Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hic bir sey yemiyorsun ama sen ya,
Nasil olabilir 😬
Regl sokulmedi mi hala?

Ama bi doktoru dinlemistim, once bu regl problemi çözülmeli diyordu.
Regl oldum. 2 doktora gittim geçikme spiral yüzünden geçikme oluyor. Geçikme zamanı 1-2 kilo alırsın dedi anca.

A Arrietty_ o kadar soguk ki, hic bir sey yapasim yok, salona gidesim hic yok.
Savah 20 dak yogami yapyim, 7 bin de adim olmus. Bisiler yapsam bugun iyi olacak.

Sen ne yapiyorsun bu hafta?

A Arrietty_ o kadar soguk ki, hic bir sey yapasim yok, salona gidesim hic yok.
Savah 20 dak yogami yapyim, 7 bin de adim olmus. Bisiler yapsam bugun iyi olacak.

Sen ne yapiyorsun bu hafta?
Daha tam iyilesmedin zaten. Zorlama derim. Oldugu kadar,olmadigi lader 🤭
Benim 2gunum cok yogundu. Sadece tempolu yürüyüs yaptim Bugun de oyle olacakti Ama kizin ogretmeni corona olunca okul sonrasi yemek iptal oldu.
Aksam yemegi esimden,bende rahatca spor yapacagim.
Barbell ile ve 10dk bisiklet ile hiit.

Daha tam iyilesmedin zaten. Zorlama derim. Oldugu kadar,olmadigi lader 🤭
Benim 2gunum cok yogundu. Sadece tempolu yürüyüs yaptim Bugun de oyle olacakti Ama kizin ogretmeni corona olunca okul sonrasi yemek iptal oldu.
Aksam yemegi esimden,bende rahatca spor yapacagim.
Barbell ile ve 10dk bisiklet ile hiit.

Bende boyle askida kaliyor ya, ne iyilesiyom ne kotulesiyom, cilemse cekerim durumu tam 😜

30 dakikaya tamamladim tabata ve sonrasinda bolgesel. Adimi da on bin yapam yiter bana 😉

Gunaydin
Bugun kontrol tarti günü
Herkesin paylasmasini bekliyorum. Fotografsiz olacak.

Alys Alys Alfa RR Alfa RR @bi-zuzu @H3RA_ @Lori @Tavsannesi
Kaptanım bugün bende tartıldım ve artık daha fazla beklememeye karar verdim hala iyileşemedim öksürük az da olsa devam ediyor ama benim kilo gittikçe artıyor 😔😔😔 bugünden itibaren ben de varım olur mu?💪💪 ilk sayfadaki formu dolduruyorum hemen🥰

Katilim Formu

Yaşınız : 36
Boyunuz: 159
Mesleğiniz hemşire
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: Almanya
Kilo alma hikayeniz : oburluğum yüzünden 😬
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : sağlıklı ve fit vücuda sahip olup kendimi daha iyi hissetmek için
Şu anki kilonuz: 68

Hedef kilonuz: 58
A Arrietty_

Kaptanım bugün bende tartıldım ve artık daha fazla beklememeye karar verdim hala iyileşemedim öksürük az da olsa devam ediyor ama benim kilo gittikçe artıyor 😔😔😔 bugünden itibaren ben de varım olur mu?💪💪 ilk sayfadaki formu dolduruyorum hemen🥰
Olur canim. Hazirim diyor isen kapimiz her zaman acik ☺️
Hosgeldin tekrar aramiza ❤️

Kızlar bugün daha önceden diyetisyenim yazdığı bir Detox suyu hazırladım hemen onun tarifini de paylaşıyorum
🌸🌸🌸
1 litre kaynamış sıcak suyun içine;
Yarım limon, yarım elma, 1 tutam kiraz şapı, 1 çubuk tarçın ve 1 parça ananas kabuğunu koyup 20dk bekletip en son süzüp gün içinde yudum yudum içiyorsunuz.
🌸🌸🌸
( ben bugün 1 saat beklettim ama)
Bana bu detox suyunu 1hafta boyunca yaptırmıştı hergün. Haftalık değişiyordu detox suları.

Kızlar bugün daha önceden diyetisyenim yazdığı bir Detox suyu hazırladım hemen onun tarifini de paylaşıyorum
🌸🌸🌸
1 litre kaynamış sıcak suyun içine;
Yarım limon, yarım elma, 1 tutam kiraz şapı, 1 çubuk tarçın ve 1 parça ananas kabuğunu koyup 20dk bekletip en son süzüp gün içinde yudum yudum içiyorsunuz.
🌸🌸🌸
( ben bugün 1 saat beklettim ama)
Bana bu detox suyunu 1hafta boyunca yaptırmıştı hergün. Haftalık değişiyordu detox suları.
Ananasi ne yapiyorsun 🤭 birde kiraz sapi nasil buluyorsun?
En son ananas alinca alerjim oldugunu anladim. Bogazim cok rahatsiz oldu,siser gibi.
Detox suyu guzel Ama ananasi kimse yemiyor bizde 🤦

Eyslg Eyslg hu hu :) gelmicen mi aramiza:KK45:
Geldim geldim pazartesi sali cok kotu beslendim ve yuzum olmadi acikcasi bugunde guzel beslendim diyemem ama oruca basladim tutabildigim kadar
Aksam yemegi
Yarim kase ayva komposto
bolca fistik ezme
1 kase kereviz salatasi
1 minik kurabiye
Full tatli beslendim tek ogunu
Bunun ustune yersem ceyrek muz ve mandalina yerim baska bisey yemem
Su 1 lt icmeye calisicam
Spor yok malesef o kadar moda giremedim

X