- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 36
Daha ben napayım
Uzun zamandir yapiyosan direnc olabilir arada boz bence sasirt vucudu sonra yine devam et derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ben napayım
Üzüldüm böyle olmasına oysaki hakikaten çok titiz ve dikkatli gidiyordun eğer regl öncesi ödemi vs değilse yaptığın tek öğün beslenmeyi gözden geçirmelisin en azından haftada bir gün daha iyi olur gibi vücut kendini kilitlemiş olabiliyor. Hatta bi yazıda az yiyecek girdiği zaman vücut kıtlık var olarak algılayıp kandaki şekeri yağa çevirip depoluyormuş çok bilimsel anlatamadım ama çokta aç kalmamak lazım. İnşallah ödemdirGünaydınlar...
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 70
Fark 0.7
Zayıflamak yerine kilo alıyorum
1 aydan uzun zaman önce diyete başladığımda da 70 kiloydum şimdide 1 aydır yerimde sayıyorum. Moralim çok bozuk. Başka biri olsa yerimde şimdiye kadar 7-8 kilo vermişti
Eki Görüntüle 2964052
Birazda spor yamak lazım yediklerimiz biyere kadar işe yarıyor ama hareketlenmek disiplinli bir spor yapmak lazımGecen hafta 60.65
Bugun 60.25
Tatliyi hayatimdan cikarsam harika olacak ama cok zor
Haftasonu oruc tutmuyorum kahvaltyi simitle yaptim haftaici canim cok istemisti
Ben anlamıyom ya ben az yıyınce kızıyodunuz. Sız onad yapıyonuz adı omad olunca az yemek normalmi. O zaman bnde omadçık yapıomAma cok zor her gun omad.
Haftada 2 yap, diger gunler 18 saat yap.
Hayat tarzina da uymasi lazim bence, cocuklar varken sürekli yapmak da keyifli degil.
Ben ozellikle haftasonlari cocuklarla kahvalti yapmayi seviyorum. Tabi onlara 2. Kahvaltı oluyor hobitler gibi
Yok ödem değil bildiğiniz kilo aldımÜzüldüm böyle olmasına oysaki hakikaten çok titiz ve dikkatli gidiyordun eğer regl öncesi ödemi vs değilse yaptığın tek öğün beslenmeyi gözden geçirmelisin en azından haftada bir gün daha iyi olur gibi vücut kendini kilitlemiş olabiliyor. Hatta bi yazıda az yiyecek girdiği zaman vücut kıtlık var olarak algılayıp kandaki şekeri yağa çevirip depoluyormuş çok bilimsel anlatamadım ama çokta aç kalmamak lazım. İnşallah ödemdir
Ben anlamıyom ya ben az yıyınce kızıyodunuz. Sız onad yapıyonuz adı omad olunca az yemek normalmi. O zaman bnde omadçık yapıom
100 gram bile versem sevinen insanım ben.Alfa RR cidden sasirdim.
Bazen dogruyu yapsak da kilo veremeyiz ama sonraki hafta bir bakmisiz gitmis.
Eger kilo almamis olsaydin böyle bir durumdur derdim.
Ama almis olman sasirtici. Demek ki bir seyler yanlis. Bazen baskasina iyi gelen yontem bize iyi gelmez. Senin durumunda ayrica stres faktoru var. Evde kucuk bebek, ayrica tuvalet egitimi zamani, kilo vermeyi de çok kafaya takiyorsun, ister istemez omad da vucudu strese sokuyor sen fark etmesen de. Kisaca hepsi toplam seni sisiriyor.
Bence biraz rahatlamalisin. Spora agirlik vermelisin
Ve özellikle tuvalet egitimi ile birlikte omad gibi ekstrem bir diyet yapmamalisin.
Rahatla ve az kiloyu hedefle. Haftada yarim kilo diye haftaya baslasan emin ol kafan daha rahat olur.
Motivasyonunu bozma. Ya hep ya hiç moduna girme. Olduğu kadar olsun, yavas olsun, ama düzenli olsun. Zamanla sana iyi gelen şeyi de bulacaksin.
Stress den olabilir.100 gram bile versem sevinen insanım ben.
Piskolojik olarak çok yıprandım. Eşimin ailesi öyle şeyler yaptı ki piskoloji falan kalmadı bende. Benim kilo almam sinir stessden her halde başka bir açıklaması olamaz.
100 gram bile versem sevinen insanım ben.
Piskolojik olarak çok yıprandım. Eşimin ailesi öyle şeyler yaptı ki piskoloji falan kalmadı bende. Benim kilo almam sinir stessden her halde başka bir açıklaması olamaz.