fitim fitsin fit (squat)

Ee canım bana bildirim gelmeyince kimse uğramıyor sanıyordum ben. Neva hanım belimi büktü tabii. Biraz büyüsün hemen başlayacağım bende. Minik bir karnim var gitsin istiyorum..
Bende bebisden fırsat bulamiyosun diye düşünmüştüm tatlim az daha büyüsün Neva hanimcikk:21:sen halledersin hemen:KK73:

Bildirim
Sabah
40 dk twist shape
Ogleden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat( 5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
25+ 25 iki çeşit yan karin hareketi
30 mekik
Soguma

Selam fit arkadaşlar
size nasıl özeniyorum.
bende spora başlamak istiyorum ama yıllardır düzenli spor yapamıyorum. ve vücudum hiç esnek değil.
nereden başlamalıyım ilk başlangıç için yürüyüş yeterli mi göbek sorunum var...

Selam fit arkadaşlar
size nasıl özeniyorum.
bende spora başlamak istiyorum ama yıllardır düzenli spor yapamıyorum. ve vücudum hiç esnek değil.
nereden başlamalıyım ilk başlangıç için yürüyüş yeterli mi göbek sorunum var...
Göbek için yetmez canım. Ek abs yapman lazım. Laura london abs var youtube de. Onu yapabilrsn 10 dakika zaten.

Bildirim
Sabah
40 dk twist shape
Ogleden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat( 5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
25+ 25 iki çeşit yan karin hareketi
30 mekik
Soguma
uzun zamandır dıkkatımı cekıyo bırcok bolgesel hareketlerle tum vucudu calıstırıyosun
pekı karsılıgını aldınmı sımdıye kadar
eger guzel sonuclara ulastıysanız bende sızın yolunuzdan gıtmek ıstıyorum
sıkılastınızmı yada kılo verdınızmı popo ya faydası nasıl oldu merakla beklıyorum cevabınızı

Bildirim
Sabah
40 dk twist shape yaptim 2332 adim 333 kalori yaktim:rapci:
Ogeden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
50 thigh master
25 yan mekik
25 ters mekik
30 mekik
Soguma:rapci:

uzun zamandır dıkkatımı cekıyo bırcok bolgesel hareketlerle tum vucudu calıstırıyosun
pekı karsılıgını aldınmı sımdıye kadar
eger guzel sonuclara ulastıysanız bende sızın yolunuzdan gıtmek ıstıyorum
sıkılastınızmı yada kılo verdınızmı popo ya faydası nasıl oldu merakla beklıyorum cevabınızı
Merhaba canimm❤ Ben ara ara biraksam boşlasam da sporu 2 senedir hayatimda spor ben 22 kilo verdim ve dogum yaptim cok kilo aldigim için vucudum kötü durumda-ydi :KK49:bir cok degisik spor yaptim pilates, jillian michaels, p90x, insanty max30 pilatesten beklediğim karşılığı alamadim jillian yaptim ve vucudumu degistiren spor oldu kendisi ama 15 gün yaptiktan sonra bileklerimi sakatlayip biraktim p90x ve insantymax30 da da oyle bileklerimi sakatladim ve biraktim ama baya toparlandi bu arada vucudum sonra bende bileklerimi zorlamicak hareketler yaptim kendim kilo verdigim dönemlerde spor cok yapmadigim için kilo vermeme yardim etti diyemem ama kilomu korumama yardim etti tabi bölgesel hareketler zayıflamaya yardimci olmuyor vucudu guzellestiriyor
Toplamak gerekirse tabiki yaptigim bütün hareketler bende ise yaradigi icin yapmaya devam ediyorum onceden sarkmis bir karnim sünen bir iç bacagim vs vs vardi şuan guzel bi bacak kasi çizgim toparlanmis bir iç bacagim kalkik bi popom hafif kasli bi karnim var(alt karnim hala biraz yumusak) formunu korumak icin sporu devamli yapmak lazim:KK15: soracagin bisey varsa cevaplarim canim:21: La Lune La Lune mmm spor yaparken hep bana destek oldu ve motive etti ve de yardimci olduu öpüyorum onu ve melegini kocamann:KK68:

