aksam
1 yarim ve 1 ceyrek Kiymali pide kapali
Bol salata
2bardak ayran
2 catal tramisu ve 10 fistik
Aksam misafirlikteydik , biliosunuz israr durumlarini bu kadarla kurtarabildim. Tek tesellim Sabah sadece 200 gr eklemis teletubbies alabilirim cezami
3 dilim ekmek fazla ve nescafe yerine sade kahve iç canımdünkü yemegim.
sabah: 6
yumurta
2 dilim çavdar ekmegi
salata ( pek yemedim çöpe gitti :) )
öğlen:
tarhana çorbasi
taş kebabi
cacik
3 dilim ekmek
akşam
semizotu yemegi( bi tabak )
salata
yogurt
spor: öğle arasi 15 dk yürüyüş sabah : 15 dk yürüyüş..
su: 3 lt buldum.
ara: soğuk nescafe
Canım git doktora sağlık bu en önemli şeydoktora gitmeyi bile üşeniyorum hesaptan kaçiyorum