- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.693
Pes etmek yok 50 taneyi tamamla. 3 gün kas ağrın olacak, hepimizin oldu. Ama bu sonuç için değer.ısınma
25 squat
sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pes etmek yok 50 taneyi tamamla. 3 gün kas ağrın olacak, hepimizin oldu. Ama bu sonuç için değer.ısınma
25 squat
sonuç
akşam eve gidince 50 taneyi baştan alıcam bu olmadıPes etmek yok 50 taneyi tamamla. 3 gün kas ağrın olacak, hepimizin oldu. Ama bu sonuç için değer.
akşam eve gidince 50 taneyi baştan alıcam bu olmadı
bi de squat bacakları kalınlaştırıyo mu gerçekten
anladım canım akşam foto çekiym de atıym sonra da farkını görürüz inşallah :) lesli 2 yi de deniycem o zmanŞekil veriyor, ilk zamanlarda da biraz şiştiği için kaslar öyle geliyor insana. Ama sen hem kilo verip hem spor yapacağın için sıkıntı olmaz. Yine de istersen Lesli 2 mile ile başlayabilirsin.
Telif hakkından dolayı silinebiliyor videolar. Yine de youtube arama kısmına leslie yazarsan videoları karşına gelir.
Rica ederim squat zor bir spor, önce kolaylardan başlamak daha iyi olur.çok çok sağol
ama yine de yapıcam akşam bi yerden başlamak lazım acılı da olsa biraz :)Rica ederim squat zor bir spor, önce kolaylardan başlamak daha iyi olur.
Azimli gördüm seni. Azmini kaybetme yeter. Eninde sonunda istediğin sonuca ulaşırsın.ama yine de yapıcam akşam bi yerden başlamak lazım acılı da olsa biraz :)
evet evet bu sefer çok azimliyim :) ne demiş atalarımız azimli sı*an duvarı deler :)Azimli gördüm seni. Azmini kaybetme yeter. Eninde sonunda istediğin sonuca ulaşırsın.
İki parca cikilata yedim
Benimde boyum 170kizlar boyumdan cok memnunum bi de o fotodaki kiz gibi olayim yeter
Bende inceldikten sonra baslicam squat felan yapmaya suan Leslie Sansone ile yuruyus ve mekik hareketleri bazende cardio
Bekleriz bildirimlerini. Kaç kilosun hedefin kaç? Nasıl besleniyorsun?
günde kaç kere leslie videosunu yapmıştın acaba. benimde bacaklarım kalın leslie videosunu yapıyorumda biraz sıkıla sıkıla inceldiğini duyunca heveslendimAslinda hedefim gobegimi yok etmek, ve bacaklardan incelmek, iki hafta boyu hergun Leslie Sansone 3 miles ve ardindan 10 dk mekik videosu yapmistim, 4 cm incelmis, yani yaglarda gitti yanlardan belli oluyor. Suan 88 cm
Gobek icin tek cozumun mekik canimkızlar squart gerçekten işe yarıyor mu 1 hafta kadar yaptım sanki bacaklarım kalınlaştı gibi geldi bide 3 gün falan epey agrıdı oturup kalkarken çok acıdı bacaklarım. kalınlaşınca bıraktım işe yarıyorsa devam edicem. birde sadece bacak ve popoyu mu çalıştırıyor benim zayıf olamama ragmen ayva göbeğim var çok fazla değil ama onunda gitmesini istiyorum göbeğe faydası yok sanırım
kızlar squart gerçekten işe yarıyor mu 1 hafta kadar yaptım sanki bacaklarım kalınlaştı gibi geldi bide 3 gün falan epey agrıdı oturup kalkarken çok acıdı bacaklarım. kalınlaşınca bıraktım işe yarıyorsa devam edicem. birde sadece bacak ve popoyu mu çalıştırıyor benim zayıf olamama ragmen ayva göbeğim var çok fazla değil ama onunda gitmesini istiyorum göbeğe faydası yok sanırım