Sanırım menülerime çekidüzen vermenin vakti geldi diyet yaptığımı zannediyorum ilk hafta ödemlerde gider 2 kilo verir 59ları görürüm umudum vardı bunasıl iş böyle nekdar zorlaştı kilo vermem
Tam tamına 70 kilo
Zayıflamak yerine kilo alıyorummmm
Regl oldum. 2 doktora gittim geçikme spiral yüzünden geçikme oluyor. Geçikme zamanı 1-2 kilo alırsın dedi anca.Hic bir sey yemiyorsun ama sen ya,
Nasil olabilir
Regl sokulmedi mi hala?
Ama bi doktoru dinlemistim, once bu regl problemi çözülmeli diyordu.
Ben hala az yedigin icin ters yone dogru gidiyor kilo durumun diye dusunuyorumTam tamına 70 kilo
Zayıflamak yerine kilo alıyorummmm
Daha tam iyilesmedin zaten. Zorlama derim. Oldugu kadar,olmadigi lader
Fazla yediğimde de durum aynıBen hala az yedigin icin ters yone dogru gidiyor kilo durumun diye dusunuyorum
Daha tam iyilesmedin zaten. Zorlama derim. Oldugu kadar,olmadigi lader
Benim 2gunum cok yogundu. Sadece tempolu yürüyüs yaptim Bugun de oyle olacakti Ama kizin ogretmeni corona olunca okul sonrasi yemek iptal oldu.
Aksam yemegi esimden,bende rahatca spor yapacagim.
Barbell ile ve 10dk bisiklet ile hiit.
Kaptanım bugün bende tartıldım ve artık daha fazla beklememeye karar verdim hala iyileşemedim öksürük az da olsa devam ediyor ama benim kilo gittikçe artıyor
A Arrietty_Katilim Formu
Yaşınız : 36
Boyunuz: 159
Mesleğiniz hemşire
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: Almanya
Kilo alma hikayeniz : oburluğum yüzünden
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : sağlıklı ve fit vücuda sahip olup kendimi daha iyi hissetmek için
Şu anki kilonuz: 68
Hedef kilonuz: 58
Olur canim. Hazirim diyor isen kapimiz her zaman acikKaptanım bugün bende tartıldım ve artık daha fazla beklememeye karar verdim hala iyileşemedim öksürük az da olsa devam ediyor ama benim kilo gittikçe artıyorbugünden itibaren ben de varım olur mu? ilk sayfadaki formu dolduruyorum hemen
Ilk sayfaya hemen ekliyorum
Hazırım hazır bugün ki tartı sonucundan sonra iyice moralim bozuldu. keyfim daha fazla kaçmadan başlıyorumOlur canim. Hazirim diyor isen kapimiz her zaman acik
Hosgeldin tekrar aramiza
Tamam canım teşekkür ederim. Ayy Gerçekten arkadaşlarıma kavuşmuş gibi oldumIlk sayfaya hemen ekliyorum
Ananasi ne yapiyorsunKızlar bugün daha önceden diyetisyenim yazdığı bir Detox suyu hazırladım hemen onun tarifini de paylaşıyorum
1 litre kaynamış sıcak suyun içine;
Yarım limon, yarım elma, 1 tutam kiraz şapı, 1 çubuk tarçın ve 1 parça ananas kabuğunu koyup 20dk bekletip en son süzüp gün içinde yudum yudum içiyorsunuz.
( ben bugün 1 saat beklettim ama)
Bana bu detox suyunu 1hafta boyunca yaptırmıştı hergün. Haftalık değişiyordu detox suları.
Geldim geldim pazartesi sali cok kotu beslendim ve yuzum olmadi acikcasi bugunde guzel beslendim diyemem ama oruca basladim tutabildigim kadar