waaawww taşa bak yaa bi gün böyle olurmuyum acaba :)
şimdi böyle bişey giymeye kalksam kocamın aklı gerçekten başından gider
hem de ne atıştırma bende ona uyuyorum abur cuburun anasını ağlatıyoruzNeden olmasın ki? O kadınlar da spor yapıyorlar, beslenmeye dikkat ediyorlar. Eşin akşam tv karşısında atıştırıyor mu?
benimde kısabirde bu kadınların bacak boyu benim boyum kadar yabenim bacak boyum kısa sizin nasıl kızlar. yarın bende foto çekileyim daha sonra farkı görmek için.
hem de ne atıştırma bende ona uyuyorum abur cuburun anasını ağlatıyoruz
birde bu kadınların bacak boyu benim boyum kadar yabenim bacak boyum kısa sizin nasıl kızlar. yarın bende foto çekileyim daha sonra farkı görmek için.
aynen az da olsa yemeli bence de :) bende şöyle düşünmüştüm hafta içi ve cumartesi diyetimize uyarız pazar sabahı biraz daha güzel bi kahvaltı pazar akşamı da istediğimiz güzel bi yemek böyle yapsam çok mu abartmış oluruz acabaBundan sonra sayacaksın. 3 parça hakkın var. Mesela 3 cips ya da 1 bisküvi 2 tırnak büyüklüğünde çikolata gibi. Hiç yemezsen bir süre sonra teper. Ama biz ne yapacağız adamın aklını almak için irademize sahip olacağız. Zayıflayınca en sevmediğimiz, kilomuza atıf yapan kişinin yüzünde donan ifadeyi düşüneceğiz.
Ya da haftada 1 serbest gün akşam istediğin gibi yiyebilirsin ama hafta içi el uzatmak yok.
Ha tabii hiç almamak o daha iyi.
evet evet kötü halimizi görüp daha çok spor yaparızbenimde kısabenimde ilk işim akşam hemen foto çekmek olacak motive eder belki :)
evett bencede ben hayatımdan kola ve cipsi çıkaralı 1.5 2 sene oldu artık hiç yemiyorum canımda istemiyor.Bundan sonra sayacaksın. 3 parça hakkın var. Mesela 3 cips ya da 1 bisküvi 2 tırnak büyüklüğünde çikolata gibi. Hiç yemezsen bir süre sonra teper. Ama biz ne yapacağız adamın aklını almak için irademize sahip olacağız. Zayıflayınca en sevmediğimiz, kilomuza atıf yapan kişinin yüzünde donan ifadeyi düşüneceğiz.
Ya da haftada 1 serbest gün akşam istediğin gibi yiyebilirsin ama hafta içi el uzatmak yok.
Ha tabii hiç almıyorsanız o daha iyi.
benimde bacak kısa üst biraz daha uzun. boyun kaç? evett kesinliklee katılıyorum hemde çok çok kötü görünüyorBacak boyum uzun komple boyum kısa
Fit olduktan sonra boyun pek önemi yok. Ama bir gerçek var ki kısa ve şişman kadın çok daha kötü görünüyor.
bende kolayı bıraktım diyemem ama çok az denecek kadar içiyorum arada bi ama onuda bırakıcam inşallah :)evet evet kötü halimizi görüp daha çok spor yaparız
kesinlikle eminim o esimler beni çok motive edecektir :)
evett bencede ben hayatımdan kola ve cipsi çıkaralı 1.5 2 sene oldu artık hiç yemiyorum canımda istemiyor.
aynen az da olsa yemeli bence de :) bende şöyle düşünmüştüm hafta içi ve cumartesi diyetimize uyarız pazar sabahı biraz daha güzel bi kahvaltı pazar akşamı da istediğimiz güzel bi yemek böyle yapsam çok mu abartmış oluruz acaba
Komple 1.62yim. Minyon yapılıyım ama seviyorum bedenimi.benimde bacak kısa üst biraz daha uzun. boyun kaç? evett kesinliklee katılıyorum hemde çok çok kötü görünüyor
Hihhhiii :) tamamdır o zaman 6 gün sabır 7. gün ödülYoo bence çok güzel olur. Çok bunaltırsan kendini ters teper.
bırakırsın inşallah canım zaten daha sonra hiç aklına bile gelmicek :)bende kolayı bıraktım diyemem ama çok az denecek kadar içiyorum arada bi ama onuda bırakıcam inşallah :)
inşallah zaten insanın aklına bile gelmiyo bi süre sonra ama işte çevrendekiler içiyo misafirliğe gidiyosun çok nadir de olsa içiyosun ama onu da bırakcam tamamen az kaldı :)bırakırsın inşallah canım zaten daha sonra hiç aklına bile gelmicek :)
bende 168 ama bacaklarımın kalınlığından dolayı heralde daha kısa gösteriyorumKomple 1.62yim. Minyon yapılıyım ama seviyorum bedenimi.
bende biraz spor yapayım o zaman aklıma getirmişken sen :)Çok sevgili yol arkadaşlarım ben fotomu çektim şimdi spor zamanı. Spordan sonra bildirimimi yaparım.