- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
diyetisyen eşliğinde devam ettiğini muhtemelen arkadaş bilmiyorumbilmiyorum ki benim durumum farklı
bir tanesi de hatırlıyor musun ekmeğime takmıştı laf vurdu vurdu gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyetisyen eşliğinde devam ettiğini muhtemelen arkadaş bilmiyorumbilmiyorum ki benim durumum farklı
bir tanesi de hatırlıyor musun ekmeğime takmıştı laf vurdu vurdu gitti
diyetisyen eşliğinde devam ettiğini muhtemelen arkadaş bilmiyorum
canım beferim o gün sen anlattıkça azminden dolayı tebrik ettim hepo zaman kalabalıklaştık genel bir açıklama yapayım senin bilginde
benim bir takım rahatsızlıklarım var ve özel bir diyet uyguluyorum.
sizlerin yediği bir çok şeyi yiyemiyorum.
menü yorumlarken lütfen bunu göz önünde bulundurun.
bakliyatlar
kuruyemişler
çok fazla süt ve süt ürünleri
çay ve kahve
hazır paketli gıdalar
hurma kavun potasyum olan yeşillikler....
yoğun protenli gıdalar
yiyemiyorum...
Benimki beslenme programını geçti ölüm orucu oldubeslenme programına hayranım little dora :))
O kadar yiyebildim vaktim olmadı attım ağzıma dolaptan, öyle oturup yemedim yani2 zeytin nedir yahuuu
Olmazya alem var akşam kaçıramam minnoşum ya haftaya söz yine devam edeceğim ufak bir ara olsun olur mu
Little befercim ülenynnn ne güldüm yaaaa.beni de kendine benzetti küçük little dora oldum
Allah iylik versin cnmbekelriz canım.iyiyiz biz
emin ol çay ve sigaradan o hissinin olmamasıBenimki beslenme programını geçti ölüm orucu oldu
İşin garibi yemek ihtiyacı hissetmiyorum
birsevgi kiraz sapı maydonoz ve sütle kaynatılınca idrar yollarına çok iyi geldiğini biliyorum.Kızlaarr bu kiraz saplarıyla ne yapıyorduk? Ben biriktirdim ama unuttum ne ise yaradığını
Bu arada 2 gündür temiz besleniyorum menü bildirimi yapmaya vaktim olmadı ama bozmadım da
Suyu da 2 buçuk litre kesinlikle içiyorum
Neysesakinim
Sağol canım bir de ödem falan muhabbeti vardı araştırayım bibirsevgi kiraz sapı maydonoz ve sütle kaynatılınca idrar yollarına çok iyi geldiğini biliyorum.
aynen onu da demleme yapıyorsun sıcak suda 7 dk yanlış bilmiyorsamSağol canım bir de ödem falan muhabbeti vardı araştırayım bi
kaynatıp içiyorsun ödem giderici yağ yakıcıKızlaarr bu kiraz saplarıyla ne yapıyorduk? Ben biriktirdim ama unuttum ne ise yaradığını
Bu arada 2 gündür temiz besleniyorum menü bildirimi yapmaya vaktim olmadı ama bozmadım da
Suyu da 2 buçuk litre kesinlikle içiyorum
Neysesakinim
Bırakmıştım ve çok pis kitlenmistim.emin ol çay ve sigaradan o hissinin olmaması
bıraktığın an yemeğe kilitlenirsin :)
Little befercim ülenynnn ne güldüm yaaaa.
Gel gel yamacıma hepinizi 50 sınırına çekecem inşallahhhhh çok amin
aynen onu da demleme yapıyorsun sıcak suda 7 dk yanlış bilmiyorsam
Teşekkür ederim kizlaarkaynatıp içiyorsun ödem giderici yağ yakıcı