İşte insan başına geldikçe öğreniyor bişeyler. Valla ablana söyle hemen ahmet apanın seviyelerine başlasın. İyice ilerleyince alıyorlar. Ama seviyelerle temizleniyor.Aboo kız sen yuruyen kütüphane
Anneminkini aldılar
Ablam in da sıkıntı var
Neler öğreniyorum
Normal insana normal benim safra kesesi yok aldılar o yüzden canımAnka senin safra kesesi böbrekler de sıkıntı var mı?
Sana neden az ye dedi?
Günde 2 normal insana normal değil mi şimdi?
Yemeği ya klasik perşembe akşamı yemeğimAfiyet olsun kabağı nasıl yedin anlamadım adım şahane
Ben de çok kahve içerim. Bütün diyetisyenler 2 fincan türk kahvesi deryüzümde lekeler var benim kahveden dedi birisi. Sende de var mı çil desen değil, vitiligo desen değilz ton farkları var.
Ben sabahtan beri yatıyorum yaa tam kalkacaktım seni okudum yoruldumkaptanın oğlunun kolu mu bacağı mı ne kırılmış ya iyileşince gelir inşallah. Sen de iyi ki geldin
Kilo verirken en önemli öğün kahvalti bence..yediklerim yiyeceklerim
kahvaltı yok,
sabah sirke, kekik çayı, su
öğlen çorba, kereviz, yemek tatlı
akşama lahana bohçası ve su olacak
sanırım 2 öğünde ben toplam yemek hakkımı tüketiyorum kahvaltıda yapsam kalori hesabı yapamam herhalde 59 oldum
Ablamın arkadaşlar i apa yapıyor ama ablam diyet yapamıyorİşte insan başına geldikçe öğreniyor bişeyler. Valla ablana söyle hemen ahmet apanın seviyelerine başlasın. İyice ilerleyince alıyorlar. Ama seviyelerle temizleniyor.
Oooo maşallah burda da kutlama yapalım sana da havai fişekler patlatalım hemen balo elbisemi hazırlamam lazım oooo saçlarımı da yaptırayım çok heyecanlandım şimdi mezuniyet balosu varrrrYemeği ya klasik perşembe akşamı yemeğim
Fazla yapıp buzluğa atıyorum
Her perşembe çıkar ye
Tabi sonununcuyu bugün yedim
Anka ben yarın mezun olucam sanırım
Ben şimdi korumaya geçeyim sen benim kiloma gelince beraber kapısalim
Gönder gelsin burayaAblamın arkadaşlar i apa yapıyor ama ablam diyet yapamıyor
En fazla 3 gün dayanıyor.
Bu kadar sevineceğini bilsem daha önce mezun olurdumOooo maşallah burda da kutlama yapalım sana da havai fişekler patlatalım hemen balo elbisemi hazırlamam lazım oooo saçlarımı da yaptırayım çok heyecanlandım şimdi mezuniyet balosu varrrr
Ha ha ablam balık ya zora gelmezGönder gelsin burayaherkese diyete başlatıp kendi yapamayan anka var hallederiz
Kuzum ya senin bebeler bu ara hep üst üste geldiGönder gelsin burayaherkese diyete başlatıp kendi yapamayan anka var hallederiz
Dukan zor ama. Kafada bitirmek lazım gerçekten kararlı başlarsan gerisi geliyor ben çok yorgunum şu sıralar bir de sağdan soldan verilen akıllar beni iyice dibe çektiBu kadar sevineceğini bilsem daha önce mezun olurdum
Hak edeli oldu baya
Ayy patlat fişekleri
Kıskansınmadamhd boğam
Ha ha ablam balık ya zora gelmez
Dukan a filan hep başlasa bir kaç gün zor dayanır
Bide arkadaşlari çok her gün bir yerde ler
Yeğenim var ablamın büyük kız garibim oda öyle dayanamiyor 1 hafta filan
Kız hep böyle de küçükler hasta olunca daha çok yapıştı bana normalde arada bi oyalanırlar ben bi çay kahve keyfi yapardım. İyileşsinler de inşallah nasip bakalım.Kuzum ya senin bebeler bu ara hep üst üste geldi
Normalde hep bı böyle ler?
Mevsim geçişi olduğu için denk mı geldi?
Bir an önce hepsi iyileşse de senin doğum gününde de 69.9 u kutlayalım
Afiyet olsun akşamki o pilav gibi olan ne. Maşallah bu istikrarına bayılıyorum seninSabah kayısı çayı içtim
KahvaltıEki Görüntüle 2709036
Ara öğün
Tarçınlı Türk kahvesi
Yesil çay
Aksam Eki Görüntüle 2709037
Sadece çay içerim.
Yatmadan da yeşil çay..
Spor yok bugün adetim yaklaştı karın ağrım vardi, yürüyüşede çıkamadım..
Su da iki litre olur inşaAllah..
Arpa şehriye pilavıDukan zor ama. Kafada bitirmek lazım gerçekten kararlı başlarsan gerisi geliyor ben çok yorgunum şu sıralar bir de sağdan soldan verilen akıllar beni iyice dibe çekti
Balık dedinBonus geldi aklıma
Kız hep böyle de küçükler hasta olunca daha çok yapıştı bana normalde arada bi oyalanırlar ben bi çay kahve keyfi yapardım. İyileşsinler de inşallah nasip bakalım.
Afiyet olsun akşamki o pilav gibi olan ne. Maşallah bu istikrarına bayılıyorum senin
Bu kadar sevineceğini bilsem daha önce mezun olurdum
Hak edeli oldu baya
Ayy patlat fişekleri
Kıskansınmadamhd boğam
Ha ha ablam balık ya zora gelmez
Dukan a filan hep başlasa bir kaç gün zor dayanır
Bide arkadaşlari çok her gün bir yerde ler
Yeğenim var ablamın büyük kız garibim oda öyle dayanamiyor 1 hafta filan
Yok kuzucum cok sükür almadilar.Aaaa öyle mi ben hepsini aldılar sanıyordum
Eşim de balık kaç aydır başının etini yiyorumDukan zor ama. Kafada bitirmek lazım gerçekten kararlı başlarsan gerisi geliyor ben çok yorgunum şu sıralar bir de sağdan soldan verilen akıllar beni iyice dibe çekti
Balık dedinBonus geldi aklıma
Kız hep böyle de küçükler hasta olunca daha çok yapıştı bana normalde arada bi oyalanırlar ben bi çay kahve keyfi yapardım. İyileşsinler de inşallah nasip bakalım.
Afiyet olsun akşamki o pilav gibi olan ne. Maşallah bu istikrarına bayılıyorum senin
Ha ha tabiki bogamSen mezun ol yeter ki haketmişsin niye kıskanıyım
Ayy bu resimli menüler beni benden alıyor22 Ekim Perşembe
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2709050
Akşam 18.15
Eki Görüntüle 2709051
Su 2lt olur
30 dk tempolu yürüyüş
30 dk leslie boosted
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?