Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 incir çok olmamış mı
Bende hep ayarsızlık oluyor zaten
Bende katılmak istiyoruuummm
hoş geldin
Günayddıınnnn güzel bir gün olsun hepimize
Amin
Ben evlendipim de 72kiloydum şimdi 69.. kilo al verilerin oldu hep.. ama şu var nedense bimgenişleme var... Kilom daha az ama kına elbsemin fermuarlı yarıda kalabiliyor göğüsler mi büyüyor ne oluyor anlamadım
doğum sonrası göğüs kafesi genişliyor kilo olmasa da genişlik baki

yediklerim yiyeceklerim
kahvaltı yok,
sabah sirke, kekik çayı, su
öğlen çorba, kereviz, yemek tatlı
akşama lahana bohçası ve su olacak
sanırım 2 öğünde ben toplam yemek hakkımı tüketiyorum kahvaltıda yapsam kalori hesabı yapamam herhalde 59 oldum

Selam herkese
Muhteşem Menü bırakayım

İf 15/9 oldu

7.25
5 kuru erik,2 yum.,3 salatalık.

13.17
2 yum,3 salatalık

16.12
1 tabak kabak,1 kase baharatlı limonlu Yoğurt

Aralarda 1 bardak çay,1 bardak Nescafe sade,1 büyük fincan Türk kahvesi aromalı

Su saymadım.

Spor 11.725 adım daha yatana kadar da olur

Merhabalar canlar eveet isten gelindi temizlik yemek yapildi cocuklar okuldan alindi az sonra yine online gorusmem var ogrenci aileleriyle 15 dk var bu arada size selam verim dedim bizim takim cok sessiz taptan bile fazla ugramiyo
Allah sizden razi olsun iyiki burdayim yoksa gercekten cok sıkılmistim diyetten

Kahvesiz bir hayat dusunemiyorum ama azaltmaya calisiyim insallah sagol canim

kızlar diyetisyende 72.6 çıktım. Ama girmeden önce wc ye gitmeyi unuttum. bu sabah çok iyi bir sayı gördüm. neyse yarın sabah kaç çıkacağım bakalım.
Kalbim gümgüm gümgüm gümgüm gümgüm hatta gümgüm gümgüm gümgüm
Acaba suukaa kaç kiloyduuuuuu meraktan uyuyamamm bu gün artık

Porsiyonları küçültelim o zaman. 6 incirden olmuştur o 59 gider hemen. akşam yoğurt da ye içine de pul biber at missss

Afiyet olsun kabağı nasıl yedin anlamadım adım şahane
Yandim ben ozaman elimde kahve fincaniyla gezenlerdenim
Ben de çok kahve içerim. Bütün diyetisyenler 2 fincan türk kahvesi der yüzümde lekeler var benim kahveden dedi birisi. Sende de var mı çil desen değil, vitiligo desen değilz ton farkları var.
Ben sabahtan beri yatıyorum yaa tam kalkacaktım seni okudum yoruldum kaptanın oğlunun kolu mu bacağı mı ne kırılmış ya iyileşince gelir inşallah. Sen de iyi ki geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…