Fit Club 🏋🏻‍♀️

Stress den olabilir.
En son bosanma asamasindaydiniz,duzelttiniz diye dusundum tekrar dönünce

Omad banada yaramadi Alfa RR simdi 8 den 17 e kdr 2saat de bir yeme isi denicem
Barıştık oğlum için son şans verdim ama annesi ablası izin vermiyor ki rahat yaşayalım hep bi sorun çıkarma derdindeler, söylemediğim şeyleri israrala söyledin yaptın diyorlar haksızlığa uğramak benim için çok zor bi durum. İnsanlar asla değişmiyor.
Ben devam edicem OMADa 1 hafta saha şans vereyim bakalım ne görücem tartıda

Cok heyecanliyim.
Yeni bir tarif deniyorum.

Aslinda buzluga tavuk suyu hazirliyorum. Muhtemelen bircogunuzun taktigi vardir bu konuda. Benim yoktu

Hem bereketli hem tasarruflu, hem saglikli diyerek paylasayim benim gibi mutfak cahilleri için

Tavugu hasladim buyuk tencerede.
Pisince cikarip etlerini ayirdim. Kalan tum malzemeyi suya geri koydum.
Kereviz, sogan ve havuc ekledim buyukce dograyarak. Az zencefil rendeledim. Defne yapragi, yesillik saplari ve tuz.
2 saat kadar kaynaticam, sonra buzluga kucuk bardaklarda.

Ayirdigim etler de tavuklu sandvic olacaklar, neredeyse 4 kisi icin 4 ogunluk sandvic malzemem oldu.

Afiyet olsun

Cok gencsin,
Zamanla takmamayi ogreneceksin.

Su yasimda kimse beni üzemez, hiiic umrumda olmaz.

Bosver gitsin.
Sen evinde huzurlu ol. Al bebeğini gez dolas, ye ic eğlen. Bu yaşlarıni sacma sapan kavgalara heba etme.
Onlara hiç bişey bildirmiyorum gülüp geçiyorum ama insan zamanla içinde topluyor her şeyi. Ne diyeyim Rabbim kötü insalardan korusun

Kızlar selam dışarıda işlerim vardı, eve dönünce tartılıcam. Eksi geleceğimi sanmıyorum sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlığım nüksetti yine. Uzun süredir ciddi problem yaşamadığım için ameliyat fikrini aklımdan çıkarmıştım ama ilaçlar fayda etmemiş meğer.
Ruhende iyi hissetmiyorum bu aralar. Bir türlü eski motivasyonuma geçemediğim diyet sürecine mola vermeyi düşünüyorum. Bir sene olmuş bir es yapıp baştan almak gerekiyordur belki

Once saglik, aman erteleme.

Insan surekli ayni motivasyonda olamaz, hic kendini suclama.

Ama ya hep ya hic de dememek lazim bence. Oldugu kadar olmadigi kader demisler

Geçmiş olsun

Menüm
İlk ve tek öğün 17:00
Zaten az yiyincede kilo alıyorum o yüzden porsiyonumu büyüttüm.
1 orta boy kase etli patatesli sulu yemek, salata.
1 adet muz yarım mandalina.
3 litre su içtim saat 4e kadar yatana kadarda yarım litre içerim.
2 kupa kahve sade.
1 kupa yeşik çay
2 kil leslie

Ödemde olabilir

Menüm kızlar sabah Allah ne verdıyse yedim walla
Öglen 3 dl pızza 1 avuç patates kızartması
Akşam yemeyecegım kaçırdım çok bugün izin günümdü yarın devam bu hafta 74 hedefim hatta 73 olsam varya süperrr olurrr

Bugun izin gunun ise dusunme yediklerini.
Guzel vermissin bu hafta. Yarin kaldigin yerden devam

Az yedigin icin aliyorsun bence. Bu haftada Boyle dene. Carsamba kontrol tartisi yapmiyordun degil mi?

Selam kızlar ben regl dönemindeyim o yüzden bugün tartılmadım zaten evde tadilat gibi bir takım işler vardı epey yoğundu günüm.
Regl carsamba gününe bitmiş olur o gün tartılıp başlangıcımı belirlerim. Arada kesin kilo almışımdır.

Gel sporcum gel, bizi sen paklarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…