- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Orkideeeeeee can bu neler çekiyor nelerrrrr ama fitotella olmak varken ne gerek var bunlara.adana dürüm mü
yaa benim canim çiğköfte çektii
Çiğ köfteyi marula dürün ekmeksiz kabuledilebilitesi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orkideeeeeee can bu neler çekiyor nelerrrrr ama fitotella olmak varken ne gerek var bunlara.adana dürüm mü
yaa benim canim çiğköfte çektii
Valla ben ise basladim hayattan koptum sanki tum gun 1 saat ve ben yetisemiyorum kardesim falan geldi ramazan bayram derken simdi simdi kendime geliyorum bende cok ozledim nasilsinjzhatunnnn nerelerdesin.sende özlendin
beslenme programına hayranım little dora :))Dün:
Kahvaltı edemedim.
Öğlen 1 dilim salam ve 2 zeytin
Akşam ilk kez bu kadar açtım ve 1 dilim ekmekle menemen yedim.
1 litreyi geçtim suda
Çay dememe gerek yok
Yapma bunu kendine dün ki gibi reddet yada azcık tadına bak süper gidiyorsun hiç bozma
aslında değil.. benim de masa başı işim ama 15 dk pek laf edecekleri bir zaman değil beferciğim yani benim için20bin zor değil mi benim işim masa başı istesemde masadan o kadar ayrılamam gün içinde
Sen böyle devam et o tartinin beyni yansın
Galeta yerine salatalık yemek gerekir brawoooo kuzu
2 zeytin nedir yahuuubeslenme programına hayranım little dora :))
haklısın esasında kronik tembelim ben yaaaslında değil.. benim de masa başı işim ama 15 dk pek laf edecekleri bir zaman değil beferciğim yani benim için
bende öyleyim gerçekten koltukla tv buluşması yaşayınca resmen kendimden geçiyorum o kadar keyif veriyor bana ama durduğun yerde de gitmiyor bu kilolar mecburen yaniii ://haklısın esasında kronik tembelim ben yaa
2 zeytin de bişi bence kadın yemiyor yaa :))2 zeytin nedir yahuuu
bende öyleyim gerçekten koltukla tv buluşması yaşayınca resmen kendimden geçiyorum o kadar keyif veriyor bana ama durduğun yerde de gitmiyor bu kilolar mecburen yaniii ://
bekelriz canım.iyiyiz bizValla ben ise basladim hayattan koptum sanki tum gun 1 saat ve ben yetisemiyorum kardesim falan geldi ramazan bayram derken simdi simdi kendime geliyorum bende cok ozledim nasilsinjz
beslenmeme programı bencebeslenme programına hayranım little dora :))
bu ara bi dengesizliğim varda bekliyorum haftasonu devam edersi gideceğim doktoraAaaa geçmiş olsun canım bir hastalığın var mı
Ne olur ne olmaz yanında bulundur tatlı bir şeyler
İnşallah çabuk düzene girer sağlığın sıhhatin yerinde olur ♥
protein yokmu demek şstemiş galibaneresinde protein var peyniri mi diyorsun?
mutlak git suhan sağlık ihmale gelmiyorbu ara bi dengesizliğim varda bekliyorum haftasonu devam edersi gideceğim doktora
protein yokmu demek şstemiş galiba