Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gecen hafta 60.65
Bugun 60.25
Tatliyi hayatimdan cikarsam harika olacak ama cok zor
Haftasonu oruc tutmuyorum kahvaltyi simitle yaptim haftaici canim cok istemisti

Eklentiler

• 20211204_083212.jpg
    240,1 KB · Görüntüleme: 24
Üzüldüm böyle olmasına oysaki hakikaten çok titiz ve dikkatli gidiyordun eğer regl öncesi ödemi vs değilse yaptığın tek öğün beslenmeyi gözden geçirmelisin en azından haftada bir gün daha iyi olur gibi vücut kendini kilitlemiş olabiliyor. Hatta bi yazıda az yiyecek girdiği zaman vücut kıtlık var olarak algılayıp kandaki şekeri yağa çevirip depoluyormuş çok bilimsel anlatamadım ama çokta aç kalmamak lazım. İnşallah ödemdir

Ben anlamıyom ya ben az yıyınce kızıyodunuz. Sız onad yapıyonuz adı omad olunca az yemek normalmi. O zaman bnde omadçık yapıom

Yok ödem değil bildiğiniz kilo aldım
Yaptığım hiç bir diyet zayıflatmıyor beni. Az az sık sıkda yediğimde aynı durum 2 yıldır yapmadığım diyet kalmadı . Doğumdan sonra hiç kilo veremiyorum

Ben anlamıyom ya ben az yıyınce kızıyodunuz. Sız onad yapıyonuz adı omad olunca az yemek normalmi. O zaman bnde omadçık yapıom

Ya cok yanlis ki az yemek.
Omad bi yonden o sebeple de zor. Tum gun alman gereken kaloriyi tek ogunde alman lazim. Vucudun ihtiyacindan az yemek hic bir zaman dogru degil.

Neyse cok konusmayim, arti bildirim geliyore

Alfa RR cidden sasirdim.
Bazen dogruyu yapsak da kilo veremeyiz ama sonraki hafta bir bakmisiz gitmis.

Eger kilo almamis olsaydin böyle bir durumdur derdim.

Ama almis olman sasirtici. Demek ki bir seyler yanlis. Bazen baskasina iyi gelen yontem bize iyi gelmez. Senin durumunda ayrica stres faktoru var. Evde kucuk bebek, ayrica tuvalet egitimi zamani, kilo vermeyi de çok kafaya takiyorsun, ister istemez omad da vucudu strese sokuyor sen fark etmesen de. Kisaca hepsi toplam seni sisiriyor.
Bence biraz rahatlamalisin. Spora agirlik vermelisin
Ve özellikle tuvalet egitimi ile birlikte omad gibi ekstrem bir diyet yapmamalisin.

Rahatla ve az kiloyu hedefle. Haftada yarim kilo diye haftaya baslasan emin ol kafan daha rahat olur.

Motivasyonunu bozma. Ya hep ya hiç moduna girme. Olduğu kadar olsun, yavas olsun, ama düzenli olsun. Zamanla sana iyi gelen şeyi de bulacaksin.

100 gram bile versem sevinen insanım ben.
Piskolojik olarak çok yıprandım. Eşimin ailesi öyle şeyler yaptı ki piskoloji falan kalmadı bende. Benim kilo almam sinir stessden her halde başka bir açıklaması olamaz.

Piskolojik olarak çok yıprandım. Eşimin ailesi öyle şeyler yaptı ki piskoloji falan kalmadı bende. Benim kilo almam sinir stessden her halde başka bir açıklaması olamaz.
Stress den olabilir.
En son bosanma asamasindaydiniz,duzelttiniz diye dusundum tekrar dönünce

Omad banada yaramadi Alfa RR simdi 8 den 17 e kdr 2saat de bir yeme isi denicem

Evet cok etkiliyor.
Sal biraz rahatla.
Bolca spor yap, mutluluk hormonu salgilat.
Bitter cikolata ekle sabah ogunune.
Bunlar biraz iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…