Barıştık oğlum için son şans verdim ama annesi ablası izin vermiyor ki rahat yaşayalım hep bi sorun çıkarma derdindeler, söylemediğim şeyleri israrala söyledin yaptın diyorlar haksızlığa uğramak benim için çok zor bi durum. İnsanlar asla değişmiyor.Stress den olabilir.
En son bosanma asamasindaydiniz,duzelttiniz diye dusundum tekrar dönünce
Omad banada yaramadiAlfa RR simdi 8 den 17 e kdr 2saat de bir yeme isi denicem
İnsanın tüm mutluluğunu enerjisini alıyorlar.Evet cok etkiliyor.
Sal biraz rahatla.
Bolca spor yap, mutluluk hormonu salgilat.
Bitter cikolata ekle sabah ogunune.
Bunlar biraz iyi gelir.
Afiyet olsunCok heyecanliyim.
Yeni bir tarif deniyorum.
Aslinda buzluga tavuk suyu hazirliyorum. Muhtemelen bircogunuzun taktigi vardir bu konuda. Benim yoktu
Hem bereketli hem tasarruflu, hem saglikli diyerek paylasayim benim gibi mutfak cahilleri için
Tavugu hasladim buyuk tencerede.
Pisince cikarip etlerini ayirdim. Kalan tum malzemeyi suya geri koydum.
Kereviz, sogan ve havuc ekledim buyukce dograyarak. Az zencefil rendeledim. Defne yapragi, yesillik saplari ve tuz.
2 saat kadar kaynaticam, sonra buzluga kucuk bardaklarda.
Ayirdigim etler de tavuklu sandvic olacaklar, neredeyse 4 kisi icin 4 ogunluk sandvic malzemem oldu.
Eki Görüntüle 2964210
İnsanın tüm mutluluğunu enerjisini alıyorlar.
Onlara hiç bişey bildirmiyorum gülüp geçiyorum ama insan zamanla içinde topluyor her şeyi. Ne diyeyim Rabbim kötü insalardan korusunCok gencsin,
Zamanla takmamayi ogreneceksin.
Su yasimda kimse beni üzemez, hiiic umrumda olmaz.
Bosver gitsin.
Sen evinde huzurlu ol. Al bebeğini gez dolas, ye ic eğlen. Bu yaşlarıni sacma sapan kavgalara heba etme.
Kızlar selam dışarıda işlerim vardı, eve dönünce tartılıcam. Eksi geleceğimi sanmıyorum sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlığım nüksetti yine. Uzun süredir ciddi problem yaşamadığım için ameliyat fikrini aklımdan çıkarmıştım ama ilaçlar fayda etmemiş meğer.
Ruhende iyi hissetmiyorum bu aralar. Bir türlü eski motivasyonuma geçemediğim diyet sürecine mola vermeyi düşünüyorum. Bir sene olmuş bir es yapıp baştan almak gerekiyordur belki
Geçmiş olsunKızlar selam dışarıda işlerim vardı, eve dönünce tartılıcam. Eksi geleceğimi sanmıyorum sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlığım nüksetti yine. Uzun süredir ciddi problem yaşamadığım için ameliyat fikrini aklımdan çıkarmıştım ama ilaçlar fayda etmemiş meğer.
Ruhende iyi hissetmiyorum bu aralar. Bir türlü eski motivasyonuma geçemediğim diyet sürecine mola vermeyi düşünüyorum. Bir sene olmuş bir es yapıp baştan almak gerekiyordur belki
Ödemde olabilirAlfa RR cidden sasirdim.
Bazen dogruyu yapsak da kilo veremeyiz ama sonraki hafta bir bakmisiz gitmis.
Eger kilo almamis olsaydin böyle bir durumdur derdim.
Ama almis olman sasirtici. Demek ki bir seyler yanlis. Bazen baskasina iyi gelen yontem bize iyi gelmez. Senin durumunda ayrica stres faktoru var. Evde kucuk bebek, ayrica tuvalet egitimi zamani, kilo vermeyi de çok kafaya takiyorsun, ister istemez omad da vucudu strese sokuyor sen fark etmesen de. Kisaca hepsi toplam seni sisiriyor.
Bence biraz rahatlamalisin. Spora agirlik vermelisin
Ve özellikle tuvalet egitimi ile birlikte omad gibi ekstrem bir diyet yapmamalisin.
Rahatla ve az kiloyu hedefle. Haftada yarim kilo diye haftaya baslasan emin ol kafan daha rahat olur.
Motivasyonunu bozma. Ya hep ya hiç moduna girme. Olduğu kadar olsun, yavas olsun, ama düzenli olsun. Zamanla sana iyi gelen şeyi de bulacaksin.
Ödemde olabilir
Selam kizlar
Isteyim ben. Eve gelince alintilayacagim tartilari.
Fakat hic aktif degil kilo vermek isteyenler. 2-3 kisi variz.
Bu ne kadar Boyle devam eder bilmiyorum
Bugun izin gunun ise dusunme yediklerini.Menüm kızlar sabah Allah ne verdıyse yedim walla
Öglen 3 dl pızza 1 avuç patates kızartması
Akşam yemeyecegım kaçırdım çok bugün izin günümdü yarın devam bu hafta 74 hedefim hatta 73 olsam varya süperrr olurrr
Az yedigin icin aliyorsun bence. Bu haftada Boyle dene. Carsamba kontrol tartisi yapmiyordun degil mi?Menüm
İlk ve tek öğün 17:00
Zaten az yiyincede kilo alıyorum o yüzden porsiyonumu büyüttüm.
1 orta boy kase etli patatesli sulu yemek, salata.
1 adet muz yarım mandalina.
3 litre su içtim saat 4e kadar yatana kadarda yarım litre içerim.
2 kupa kahve sade.
1 kupa yeşik çay
2 kil leslie
Yok yapmıyordum ama bu hafta atıcamAz yedigin icin aliyorsun bence. Bu haftada Boyle dene. Carsamba kontrol tartisi yapmiyordun degil mi?
Selam kızlar ben regl dönemindeyim o yüzden bugün tartılmadım zaten evde tadilat gibi bir takım işler vardı epey yoğundu günüm.
Regl carsamba gününe bitmiş olur o gün tartılıp başlangıcımı belirlerim. Arada kesin kilo almışımdır.