Aaaa öyle mi ben hepsini aldılar sanıyordumYok kuzum safra kesesinde tas icin ameliyat oldum. Safra kesemi tamamen almadi cok sükür.
Hoş geldin canımmm hadi bakalım sahalara geri dön sana ihtiyacımız varEvet canım geldim
Benimde size ihtiyacım varHoş geldin canımmm hadi bakalım sahalara geri dön sana ihtiyacımız var
Fantastikaaa nım yok ya ondan yazdım canımm.
çok heyecanlandırıyorsun beniiiin
Valla çekin ya üç beş yerinden tutun hatta
O var da şu 2 gündür varbiraz rahatsızdım canım
Bende hep ayarsızlık oluyor zaten6 incir çok olmamış mı
hoş geldinBende katılmak istiyoruuummm
AminGünayddıınnnngüzel bir gün olsun hepimize
doğum sonrası göğüs kafesi genişliyor kilo olmasa da genişlik bakiBen evlendipim de 72kiloydum şimdi 69.. kilo al verilerin oldu hep.. ama şu var nedense bimgenişleme var... Kilom daha az ama kına elbsemin fermuarlı yarıda kalabiliyorgöğüsler mi büyüyor ne oluyor anlamadım
Yandim ben ozamanKahve vücudda su tutuyo
Kahvesiz bir hayat dusunemiyorumHer gittiğim diyetisyen kahve günde 2 taneyi geçmesin dedi. Pek kahveci olmadığım için nedenini sormadım açıkcası
Geçmiş olsun canım
Bende evlenirken 72-73 civarındaydım. Haziranda 70e düştüm ama evlendiğim dönemde giydiğim bazı kıyafetlerin içine giremedim. Vücudun sıkılık oranı aynı değil demek ki.
Bugün baya kapanış yaptımTekrar hoşgeldin kuzum
Hadi bakalım bugünden itibaren dikkat etmeye menü paylaşmaya başlıyorsun
Kalbim gümgüm gümgüm gümgüm gümgüm hatta gümgüm gümgüm gümgümkızlar diyetisyende 72.6 çıktım. Ama girmeden önce wc ye gitmeyi unuttum.bu sabah çok iyi bir sayı gördüm. neyse yarın sabah kaç çıkacağım bakalım.
Bi başlasan gerisi gelecek de bi başlatamadıkBenimde size ihtiyacım var
İnşallah başaracağım yine
Porsiyonları küçültelim o zaman. 6 incirden olmuştur o 59 gider hemen. akşam yoğurt da ye içine de pul biber at missssyediklerim yiyeceklerim
kahvaltı yok,
sabah sirke, kekik çayı, su
öğlen çorba, kereviz, yemek tatlı
akşama lahana bohçası ve su olacak
sanırım 2 öğünde ben toplam yemek hakkımı tüketiyorum kahvaltıda yapsam kalori hesabı yapamam herhalde 59 oldum
İki iyi canımKahvesiz bir hayat dusunemiyorumama azaltmaya calisiyim insallah sagol canim
Aboo kız sen yuruyen kütüphaneSafra kesesi olmayanlara her gün tavsiye edilmiyor benim doktorum her gün yeme demiştitabii ben üç öğün bile yiyordum
Afiyet olsun kabağı nasıl yedin anlamadım adım şahaneSelam herkese
Muhteşem Menü bırakayım
İf 15/9 oldu
7.25
5 kuru erik,2 yum.,3 salatalık.
13.17
2 yum,3 salatalık
16.12
1 tabak kabak,1 kase baharatlı limonlu Yoğurt
Aralarda 1 bardak çay,1 bardak Nescafe sade,1 büyük fincan Türk kahvesi aromalı
Su saymadım.
Spor 11.725 adım daha yatana kadar da olur
Ben de çok kahve içerim. Bütün diyetisyenler 2 fincan türk kahvesi derYandim ben ozamanelimde kahve fincaniyla gezenlerdenim
Ben sabahtan beri yatıyorum yaa tam kalkacaktım seni okudum yoruldumMerhabalar canlareveet isten gelindi temizlik yemek yapildi cocuklar okuldan alindi az sonra yine online gorusmem var ogrenci aileleriyle 15 dk var bu arada size selam verim dedim bizim takim cok sessiz taptan bile fazla ugramiyo
Allah sizden razi olsun iyiki burdayim yoksa gercekten cok sıkılmistim diyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?