Bazi arkadaslarin menusunu gorunce bende yediklerimden utandim resmenSanırım menülerime çekidüzen vermenin vakti geldi diyet yaptığımı zannediyorum ilk hafta ödemlerde gider 2 kilo verir 59ları görürüm umudum vardı bunasıl iş böyle nekdar zorlaştı kilo vermem
Kizginim ben sanaIyı aksamlar kızlaar nasılsınız. Ben gene gıremedım gunlerdır
Nasılsınızzz acabaa herkes ıyıdır umarım
Bazi arkadaslarin menusunu gorunce bende yediklerimden utandim resmen
Nidenn zeynebım naptı ki bu garıp ceylanKizginim ben sana
Kotu olsada yaz benceGeldim geldim pazartesi sali cok kotu beslendim ve yuzum olmadi acikcasi bugunde guzel beslendim diyemem ama oruca basladim tutabildigim kadar
Aksam yemegi
Yarim kase ayva komposto
bolca fistik ezme
1 kase kereviz salatasi
1 minik kurabiye
Full tatli beslendim tek ogunu
Bunun ustune yersem ceyrek muz ve mandalina yerim baska bisey yemem
Su 1 lt icmeye calisicam
Spor yok malesef o kadar moda giremedim
Ha geldim ha geliyorum diyip vinnnnn. Yok oluyorNidenn zeynebım naptı ki bu garıp ceylan
Yaa cok haklısın. Bu yüzden de zaten oburlugum arttı. Saldıkça salıyorumHa geldim ha geliyorum diyip vinnnnn. Yok oluyor
Belli Belli. Gelmeyince oyle oluyor. Diyet kafasindan cik zaten.Yaa cok haklısın. Bu yüzden de zaten oburlugum arttı. Saldıkça salıyorum
Guvenım motıvem kalmadı resmen, dıyet kafasına bı sokamadım kendımı.
O zaman geleyım ben düzenliBelli Belli. Gelmeyince oyle oluyor. Diyet kafasindan cik zaten.
Saglikli ve duzenli beslenmeye odaklan
Hedef kilon nedir ? Ilk sayfaya ekleyimBugun bende 61.50 ile basladim
Hafta sonu da 61.25 tim
Gel. Birak konu komsu ile günleri/kahve icmeyiO zaman geleyım ben düzenliözlüyorumda zaten
Valla hergun 2 kere hemdeGel. Birak konu komsu ile günleri/kahve icmeyi
Yılbasına daha var aslında. 3 kılo versek guzel olurYilbasina vercez dedik ortamlarda ama
Ben de bilmiyom