Ouw tamam
Yarin nar alayim. Ne kadar yiyebilirim nardan
Ben kalabalik sevmiyorumA Arrietty_ ben su kurutma fırınlarıni da merak ediyorum ama mutfakta yer yok
Yoksa bana kalsa her seyin kabugunu kuruturumözellikle meyvelerden guzel cay oluyor.
Mesela narin kabugunda icinden daha fazla vitamin ve antioksidan varmis
Yine sogan sarimsak kurutup tozunu yapmak da aklimda var soğan fangirl olarak
Kiraz sapini da atmadik tabi ama bitti hemen
Ben kalabalik sevmiyorumkahve makinasi hatta ekmeklik bile gozume batiyor.
Ugrasmayi seviyor isen neden olmasin.
Ya ben vakti zamaninda stajda ikenUgrasmayi sevmiyom ama atmayi da sevmiyom
Neyse cocuklari buyutunce niyetine gireyim bu isin de
Aç kalmadan diyet yapmam lazım şekerimin düşmemesi ve midemin ağrımaması için ama aç kalmayınca sanırım gitmeyecek bu kilolar.Ne tarz bir diyet yapmayi dusunuyorsun, hemen disipline sokalim seni
Kahvaltı sağlıksızdı ama öğlen ve akşam iyi gibi geldi bana inşallah yanibi-zuzu bugun nasil gecti :)
Vallahi ac kalmadan olmuyor.Aç kalmadan diyet yapmam lazım şekerimin düşmemesi ve midemin ağrımaması için ama aç kalmayınca sanırım gitmeyecek bu kilolar.
Kahvaltı sağlıksızdı ama öğlen ve akşam iyi gibi geldi bana inşallah yani
Alerjin varsa koyma canım onun yerine 1 tl yeşil çay ekleyebilirsin. Ara ara yaptıkça diğerlerini de eklerim burayaAnanasi ne yapiyorsunbirde kiraz sapi nasil buluyorsun?
En son ananas alinca alerjim oldugunu anladim. Bogazim cok rahatsiz oldu,siser gibi.
Detox suyu guzel Ama ananasi kimse yemiyor bizde
Kiraz sapını geçen kul Amazon’dan buldum aldım o baya ufalanıktı kiraz sapıdır umarımKiraz sapini nerden buluyor yaaa.Melegimkorusun ??
Türkiye’den getirdimA Arrietty_ ben su kurutma fırınlarıni da merak ediyorum ama mutfakta yer yok
Yoksa bana kalsa her seyin kabugunu kuruturumözellikle meyvelerden guzel cay oluyor.
Mesela narin kabugunda icinden daha fazla vitamin ve antioksidan varmis
Yine sogan sarimsak kurutup tozunu yapmak da aklimda var soğan fangirl olarak
Kiraz sapini da atmadik tabi ama bitti hemen
Aç kalmadan diyet yapmam lazım şekerimin düşmemesi ve midemin ağrımaması için ama aç kalmayınca sanırım gitmeyecek bu kilolar.
Kahvaltı sağlıksızdı ama öğlen ve akşam iyi gibi geldi bana inşallah yani
Vallahi ac kalmadan olmuyor.
Suan deli gibi acim. Yatmaya gittim
Sabahda felaket ac uyandim.
Yilbasina 65hedefimi tutturmak istiyorum ama.
İnşallah azmedip bir çizgi yakalayınca çok güzel gidiyor diyetin yanında spor yapıncada 3 versen 5 vermiş gibi inceltiyor.. Bende açım hep açım sabah karın gurultuma uyanıyorum 7 deVallahi ac kalmadan olmuyor.
Suan deli gibi acim. Yatmaya gittim
Sabahda felaket ac uyandim.
Yilbasina 65hedefimi tutturmak istiyorum ama.
Of spor u gorunce boyle icim burkuluyor. Eskisi gibi yapabilsem diye.İnşallah azmedip bir çizgi yakalayınca çok güzel gidiyor diyetin yanında spor yapıncada 3 versen 5 vermiş gibi inceltiyor.. Bende açım hep açım sabah karın gurultuma uyanıyorum 7 de
Ben begendim menuyu. Patates kizartmasi erken saatde yemissin. Olmasada olurmus gerciKahvaltı 09.00
15 dilim patates kızartması
1 dilim ekmek
3 zeytin
Ara 12.00
2 tane kivi
Öğle 14.00
2 sk karnabahar yemeği
Ara 16.00
1 avuç kadar badem
1 avuç kadar fındık
5 tanede ant fıstık
Akşam 18.00
1 kase yayla çorbasıa
1 kase salata
Su 2 lt
Spor yok
Ozlenen menu ile hosgeldin tekrarÇarşamba menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2parmak kadar beyaz peynir, 5-6 siyah zeytin, 1 dilim ekmek ve biraz maydanoz
Ara
2 mandalina, 1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam
6-7yk kadar zeytinyağlı pırasa yemeği, 2yk yoğurt, marul salatası
Ara: 1 dilim ananas, yeşil çay
Su: 2,5lt + 1lt detox suyu
Spor: 10500adım
A Arrietty_
Yas 33Iyi aksamlar.
Ilk sayfada mini kurallarimiz var. Kabul ediyor isen,formu doldurup aramizda olabilirsin
Hedef kilon nedir acabaYas 33
Boy 1.77
Kilo 77.7
Meslek muhendisim
Calisiyorum
Kilo Alma sebebim dogum ve dogum sonrasi yeme istegi duygusal aclik
Hosbulduk
Ben diyetisyenin eski listelerini yeniden başladımÇarşamba menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2parmak kadar beyaz peynir, 5-6 siyah zeytin, 1 dilim ekmek ve biraz maydanoz
Ara
2 mandalina, 1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam
6-7yk kadar zeytinyağlı pırasa yemeği, 2yk yoğurt, marul salatası
Ara: 1 dilim ananas, yeşil çay
Su: 2,5lt + 1lt detox suyu
Spor: 10500adım
A Arrietty_
Hoşbuldum ZeynebimOzlenen menu ile hosgeldin tekrar
HoşgeldinizYas 33
Boy 1.77
Kilo 77.7
Meslek muhendisim
Calisiyorum
Kilo Alma sebebim dogum ve dogum sonrasi yeme istegi duygusal aclik
Hosbulduk
Bu yaz yine o hissi yasayalimHoşbuldum Zeynebimçok kararlıyım inşallah devamına böyle olur Yazın 58 kilo ile Türkiye’ye gittiğimde herkes çok şaşırdı ve beğendi çekemeyenler hemen yüzün çökmüş dedi en güzeli de pasaportan geçerken polis bu siz misiniz dedi pasaport resmin Doğum sonrası 84 kilo iken halimdi 58 kilo ile görünce polisler bile şaşırdı
Hoşgeldiniz