Merhaba canimm❤ Ben ara ara biraksam boşlasam da sporu 2 senedir hayatimda spor ben 22 kilo verdim ve dogum yaptim cok kilo aldigim için vucudum kötü durumda-ydi
bir cok degisik spor yaptim pilates, jillian michaels, p90x, insanty max30 pilatesten beklediğim karşılığı alamadim jillian yaptim ve vucudumu degistiren spor oldu kendisi ama 15 gün yaptiktan sonra bileklerimi sakatlayip biraktim p90x ve insantymax30 da da oyle bileklerimi sakatladim ve biraktim ama baya toparlandi bu arada vucudum sonra bende bileklerimi zorlamicak hareketler yaptim kendim kilo verdigim dönemlerde spor cok yapmadigim için kilo vermeme yardim etti diyemem ama kilomu korumama yardim etti tabi bölgesel hareketler zayıflamaya yardimci olmuyor vucudu guzellestiriyor
Toplamak gerekirse tabiki yaptigim bütün hareketler bende ise yaradigi icin yapmaya devam ediyorum onceden sarkmis bir karnim sünen bir iç bacagim vs vs vardi şuan guzel bi bacak kasi çizgim toparlanmis bir iç bacagim kalkik bi popom hafif kasli bi karnim var(alt karnim hala biraz yumusak) formunu korumak icin sporu devamli yapmak lazim
soracagin bisey varsa cevaplarim canim
La Lune mmm spor yaparken hep bana destek oldu ve motive etti ve de yardimci olduu öpüyorum onu ve melegini kocamann