- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.693
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmm lunemmm karınca çalışıyor spor yapiyorum 1 aydir duzene soktum bir hafta ara verdim ayak bilegim incitmişti yine basladim hatta suan sporumu bitirdim esniyorum döndün mü spora sende ben harika bi squat programi indirdim 2. Ayımın 4. gunundeyim suan
Norwemben hiç bırakmadım tabi buraya yazmıyorum artık
spor candır
Tatli tikkamSelammmmm, spora tekrardan başladım ama 2 gün yaptım reglim başladı, öylece ağrılarımla baş başa kaldım :/
Paylassana hemenCanimmm lunemmm karınca çalışıyor spor yapiyorum 1 aydir duzene soktum bir hafta ara verdim ayak bilegim incitmişti yine basladim hatta suan sporumu bitirdim esniyorum döndün mü spora sende ben harika bi squat programi indirdim 2. Ayımın 4. gunundeyim suan
Bebegimmm bende bir ayda kalcami acayip sekle soktum valla hic bu kadar güzel sonuc almamistim karin kalca bacak göğüs çalışıyorum benKızlar selam
Bende temmuzdan bu yana yapıyorum sporu mu karnım SEK'le girdi bacak ve kol kası ağırlıklı çalışıyorum ben bugün iki saate yakın calıscam :)
Lunam nasılsın neler yapıyorsun
SekerPancarii beybiiii
Kızlar selam
Bende temmuzdan bu yana yapıyorum sporu mu karnım SEK'le girdi bacak ve kol kası ağırlıklı çalışıyorum ben bugün iki saate yakın calıscam :)
Lunam nasılsın neler yapıyorsun
SekerPancarii beybiiii
AbooBebegimmm bende bir ayda kalcami acayip sekle soktum valla hic bu kadar güzel sonuc almamistim karin kalca bacak göğüs çalışıyorum ben
Spora taktim yinehele sonuc alinca dimiii dimii suan regliyim sisim biraz ama iyyim yani 53 kiloyum birascik aldim 51dimgeri incem
Ben koşuyorum koşmaya çalışıyorum havalar ısınsın açık havada özellikle istiyorum zumba ve pilates yapıyorum Can'ım salona gidiyorum zaten cardio çalışıyorum orda daSelam güzelim iyiyim. Ne olsun Neva hanımla uğraşıyorum. Havalar iyiyse 5 km yürüyorum kızımla. Değilse evde birşeyler yapıyorum. Ama spor candır. Hareketli tutmak lazım bünyeyi. Sen neler yapıyorsun?
İyisin iyi kuzum daha ne olsun :) maşallah sana çok azimlisinnnnSpora taktim yinehele sonuc alinca dimiii dimii suan regliyim sisim biraz ama iyyim yani 53 kiloyum birascik aldim 51dimgeri incem
Bildirim zamani
Bu video arti
Eki Görüntüle 1967998 Eki Görüntüle 1967999 Eki Görüntüle 1968000 Bu resimdekiler arti
25 lastikle göğüs çalışma
50 thigh master
Soguma
Saol bibigimmmmİyisin iyi kuzum daha ne olsun :) maşallah sana çok azimlisinnnn
Amin canım benim. Koşmayı bende çok seviyorum. Biraz havalar ısınsın bende yüzmeye başlayacağım. Fit vücut candirBen koşuyorum koşmaya çalışıyorum havalar ısınsın açık havada özellikle istiyorum zumba ve pilates yapıyorum Can'ım salona gidiyorum zaten cardio çalışıyorum orda da
Ay kuzuya maşallah Allah analı babalı büyütsün ömrü de kendi gibi güzel olsun yavru kuşunun Can'ım bnm