Fit Club 🏋🏻‍♀️

sedulu
Menu bildirmeden sadece spor bildiricem bir süre. Kas yapmaya niyetliyim, gecen hafta hastaliktan ötürü kaldi ama bu hafta yeniden devam.

Sen nasil yapacaksin? Abdominallere mi kasacaksin gene

Menumu yazayim

Sabah
1haslanmis yumurta
4ceri domates
Brie peyniri
5 adet sele zeytini

Ara
Noel elmasi
2 ceviz

Ogle
Yogurtlu corba

Ara
Noel elmasi

Aksam
Firinlanmis kabak ve yogurt

Su 2L

Menumu yazayim

Sabah
1haslanmis yumurta
4ceri domates
Brie peyniri
5 adet sele zeytini

Ara
Noel elmasi
2 ceviz

Ogle
Yogurtlu corba

Ara
Noel elmasi

Aksam
Firinlanmis kabak ve yogurt

Su 2L

Sen su ablanin diyeti yapsan, ben en cok onu begendiydim. Her ogunde 1 avuc salata

Sen aglama dayanamam, aglama goz bebegim sana kiyamam.

Dur ben seni keyiflendirecek bir challenge bulayim
Bugun yapmayim
Sabah ise geldim, berbatdi. Yine hastalik vardi. Ve 4 kisi 25kisiye bakmasi imkansiz. Tek hemsire benim,daha cok is oluyor. Hasta bakicilar in hastasinda sorun varsa benim gitmem gerek son anda hemsire ogrencisi geldide rahatladim.
Dermanim yok yinede bisey yapmaya

Suzy wengel
Ben aslinda kimseye uymak istemiyorum salasim var kendimi. Hala sabahin etkisi diye dusunuyorum uyuyunca gecer

Ben bi hafta saldim kendime geldim.
Hala iyilesmedim ama o kirginlik ve yorgunluk gitti.
Yoga cok iyi geldi. Bir de her gun on bin adimi attim.

Tek sorun simdo aksam 5 de kapaniyor her yer. Sabah salona gitmek için de cok soguk ve karanlik diye pek hevesim olmuyor. Ne yapsam acaba

Sana challenge o zaman,

Mum isiginda meditasyon ohmmmmm

Gecen hafta 60.65
Bugun 60.25
Tatliyi hayatimdan cikarsam harika olacak ama cok zor
Haftasonu oruc tutmuyorum kahvaltyi simitle yaptim haftaici canim cok istemisti

Aksam atistirmasi bagimliligi bende de vardi.
Bunu yikman lazim.

Kek falan özellikle yedikce yeniyor, doymuyor ki insan. Bir hafta zorlasan belki canin daha az ister.
Veya direk aksam ogununde yesen, en azindan çok gec saate kalmamis olur bir de hemen yemek sonrasinda fazla yiyemezsin.

Odem yapacak bir sey yemiyor ki aytac, tencere yemegi ve meyve oluyor menüsünde.

Tabi bazi yiyeceklere hassas da olabilir. Ben tencere patates yemegi yesem hemen siserim ama firin patates etkilemiyor enteresandir.
Süt çekirdek ekmek bende fena ödem yapar ama onları kaç aydır yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…