Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gel sporcum gel, bizi sen paklarsin.
Kız ben önce kendimi paklasam yeter
sedulu
Menu bildirmeden sadece spor bildiricem bir süre. Kas yapmaya niyetliyim, gecen hafta hastaliktan ötürü kaldi ama bu hafta yeniden devam.

Sen nasil yapacaksin? Abdominallere mi kasacaksin gene
Benim menüler de bu sıra diyete uygun değil daha çok kas yapmaya odaklı.
Ben upper body çalışıyorum kendime program yaptım yeni.
Her gün cardio max 30 dk olacak şekilde. Üzerine bir gün bacak bir gün upper body bir gün karın şeklinde gidicem. Alt karın biraz toparlandı gibi ama kas olduğu için kg olarak artıyorum öyle hissediyorum. Regl sonrası tartilicam ölçü alicam. Bir de foto çekerim
Kolları epey toparladım. Artık 2 kg dumbell kesmiyor 5 kg ile çalışıp kaslandirmak niyetim.

Sen nereyi kaslandiracaksin ?

Bende hic kas yok, oyle dusun, her yere azicik yapmam lazim.
Gogus tamamen güçsüz,omuzlar da, orayi güçlendirmek istiyorum en cok, yani ust beden daha önemli gibi. Ama muhakkak bacak da calisirim.

Ben her gun calisamiyom ya, full body ama haftada 3 gun 30-40 dak yeter bana, oncesinde sonrasinda kisa kardiyo da olur.

Odem yapacak bir sey yemiyor ki aytac, tencere yemegi ve meyve oluyor menüsünde.

Tabi bazi yiyeceklere hassas da olabilir. Ben tencere patates yemegi yesem hemen siserim ama firin patates etkilemiyor enteresandir.
Her bünye farklı bence ben tuz çok tüketmiyorum korkudan az tüketsem ödemden yüzükler çıkar ..uzun süre aynı pozısyon veya fazla spor bunlarda ödem yapıyor sadece yemekten degıl ..bazıları çok şanslı

Sizlere kabızlık için çözüm önerimi söyleyeyim eşimde fena bir sorun bende ise hiç olmadı adam yemeğimi takıp eder oldu tüm yaz beraberdık aynı mesafe yürüdük ...en sonunda deneme yanılma ile minik acı biber turşusu varya sarı onu her gece yemegınde 6 tane yedi yemekle yemek sonrası sade 1 elma şimdi rutıne bindirdi kabızlık kalmadı her bünye aynı mı bilmem ama sorun çözüldü tabi her gün 4 km kesin yürür ...(kızlar sizde bana tecrubelerınızden siyah noktayı en iyi ne temizler söyleyin )

Bende artık her gün yapmayı bıraktım birer gün ara vererek gideceğim yeni programda. Upper body yaptığımda hepsini birden çıkarıyorum aradan hem kollar biceps triceps hem omuz hem göğüs hem sırt. Dumbell ile izlediğim videolardan yapa yapa ilerliyorum ortalama 30/40 dk sürüyor üst vücut.
Karın yaparken aynı zamanda core çalıştığından planklarla birlikte göğüs bölgesi güçleniyor. Ben şınav cekemezdim hiç artık 10 tane rahat yapıyorum. Daha yolun çok başındayım.

Bacaklarım kaslandi ama epey. Hatta alt arka bacaktan çıkıyor topuklu giyince. Üst bacakta da wallsit sayesinde var ufak kaslar. Cardio için bullyjuice diye bir adamı takip ediyorum. 30 dk videoda her yeri çalıştırıyor. Bacaklar için de iyi kas oluyor.

Benim de kollar guclendi fark ediliyor, ama gogus ve omuzda yolum uzun. Olsun acelemiz yok.

He he he,
Esine uzulsem mi sevinsem mi bilemedim, aci severim ama her gun de feci yapar adami

Cilt tavsiyeleri bende yok, bana hic bir sey yaramiyor, o tonikler temizleyiciler falan hep yara yapiyor.

turkiyedeyken zeytinyagli sabun kullaniyordum sade. Simdi de dogal bir sabun buldum sadece onunla temizliyorum.

Menumu yazayim

Sabah
1haslanmis yumurta
4ceri domates
Brie peyniri
5 adet sele zeytini

Ara
Noel elmasi
2 ceviz

Ogle
Yogurtlu corba

Ara
Noel elmasi

Aksam
Firinlanmis kabak ve yogurt

Su 2L
Afiyet olsun ne güzel menü tebrik ederim. bu hafta bende böyle yapmayı planlıyorum ekmeksiz olmasada sadece kahvaltıda ekmekli olanından.. Noel elması nedir acaba merak ettim
Benim kızımın kabızlığı için çözüm bulamadım yetişkinde güzel bir çözüm bulmuşsunuz bende her o biberleri yediğimde rahatsız olurum bağırsaklarım daha yoğun çalışır:)) Siyah nokta için ben yoğun buharlı banyodan sonra haftada birkez aparatla temizliyorum. Tığ gibi olup ucu yuvarlak olan bi aparattı trendyoldan almıştım bant falan denedim ama bu kesinlikle daha iyi haftada birkaçkezde yüzümü yıkarken özel minik silikon fırçayla temizliyorum.

Teşekkurler akşam yemegıni yemedim aç degılım zaten sadece psıkolojık yıyorum motıvem bozulmaz inş yılbaşına kadar 71 veya 70 olmalıyım

Ben de psikolojik yerim.

Baya aştım ama is stresi falan varsa gene kaciyor. Sadece artik daha saglikli atistirmaliklar var evde.

Menüm
Kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk ezine peynir
Domates salatalık

Öğle 14.00
3 dilim ıspanaklı börek

Akşam 19.00
250 ml süt
2 yk yulaf
Pekte tatsız oldu 1 çaybardağı cocopops attım içine

3 lt su
Spor 30 dk leslie 5 mil

Benim de kollar guclendi fark ediliyor, ama gogus ve omuzda yolum uzun. Olsun acelemiz yok.
O zaman birbirimizi gazlarız. Ben yaptığım videoları falan eklerim. Genelde dediğim gibi bullyjuice den yapıyorum bu sıra adam asker güzel antrenman yaptırıyor

Bu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…