Merhaba canimm❤ Ben ara ara biraksam boşlasam da sporu 2 senedir hayatimda spor ben 22 kilo verdim ve dogum yaptim cok kilo aldigim için vucudum kötü durumda-ydi :KK49:bir cok degisik spor yaptim pilates, jillian michaels, p90x, insanty max30 pilatesten beklediğim karşılığı alamadim jillian yaptim ve vucudumu degistiren spor oldu kendisi ama 15 gün yaptiktan sonra bileklerimi sakatlayip biraktim p90x ve insantymax30 da da oyle bileklerimi sakatladim ve biraktim ama baya toparlandi bu arada vucudum sonra bende bileklerimi zorlamicak hareketler yaptim kendim kilo verdigim dönemlerde spor cok yapmadigim için kilo vermeme yardim etti diyemem ama kilomu korumama yardim etti tabi bölgesel hareketler zayıflamaya yardimci olmuyor vucudu guzellestiriyor
Toplamak gerekirse tabiki yaptigim bütün hareketler bende ise yaradigi icin yapmaya devam ediyorum onceden sarkmis bir karnim sünen bir iç bacagim vs vs vardi şuan guzel bi bacak kasi çizgim toparlanmis bir iç bacagim kalkik bi popom hafif kasli bi karnim var(alt karnim hala biraz yumusak) formunu korumak icin sporu devamli yapmak lazim:KK15: soracagin bisey varsa cevaplarim canim:21: La Lune La Lune mmm spor yaparken hep bana destek oldu ve motive etti ve de yardimci olduu öpüyorum onu ve melegini kocamann:KK68:
Canımsın güzelim sende Azim olmasa benim desteğim nereye kadar? O güzel kas çizgini özelden atarsan çok memnun olurum.

Ben de doris hoferin kitabını sipariş verdim artık sporun günlük hayatımda yeme içme gibi düzenli her gün olmasını sağlayacağım inşallah...kilo sorunum yok çünkü mutsuz olduğum 4-5 ayda iştahım kesildiği için 4-5 kilo verdim,kalçamda çatlaklarım var ona yapacak bişey yok demi? bi de tabii minyonluğun avantajı olarak küçük göstermeye devam etmek istiyorum....

Ben de doris hoferin kitabını sipariş verdim artık sporun günlük hayatımda yeme içme gibi düzenli her gün olmasını sağlayacağım inşallah...kilo sorunum yok çünkü mutsuz olduğum 4-5 ayda iştahım kesildiği için 4-5 kilo verdim,kalçamda çatlaklarım var ona yapacak bişey yok demi? bi de tabii minyonluğun avantajı olarak küçük göstermeye devam etmek istiyorum....
Üzgünüm catlak için yapılacak birşey yok. Bildirimlerini bekliyorum.

kitabım yarın elime ulaşacak galiba ben de tembelliğe devam:)kitap gelince başlarım diye...evde kullandığınız dumble ağırlık vs var mı almalı mıyım,bi ara küçük su şişelerine su dolduruyordum yani 2x0,5 den bişey olmaz mı yoksa başlangıç için yeterli mi?

arkadaşlar merhaba 172 boyundayım 60 kiloyum
size sorunlarımı şöyle sıralayayım
vücudumun hiçbir yeri çok sıkı değil özellikle bacaklarım kalçam bacak içlerim aşırı yumuşak sarkık
ve ve ve bacaklarımda çok fazla çatlak var
aileden dolayı kalçalarım da yan tarafa doğru geniş :110:
bi sürü şey okudum ama hangisini yapacağıma karar veremedim
bana belimi inceltecek kalçalarımdan beni kurtarıp şöyle sıkılaştıracak önereceğiniz egzersiz programları var mı bacaklarımı kalınlaştırmadan ama incelip sıkılaşmak istiyorumm yardım lütfenn :KK24:

Canımsın güzelim sende Azim olmasa benim desteğim nereye kadar? O güzel kas çizgini özelden atarsan çok memnun olurum.
Canimm benimm teşekkür ederimm:KK36: ayy keskem fotolardan belli olacak kadar ossa ben zor goruyom kendimi kasa kasa:KK70::confused:ama ossun zamanla daha da sikilaşinca belli olacaklar:dua:

Bildirim

Sabah
20 dk twist shape
Aksam
25 regular squat
25 prisoner squat
30 lateral squat
22 lunge with twist
22 tick tock lunges
22 lunge jumps
30 crunch(mekik çeşiti)
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi

Sporumu aksatmadim ama buraya yazamadim bugunden başliyim yazmaya burayada:KK49:

X