- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
Ben yapıyorum canım bugün 10. Günüm 30 day squattakızlar benmle birlikte başlayacak kimse yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapıyorum canım bugün 10. Günüm 30 day squattakızlar benmle birlikte başlayacak kimse yok mu
Ben yapmıyorum ama değişimin hoşuma gitti ben de başlasammı dedim ama kilom fazla olurmukiinsanity max 30 veya normal insanity yapan var mı aranızda? max 30 ilk hafta bitti, normalde senelerdir aralıklı da olsa spor yaparım, 2016 aralıktan beridir de haftada 1-2 gün boşlukla günde 30 dkdan fazla bodyrock hiit ve yoga yapan biri olarak 1 haftadaki değişime inanamadım, 8 hafta bitince ne olacak çok merak ediyorum da
Benim de ilk günüm olsun bugün. Hep başlıyayım diyorum ama erteleniyor hep.kızlar benmle birlikte başlayacak kimse yok mu
Selam tatlım. Neva 1 yaşına girdi. Kutlama vs ile uğraşıyorum. Sen nasılsın ne var ne yok?La Lune lunemmm neler yapiyosun ozledim seniiiminigim nasillll
Ayy o kadar oldu mu yerimmmmmmmm ben onunice mutlu yaşlara ebbus da anaokuluna baslicak bizde heycanliyizSelam tatlım. Neva 1 yaşına girdi. Kutlama vs ile uğraşıyorum. Sen nasılsın ne var ne yok?
Kızlar başlamak isteyen varsa ben varım.
Ooo planlar planlar hayırlısı olsunAyy o kadar oldu mu yerimmmmmmmm ben onunice mutlu yaşlara ebbus da anaokuluna baslicak bizde heycanliyiz
Ben ağırlık çalışıyorum kuzum sen gelirsen bende gelirim sporcu beslenmesi de yapiyorum elimden geldigincekas oranimi artirmak istiyorum baya yok aldim ama simdi ikinci cocuk düşünüyoruz nasil yapcam bilmiyorum
Simdi esim isten gelcek yemekle uğraşıyorum kuzum aksam buralarda olur msn 11 gibi gelirim benOoo planlar planlar hayırlısı olsun
Ay yeni halini merak ediyorum valla. Atsana ozelden. Bende atayım sana.
Uyurum o saate ama başka zaman gorusuruz yine. Öptüm.Simdi esim isten gelcek yemekle uğraşıyorum kuzum aksam buralarda olur msn 11 gibi gelirim ben
Nereden biliyorsun erindiğimi? Sudan zehirlendim 2 gün yattım sürekli kustum. O kadar spor düşkünü olsan fazla kilon olmazdı. Dün başlamış bugün gelmiş hava atıyorsun oh ne ala?!Kızlar bu tip başlıklara bakıyorum hep başlıcam, yarın başlıyorum vs vs. Elinize bir dambıl, şişe alıp oturup kalkmak çok mu zor ertesi gün yaparım diyorsunuz ? Üstümde birüsü fazla kilo var bu halimle bir gün içinde çok fazla squat, lunge yapıyorum 50 kilosunuz o ağırlığınızla bile eriniyorsunuz yapmaya.
Kilon kaç? Ayrıca belini zorluyorsa bırak hemen. Sağlık daha önemli.Başladım bir hafta oldu ama ufak bel fıtıgımdan dolayı biraz ağrım var duvara yaslanarak yapıyorum. fıtığımı ilerletmez diye düşünüyorum. bacağa ve kalçaya iyi geliyor ama belimede iyi gelse tadından yenmez :)
Birincisi ben a veya b kişisi için hususî konuşmadım bu forumda gerek diyet sayfalarında gerek spor sayfalarında sürekli yarın başlıyorumcular gördüğüm için genel yazdım. Yarası olan gocunur. Ayrıca ne oldum değil ne olacağım demek lazım spor düşkünü değildim kilolu oldum diye spor düşkünü olduğum zaman bu yaftayı yapıştırmanız çok incitici. Squat her kiloda yapılır yük binse rahatsız olurdum belim ağrırdı bacağım ağrırdı vs. Size açıklama neden yapıyorsam. Üslubunuz çok kırıcı iyi akşamlar.Nereden biliyorsun erindiğimi? Sudan zehirlendim 2 gün yattım sürekli kustum. O kadar spor düşkünü olsan fazla kilon olmazdı. Dün başlamış bugün gelmiş hava atıyorsun oh ne ala?!