fitim fitsin fit (squat)

Canimmm lunemmm:KK36: karınca çalışıyor :rolleyes: spor yapiyorum 1 aydir duzene soktum bir hafta ara verdim ayak bilegim incitmişti yine basladim hatta suan sporumu bitirdim esniyorum:rolleyes: döndün mü spora sende:dua: ben harika bi squat programi indirdim 2. Ayımın 4. gunundeyim suan:halay:

Kızlar selam
Bende temmuzdan bu yana yapıyorum sporu mu karnım SEK'le girdi bacak ve kol kası ağırlıklı çalışıyorum ben bugün iki saate yakın calıscam :)

Lunam nasılsın neler yapıyorsun
SekerPancarii SekerPancarii beybiiii

Kızlar selam
Bende temmuzdan bu yana yapıyorum sporu mu karnım SEK'le girdi bacak ve kol kası ağırlıklı çalışıyorum ben bugün iki saate yakın calıscam :)

Bebegimmm:KK8: bende bir ayda kalcami acayip sekle soktum valla hic bu kadar güzel sonuc almamistim:rolleyes: karin kalca bacak göğüs çalışıyorum ben:KK37:

Kızlar selam

Selam güzelim iyiyim. Ne olsun Neva hanımla uğraşıyorum. Havalar iyiyse 5 km yürüyorum kızımla. Değilse evde birşeyler yapıyorum. Ama spor candır. Hareketli tutmak lazım bünyeyi. Sen neler yapıyorsun?

Bildirim zamani:rolleyes:

Bu video arti
IMG_7623.PNG IMG_7624.PNG IMG_7625.PNG Bu resimdekiler arti
25 lastikle göğüs çalışma
50 thigh master
Soguma:KK52:

Selam güzelim iyiyim. Ne olsun Neva hanımla uğraşıyorum. Havalar iyiyse 5 km yürüyorum kızımla. Değilse evde birşeyler yapıyorum. Ama spor candır. Hareketli tutmak lazım bünyeyi. Sen neler yapıyorsun?
Ben koşuyorum koşmaya çalışıyorum havalar ısınsın açık havada özellikle istiyorum zumba ve pilates yapıyorum Can'ım salona gidiyorum zaten cardio çalışıyorum orda da

Ay kuzuya maşallah Allah analı babalı büyütsün ömrü de kendi gibi güzel olsun yavru kuşunun Can'ım bnm

Ben koşuyorum koşmaya çalışıyorum havalar ısınsın açık havada özellikle istiyorum zumba ve pilates yapıyorum Can'ım salona gidiyorum zaten cardio çalışıyorum orda da

Ay kuzuya maşallah Allah analı babalı büyütsün ömrü de kendi gibi güzel olsun yavru kuşunun Can'ım bnm
Amin canım benim. Koşmayı bende çok seviyorum. Biraz havalar ısınsın bende yüzmeye başlayacağım. Fit vücut candir

Yüzmek her yeri çalıştırıyor
Bizim burda var mı o imkan bilmiyorum gerçi birinden duymuştum
Cardio aletinden bi 20 dakıkadan önce inmemeye çalışıyorum saat koymazsam fire veriyorum valla :))
175 im 56 yım sanırım benım sadece yağ kasa döndü kilo sabit

X